Η πριγκίπισσα Ευγενία κάνει την πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Η πριγκίπισσα Ευγενία κάνει την πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

 (Henry Nicholls/Pool Photo via AP, File)

WPA Rota

Σχεδόν αθόρυβα, η κόρη του πρίγκιπα Andrew, εγκατέλειψε το σπίτι που έμενε με τον σύζυγό και τον γιο τους και ήταν το πρώην σπίτι του Harry και της Meghan. 

Η αγαπημένη εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσα Ευγενία, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και έκανε την πρώτη δημόσιά της εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Παράλληλα μετακόμισε εντελώς ξαφνικά πριν από λίγους μήνες και αρκετά αθόρυβα. Μήπως αυτή η αλλαγή στέγης είχε σχέση με τον Harry και την Meghan;

https://www.instagram.com/p/CnzIaYijzKq

Η πρώτη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά

Πριν από μόλις 2 εβδομάδες, η κόρη του πρίγκιπα Andrew και της δούκισσας του York, Sarah Ferguson είχε ανακοινώσει ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνει ακόμη το φύλο του. Τον περασμένο Οκτώβριο είχε γιορτάσει και την επέτειο των 4 χρόνων του γάμου της με τον μάνατζερ, Jack Brooksbank με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα γιο, τον σχεδόν δύο χρόνων Αύγουστο Philip Hawke.

Η πριγκίπισσα Ευγενία είναι έγκυος για δεύτερη φορά και το αποκάλυψε η ίδια

Η εγκυμοσύνη της φαίνεται να εξελίσσεται ομαλά, για αυτό και η Ευγενία ταξίδεψε με άνεση πριν από λίγες ώρες στο Μεξικό, όπου έκανε και την πρώτη εμφάνιση ως εγκυμονούσα φορώντας sneakers με φόρεμα για να νιώθει άνετα.

https://www.instagram.com/p/CochaOprqxp

Η πριγκίπισσα και ανιψιά του βασιλιά Κάρολου η οποία ασχολείται με το περιβάλλον και τις τέχνες μέσω των Ιδρυμάτων της βασιλικής οικογένειας, όπως γράφουν τα βρετανικά μέσα έκανε μία εξαιρετικά αθόρυβη μετακόμιση πριν από 2 μήνες και δεν θα μας απασχολούσε, αν δεν έκρυβε μία περίεργη σχέση με τον αγαπημένο της ξάδελφο πρίγκιπα Harry.

https://www.instagram.com/p/CinSDMjoMMo

Η Ευγενία όταν εκείνος μετακόμισε με την Meghan στις ΗΠΑ, μετακόμισε στο δικό του σπίτι, στο Frogmore Cottage, το σπίτι που ανέφερε και μας έδειξε και ο Harry στο documentary στο Netflix και το οποίο δεν ήταν κάτι εντυπωσιακό.

Αυτό το σπίτι όπως και πολλές άλλες κατοικίες των μελών της οικογένειας, δεν είναι τόσο χλιδάτες και τόσο royal όπως θα περίμενε κανείς. Η Ευγενία γύρισε στο παλιό της σπίτι, στο Ivy Cottage μέσα στο κτήμα του Kensington Palace.

Παρόλα αυτά με τον ξάδελφό της και λόγω του βιβλίου του «Spare» διατηρεί μεν καλές επαφές αλλά όχι τόσο στενές όσο στο παρελθόν. Όλοι από την οικογένεια κρατούν πλέον τις αποστάσεις τους.