Η Αγγελική Νικολούλη στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας της με μία διπλή εξαφάνιση

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αγγελική Νικολούλη στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας της με μία διπλή εξαφάνιση

Δύο μεγάλα αινίγματα δημιουργούν αγωνία και η Αγγελική έρχεται με αποκαλύψεις για 2 υποθέσεις που ήδη απασχολούν την κοινή γνώμη. 

Στην προηγούμενη της εκπομπή η Αγγελική Νικολούλη είχε ασχοληθεί με την πολύκροτη υπόθεση Πισπιρίγκου, όπως άλλωστε και τους προηγούμενους μήνες και θα συνεχίσει και στο μέλλον. Ποτέ άλλωστε, δεν εγκαταλείπει τις έρευνές της.

Σήμερα όμως θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα από παλαιότερες υποθέσεις της για να ασχοληθεί με δύο αινιγματικές εξαφανίσεις. Η μία αφορά και ένα ζευγάρι Αμερικανών που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα και έχει γίνει πρωτοσέλιδο και στα αμερικανικά media.

https://www.instagram.com/p/CocjNb_oUcz

Οι έρευνες με την βοήθεια της Αμερικάνικης Πρεσβείας

Εδώ και δύο μέρες μία υπόθεση εξαφάνισης έχει γίνει γνωστή και απασχολεί την κοινή γνώμη με ένα ζευγάρι Αμερικανών οι οποίοι διέμεναν στη Μεθώνη και αγνοούνται από τα τέλη Ιανουαρίου. Και ήρθε η σειρά της Αγγελικής Νικολούλη και του «Φως στο Τούνελ» για νέες έρευνες και την αποκάλυψη νέων στοιχείων.

https://www.instagram.com/p/CoNx66wrxNw

Για τον 83χρονο David Harrison Robinson και τη σύζυγό του Lukretia Robinson έχει ήδη εκδοθεί Silver Alert και υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες - χωρίς να έχουν διασταυρωθεί οι πληροφορίες - πως τους είδαν μαζί πρόσφατα στην Καλαμάτα. Βέβαια περιμένουμε από την Αγγελική απόψε το βράδυ, να ρίξει φως στο μυστήριο, διευκρινίζοντας αν αυτές οι μαρτυρίες είναι βάσιμες, ή πλάνη.

Η viral απάντηση της Νικολούλη στις κατάρες και η υποστήριξη των celebrities

Είναι ένα μεγάλο αίνιγμα και αντίστοιχα μία μεγάλη πρόκληση για εκείνη, καθώς η ανάρτηση της κόρης του ζευγαριού η οποία ζει στην Αμερική έχει μιλήσει για το ενδεχόμενο διπλής αυτοκτονίας: «Από σήμερα, οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση - λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες, καθώ ήταν πολύ κλειστοί άνθρωποι .- Βρίκονταν στην Ελλάδα όταν συνέβη - δεν ξέρω πού πήγαν για να βάλουν τέλος στη ζωή τους, οπότε μέχρι να βρεθούν τα πτώματά τους, χρειάζομαι της κοινότητάς μου για να παραμείνω λειτουργική».

https://www.instagram.com/p/Cnj9fg0IxLo

Στο δελτίο τύπου της εκπομπής αναφέρεται μάλιστα ότι υπάρχει και η συνδρομή της Αμερικάνικης Πρεσβείας στις έρευνες ενώ έχει δημιουργηθεί και ένας δίαυλος επικοινωνίας με το περιβάλλον της οικογένειας στην Αμερική.

Η δεύτερη της υπόθεση αφορά μία ακόμη εξαφάνιση με έναν γιο που αναζητά τον πατέρα του και δημιούργησε μάλιστα και μία μεγάλη κινητοποίηση μέσω των social media.