Όλη η αλήθεια για τη σχέση του DiCaprio με τη Victoria Lamas αποκαλύφθηκε από τον μπαμπά της

Μαρία Ροδίτη
Όλη η αλήθεια για τη σχέση του DiCaprio με τη Victoria Lamas αποκαλύφθηκε από τον μπαμπά της

Photo by Joel Ryan/Invision/AP

Invision

Ο Lorenzo Lamas αποκάλυψε αν τελικά ο Leonardo DiCaprio και η Victoria Lamas είναι το νέο, hot ζευγάρι του Hollywood.

Τον τελευταίο καιρό πιστεύαμε όλοι ότι ο Leonardo DiCaprio έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή και ότι είναι σε σχέση με την Gigi Hadid, όμως οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με εκείνον και τη Victoria Lamas, την προηγούμενη εβδομάδα, μας έκαναν να αναθεωρήσουμε.

Βλέπεις, ο γόης του αξέχαστου Τιτανικού απαθανατίστηκε με την 23χρονη στο ίδιο αυτοκίνητο, παρά το γεγονός ότι είχαν φύγει χώρια από το Bird Streets Club του Δυτικού Hollywood. Ειδικότερα, το ρεπορτάζ θέλει τη Victoria και τον Leonardo να ήταν μαζί σε δείπνο με πολλούς φίλους. Οι ίδιοι, βέβαια, φρόντισαν να μην καθίσουν δίπλα δίπλα ενώ και στο αυτοκίνητο που βρέθηκαν μαζί, υπήρχαν κι άλλα άτομα δίπλα τους.Τα γέλια, όμως, δεν έλειψαν ανάμεσα στη νεαρή και τον Leonardo DiCaprio, που μετά τον χωρισμό του από την Camila Morrone, δεν έχει σταματήσει να διασκεδάζει.

Ακόμα μια ημέρα, ακόμα μια 23χρονη φημολογούμενη αγαπημένη του Leonardo Di Caprio

Και εκεί που όλοι αναρωτιούνταν αν τελικά είναι αυτό το νέο hot ζευγάρι του Hollywood, ήρθε ο πατέρας της Victoria Lamas, ο Lorenzo Lamas, να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στη New York Post και να πει ότι… η κόρη του είναι «τσιμπημένη» με τον ηθοποιό.

Τι αποκάλυψε ο πατέρας της Victoria Lamas για τη σχέση της με τον Leonardo DiCaprio

Μόνο που ο μπαμπάς Lamas δεν εννοούσε ότι η Victoria είναι σε σχέση με τον Leonardo DiCaprio. Ο πατέρας της 23χρονης απλώς αποκάλυψε πως η κόρη του «είναι θαυμάστρια του διάσημου ηθοποιού» και ότι κάνουν... παρέα. «Ξέρω ότι της αρέσει πάρα πολύ. Νομίζω γνωρίστηκαν τον περασμένο μήνα. Δεν είμαι σίγουρος υπό ποιες συνθήκες, αλλά αυτό μου είπε εκείνη», δήλωσε ο Lorenzo Lamas.

O μπαμπάς της 23χρονης ηθοποιού σημείωσε, επίσης, ότι έδωσε μερικές συμβουλές στην κόρη του. «Της είπα να βλέπει τη σχέση σαν διακοπές- απλώς να το διασκεδάζει για όσο κρατήσει. Και αν κρατήσει περισσότερο από τις τυπικές διακοπές, καλώς. Αν όχι, απλά να προστατεύσει την καρδιά της, ξέρεις. Γιατί είναι πολύ μικρή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Lorenzo Lamas.

https://www.instagram.com/p/CjYiFaFP1lG

Σύμφωνα με τον πατέρα της νεαρής ηθοποιού, πάντως, τα πράγματα ανάμεσα στη Victoria και τον Leonardo δεν είναι και τόσο σοβαρά. «Της αρέσει, προφανώς. Αλλά δεν φλερτάρουν, και δεν το θέλει αυτό να συμβεί εκεί έξω, γιατί θα ήταν πραγματικά κακό. Θα ήταν αμήχανο για εκείνη αν συνέβαινε να διαβάσει εκείνος κάτι που είπε για το αν βγαίνουν ή όχι», είπε ο μπαμπάς της Victoria Lamas.

Ο χωρισμός του DiCaprio μετά από 4 χρόνια σχέσης και το ειδύλλιο με την Gigi Hadid

Από τη μέρα του χωρισμού του με την Camila Morrone τον περασμένο Αύγουστο - με την οποία είχε δεσμό 4 χρόνια-, ο Leonardo DiCaprio δεν έχει σταματήσει να περνά καλά και να βγαίνει. Καλά-καλά δεν πρόλαβε να χαρεί τη ζωή του ως single και άρχισε τα φλερτ με την 27χρονη Gigi Hadid. Με μια γυναίκα μεγαλύτερη από 25 ετών, για πρώτη φορά… στα χρονικά.

Τον Σεπτέμβριο, μάλιστα, πηγή ανέφερε στο περιοδικό PEOPLE ότι η Gigi «είναι ο τύπος γυναίκας που ελκύει τον Leonardo DiCaprio», ενώ πρόσθεσε ότι «κινούνται στους ίδιους υψηλούς κύκλους και συναντιούνται σε events, clubs, εστιατόρια και παρέες». Ωστόσο, ο DiCaprio και η Hadid εθεάθησαν για τελευταία φορά στη Νέα Υόρκη τον Νοέμβριο, όταν απαθανατίστηκαν να φεύγουν από το ίδιο εστιατόριο.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο DiCaprio και η Lamas εθεάθησαν να φεύγουν χωριστά από το The Birds Streets Club στη Sunset Boulevard, αλλά να μπαίνουν στο ίδιο αυτοκίνητο, στο οποίο υπήρχαν και άλλοι.

Και μετά από όλα αυτά..., πηγή ανέφερε στο PEOPLE ότι ο διάσημος ηθοποιός συνεχίζει να είναι με την Gigi Hadid και πως όταν βρίσκουν χρόνο συναντιούνται στη Νέα Υόρκη. Καρδιοκατακτητής ο Leonardo, πώς να το κάνουμε;