Ελένη Φουρέιρα: «1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς»

Ελένη Φουρέιρα: «1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς»

Η μάχη με την υπογονιμότητα, οι αποτυχημένες εξωσωματικές και τα σχόλια που άκουσε όταν έπαθε αποκόλληση και δεν ήξερε καν αν θα μπορέσει να φέρει στον κόσμο το παιδί που κυοφορεί.

Στις 13 Νοεμβρίου 2022, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε πως είναι έγκυος ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλιά στο κρεβάτι παρέα με τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία.

Η Ελένη Φουρέιρα στο πρώτο εξώφυλλο της εγκυμοσύνης της φωτογραφίζεται σαν άλλη Rihanna

https://www.instagram.com/p/Ck599vBq_aC

Η φωτογράφηση για τη Vogue

Και μόλις χτες, έγινε η αποκάλυψη του εξωφύλλου της Φουρέιρα στη Vogue Ελλάδος και η εξομολόγηση στον Βλάση Κωστούρο για τη νέα ζωή που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα.

Έτυχε σ’ εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμιση χρόνο πάλευ, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», είπε με θάρρος η Ελένη.

«Ήθελα να γίνω μια νέα, καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, ενός εαυτού που είχε την ανάγκη να δώσει πολλή αγάπη. Θα έκανα παιδί έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν δεν είχα σύντροφο», τόνισε η Ελένη λίγο αργότερα.

Και δεν σταμάτησε εκεί η Ελένη, η οποία εξομολογήθηκε και το δύσκολο πρώτο τρίμηνο που είχε με την αποκόλληση και την υποχρεωτική κατάκλιση:

«Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις δυσκολίες.

Μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου, πέρασα αρκετά δύσκολα, στις πρώτες εβδομάδες της κύησης έπαθα αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες μου τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι τρεις μήνες. Ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα.

Στεναχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι να διαβάζω σε sites ή σε εκπομπές για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη ή να ακούω ανθρώπους σε εκπομπές να μιλάνε για το φύλο του μωρού, τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος, ούτε ήξερα αν την άλλη μέρα θα έχω το παιδί. Δεν κατηγορώ κανέναν, καταλαβαίνω ότι κάνουν τι δουλειά τους απλώς για εμένα ήταν βάρβαρο. Ας πούμε ότι ήταν μια στιγμή που θα ήθελα να μη ξέρουν το όνομά μου», εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα και κατέληξε:

«Μπορώ να καταλάβω ότι μεγάλο μέρος του κοινού μου με εκτιμά όχι μόνο γι’ αυτό που κάνω στη σκηνή, αλλά και για τη διαδρομή μου, για τις φορές που έπεσα και σηκώθηκα. Αυτό με συγκινεί απεριόριστα. Είμαι σίγουρη ότι όλα μπορούν να γίνουν στη ζωή, αρκεί να το θέλεις πολύ. Αν συνδυάσεις ταλέντο, πάθος, πείσμα και σκληρή δουλειά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις, όποια κι αν είναι η καταγωγή σου, η σεξουαλική σου προτίμηση ή το χρώμα στο δέρμα σου».

Η εξομολόγηση για την απόκτηση παιδιού

Μιλώντας πριν δύο χρόνια στον Νίκο Χατζηνικολάου, στην προφητική πια εκείνη συνέντευξη η Ελένη είχε εξομολογηθεί τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στο να μείνει έγκυος:

«Εγώ και ο σύντροφός μου είμαστε ελεύθεροι ως άνθρωποι, η οικογένειά μου δεν με πίεζε ποτέ να παντρευτώ, ειδικά να μου πουν να βρω έναν πλούσιο σύζυγο. Είναι πολύ τρομακτικό για μένα αυτό το παντρεύεσαι, νιώθω να με εγκλωβίζει. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον αλλά αυτό το παντρειά ίσως το αποφύγω.

(Ο Αλμπέρτο) είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω πως πρέπει να έχουν χώρο μόνο υπέροχοι άνθρωποι. Οποιαδήποτε σχέση κάνω στη ζωή μου, είναι με ανθρώπους που έχουν ουσία για να έχουν και μέλλον.

Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα.

Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος

Οι δύο ατάκες που επιβεβαίωσαν το πόσο πολύ ήθελε η Ελένη Φουρέιρα να γίνει μαμά

Η εξομολόγηση για τον έρωτα για τον Μποτία

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στο κανάλι του Fipster στο Youtube παίζοντας «Θάρρος ή Αλήθεια». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία, η οποία από τα λεγόμενά της είναι στα καλύτερά της.

«Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά. Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο. Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου», είπε η τραγουδίστρια.

Όσο για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για εκείνη « ήταν το ότι είμαι έγκυος» είπε η τραγουδίστρια. «Κάποιοι το είχαν γράψει πριν 6-7μήνες. Με ενόχλησε, γιατί δεν είναι ωραίο να γράφεις κάτι το οποίο δεν είναι αλήθεια. Και αλήθεια να ήταν όμως δεν είναι ωραίο να γράφεις κάτι τόσο προσωπικό. Αλλά ήταν ψέμα», τόνισε η Ελένη Φουρέιρα.

Αλήθεια η Ελένη ζηλεύει;

Σε ερώτηση για τον αν ζηλεύει τον Μποτία η Ελένη Φουρέιρα ήταν ειλικρινής:

«Έχω υπάρχει σε σχέσεις μου που ζήλευα και σε άλλες όχι. Τον Μποτία δεν τον ζηλεύω γιατί πολύ απλά δεν μου δίνει δικαιώματα. Έχω κάνει όμως σκηνή ζηλοτυπίας σε σύντροφό μου μέσα σε αεροπλάνο, τρελαμένη, γιατί μιλούσε σε μια κοπέλα που δεν με είχε καν συστήσει και μετά έκατσε και κοντά της... Είχα γίνει τρελή!»

Ελένη Φουρέιρα: «Κοιτάω τον Μποτία και λέω να είναι καλά η μητέρα σου που σ' έκανε τόσο όμορφο»