Η Rihanna «λιώνει» για τον γιο της και παραδέχεται τι άλλο της έφερε εκτός από χαρά

Η Rihanna «λιώνει» για τον γιο της και παραδέχεται τι άλλο της έφερε εκτός από χαρά

AP Photo/Mike Stewart

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved.

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη εμφάνισή της στο Super Bowl Halftime, η Rihanna αποκάλυψε σε συνέντευξή της πόσο άλλαξε η ζωή της από τότε που έγινε μαμά, αλλά και τα μυστικά ομορφιάς της.

Όλος ο πλανήτης περιμένει το αυριανό Super Bowl Halftime και την εμφάνιση της Rihanna, η οποία αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτική. Λίγο πριν ανέβει, λοιπόν, στη σκηνή, η superstar έκανε αποκαλύψεις στο περιοδικό ELLE μιλώντας για τα μυστικά ομορφιάς της και όσα της μετέδωσε η μητέρα της, αλλά και για το πώς άλλαξε η ζωή της από τότε που έγινε μαμά.

Η τραγουδίστρια κι επιχειρηματίας παραδέχθηκε ότι το μωρό της της έφερε έμπνευση, ενώ αποκάλυψε ότι για την ίδια το άρωμα είναι beauty προϊόν υψίστης σημασίας.

Super Bowl: Η επιστροφή της Rihanna και το lineup του φαντασμαγορικού show

«Η μητρότητα πρόσθεσε έμπνευση στη ζωή μου»

Για ομορφιά, μουσική, αλλά και τη μητρότητα- αυτό το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στη ζωή της τον Μάιο του 2022, οπότε και γεννήθηκε ο γιος της- μίλησε στο περιοδικό ELLE η Rihanna. Η star παραδέχθηκε ότι ο γιος της πλημμύρισε με έμπνευση τη ζωή της, λέγοντας συγκεκριμένα: «Η μητρότητα πρόσθεσε μόνο έμπνευση στη ζωή μου. Έπρεπε να βρω την ισορροπία ανάμεσα σε μια αποτελεσματική ρουτίνα που μεγιστοποιεί τον πολύτιμο χρόνο για τον εαυτό μου και τη λάμψη μου, επειδή πραγματικά διασκεδάζω αυτήν την πολύχρωμη, δημιουργική διαδικασία».

https://www.instagram.com/p/Cofi9FBuL9o

Το focus στη σειρά ομορφιάς Fenty Beauty και τα μυστικά ομορφιάς της Rihanna

Αν και η μουσική και το Super Bowl βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στο μυαλό των θαυμαστών της Rihanna, η δισεκατομμυριούχος έχει επίσης επικεντρωθεί στη σειρά ομορφιάς της, Fenty Beauty. Η 34χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε με το ELLE το πώς βρίσκει έμπνευση για να δημιουργήσει νέες αποχρώσεις κραγιόν λέγοντας: «Όταν πρόκειται για ματ υγρό κραγιόν, όλοι γνωρίζουμε τη συμφωνία - η έντονη χρωστική ουσία συχνά συνοδεύεται από έντονη ξηρότητα. Ήθελα να το διορθώσω».

Και πρόσθεσε: «Το Fenty Beauty Fenty Icon Velvet Liquid Lipstick έχει μια πολυτελή φόρμουλα που είναι κρεμώδης και φτιαγμένη έτσι ώστε το χρώμα να γλιστράει και να αφήνει βελούδινη αίσθηση, χωρίς να σπάει. Γι' αυτό το ονομάζουμε ''βελούδινο ματ''. Διατίθεται σε μια σειρά από 5 αποχρώσεις του κόκκινου, του ροζ και του nude που είναι ευέλικτο και ταιριάζουν σε όλους».

Met Gala-Guide

Photo by Charles Sykes/Invision/AP, File

Η RiRi αργότερα αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες σχετικά με τα μυστικά ομορφιάς της, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο παραμένει φρέσκια σε μεγάλες πτήσεις. «Κάνω ό,τι μπορώ για να παραμένω ενυδατωμένη, από την εφαρμογή ενυδατικής κρέμας μέχρι την κατανάλωση νερού καρύδας – είναι πραγματικά ο μόνος τρόπος για να σώσετε το δέρμα σας, ειδικά σε αυτές τις μεγάλες πτήσεις σε διαφορετικές ζώνες ώρας και κλίματα», αποκάλυψε η Rihanna. Δε δίστασε, μάλιστα, να… μαρτυρήσει και ποια από τα δικά της προϊόντα είναι τα αγαπημένα της! «Παίρνω μαζί μου τη μάσκα χεριών Fenty Skin Hydra'Reset Intensive Recovery Glycerin σε ολονύχτιες πτήσεις και τη Fenty Skin Plush Puddin' Intensive Recovery Lip Mask, επειδή καλύπτει τα χείλη μου και τα κρατά όμορφα. Η ενυδάτωση από την κορυφή ως τα νύχια είναι το κλειδί!», είπε.

https://www.instagram.com/p/CndVHoEp8mz

Η μυρωδιά είναι το παν για τη Rihanna

Τέλος, η Rihanna αποκάλυψε ότι θεωρεί την ωραία μυρωδιά υψίστης σημασίας σε μια συνταγή ομορφιάς. «Η μαμά μου (σ.σ. Monica Braithwaite) ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με μύησε στην ομορφιά και το άρωμα. Λάτρευα το άρωμά της, και το να μυρίζει ωραία ήταν πραγματικά σημαντικό για εκείνη», είπε η Rihanna. «Ήταν πάντα η τελευταία πινελιά πριν βγει έξω. Και ακριβώς έτσι συμπεριφέρομαι κι εγώ με το άρωμα: θέλω να αποπνέει όλα όσα νιώθω, ό,τι είμαι και ό,τι θέλω να είμαι», πρόσθεσε.

Το βράδυ της Κυριακής (12/2) θα πραγματοποιηθεί το Super Bowl στο οποίο – όπως λέγεται- θα τη συνοδεύει ο σύντροφός της A$AP Rocky, με κάποιους να εικάζουν ότι η Rihanna θα βρει τον τρόπο να ενσωματώσει στο show και τον 9 μηνών γιο της. Stay tuned για περισσότερα!