H Beyoncé είναι η βασίλισσα των Grammys όμως ο Jay-Z έχει ένα μεγάλο παράπονο

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Beyoncé είναι η βασίλισσα των Grammys όμως ο Jay-Z έχει ένα μεγάλο παράπονο
2019 Invision

«Δείτε τι έχει κάνει στον πολιτισμό. Κοιτάξτε πώς άλλαξε η ενέργεια του κόσμου», δηλώνει o 53χρονος καλλιτέχνης για τη σύζυγό του. 

Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν πριν λίγα 24ωρα τα Grammys 2023 με τη Beyoncé να γράφει φέτος ιστορία ως η τραγουδίστρια με τα περισσότερα βραβεία Grammy.

Η 41χρονη σταρ κέρδισε 4 βραβεία (καλύτερο τραγούδι R&B, καλύτερη dance/electronic ηχογράφηση, καλύτερο dance/electronic άλμπουμ και καλύτερη ερμηνεία R&B) και έχει συνολικά 32 στο ενεργητικό της. Παρά το γεγονός ότι έφτασε αργοπορημένη στην τελετή απονομής τίποτα δεν μπόρεσε να επισκιάσει τη λάμψη της.

«Προσπαθώ να μην είμαι πολύ συναισθηματική», δήλωσε η Beyoncé αποδεχόμενη το βραβείο της και συνέχισε ευχαριστώντας την οικογένειά της.

Ο Jay-Z έδειξε την δυσαρέσκειά του για τα βραβεία αλλά και τον θαυμασμό για την γυναίκα του

Αίσθηση έκανε πως οι θαυμαστές της Queen Bee και ο σύζυγός της, Jay-Z δεν φαίνεται να είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα της απονομής καθώς η 41χρονη δεν έχει κερδίσει ποτέ μέχρι σήμερα ένα από τα 3 «μεγάλα» βραβεία.

Το βραβείο για το «Άλμπουμ της Χρονιάς» κέρδισε φέτος ο Harry Styles για το «Harry's House», με πολλούς από τους fans της τραγουδίστριας να εκφράζουν έντονα τη δυσαρέσκειά τους στα social media, καθώς περίμεναν το βραβείο να πήγαινε στο άλμπουμ «Renaissance».

Το σπάνιο ντουέτο της Beyonce με την κόρη της επί σκηνής και οι αυστηροί κανόνες για το κοινό

O Jay-Z μίλησε στο Tidal για το άλμπουμ της συζύγου του και αναφέρθηκε στους λόγους, για τους οποίους ο ίδιος πιστεύει πως εκείνη άξιζε το συγκεκριμένο Grammy.

«Δείτε τι έχει κάνει στον πολιτισμό. Κοιτάξτε πώς άλλαξε η ενέργεια του κόσμου. Παίζουν ολόκληρο το άλμπουμ της στα club, δεν νομίζω ότι το έχω ξαναδεί αυτό. Όλο το άλμπουμ, όλα τα τραγούδια», υποστήριξε ο διάσημος μουσικός.

Ο Jay-Z δεν έλειπε στιγμή από το πλευρό της Beyoncé στην τελετή απονομής και έδειχνε πολύ χαρούμενος για το ρεκόρ που έσπασε η γυναίκα της ζωής του. Ο 53χρονος ρωτήθηκε επίσης αν επέτρεψε στον εαυτό του να νιώσει αυτοπεποίθηση για την πιθανότητα νίκης της Beyoncé ή αν προσπάθησε να απομακρυνθεί συναισθηματικά από τη διαδικασία.

«Ναι, απομακρύνω τον εαυτό μου από τη διαδικασία και ελπίζω να κάνουν το σωστό. Έφτασα στο σημείο να σκέφτομαι ότι είναι απλά marketing. Πας, έχεις κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ και θα μπορούσε να βοηθήσει τις πωλήσεις να ανέβουν», υποστήριξε ο Jay-Z.

Και πρόσθεσε:«Έφτασα σε αυτό το σημείο, αλλά βαθιά μέσα μου… Και πάλι, μεγαλώσαμε θεοποιώντας το αυτό. Ήταν ένας από τους πυλώνες για εμάς. Λέγαμε: Θέλουμε να γίνουμε χρυσοί. Ναι, ήμουν τόσο καιρό σε αυτό».

Πηγή κεντρικής: apimages.com