Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το δώρο στον Θέμη Σοφό & 5 φορέματα ιδανικά για ραντεβού σήμερα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το δώρο στον Θέμη Σοφό & 5 φορέματα ιδανικά για ραντεβού σήμερα
Instagram

Η απάντηση στα 11 χρόνια γάμου είναι στα απλά πράγματα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε σήμερα στο πλατό του Happy Day ντυμένη στα κόκκινα και αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, το δώρο που έκανε στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως το δώρο που έκανε στον αγαπημένο της είναι μία σοκολάτα που έλεγε «σ’ αγαπαώ».

«Παιδιά, εγώ έδωσα τη σοκολάτα στον Θέμη που έλεγε σ’ αγαπώ και μου λέει “αγάπη μου τι ωραία κίνηση”. Ντράπηκα να του πω ότι την πήρα από την εκπομπή. Του φάνηκε ότι …. ξέρεις. Σήμερα θα θυμηθώ να του πω τα περισσότερα όπως πρέπει», είπε on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων.

H 40χρονη βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία τα τελευταία 11 χρόνια στο πλευρό του Θέμη Σοφού. Το ερωτευμένο ζευγάρι, που τον περασμένο Ιούνιο γιόρτασε 11 χρόνια γάμου, έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη- Εφραίμ. Για την 40χρονη παρουσιάστρια, ο γνωστός δικηγόρος είναι σύντροφος, συνοδοιπόρος και ένας υπέροχος μπαμπάς για τα αγγελούδια τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ευχήθηκε στον Θέμη της καρδιάς της- Οι κοινές φωτό &το glam look σε έξοδό τους

5 μαύρα φορέματα της Σταματίνας ιδανική για τη σημερινή περίσταση

Οι ωραιότερες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού

«Θέλω να πω χρόνια πολλά στον αντρούλη μου, στον Θέμη μου, στον άνδρα μου! Αν έχετε και εσείς έναν Θέμη στην καρδιά σας και τη ζωή σας μην τον ξεχάσετε. Το λέω γιατί είναι μια γιορτή που δεν ήταν τόσο δημοφιλής και δεν πρέπει να τους ξεχνάμε», είχε πει on air η παρουσιάστρια ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του συζύγου της.

Η ίδια, έχει πει για εκείνον σε συνέντευξή της πριν από λίγα χρόνια στο περιοδικό Celebrity:

«Από το πρώτο κιόλας ραντεβού ένιωσα ότι μεταξύ μας υπάρχει χημεία. Θυμάμαι ότι η πρώτη μας έξοδος διάρκεσε 4 ώρες με ασταμάτητη κουβέντα, χωρίς κενά αμηχανίας και περίεργα βλέμματα και, όταν γύρισα σπίτι, είπα "αυτό τον άντρα θα μπορούσα να τον ερωτευτώ". Το ότι θα ήθελα να περάσω μαζί του το υπόλοιπο της ζωής μου το ένιωσα μετά τους 3-4 μήνες που βγαίναμε».

Ο Θέμης Σοφός είχε γενέθλια και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε το πιο τρυφερό post

Η παρουσιάστρια μιλάει συχνά δημόσια για τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό με λόγια θαυμασμού και αγάπης. Τον Ιούλιο, ο γνωστός ποινικολόγος γιόρτασε τα γενέθλιά του και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να του ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CfoyCCrKsZp

«Χρόνια πολλά @thsofos. Σύντροφος, συνοδοιπόρος κι ένας υπέροχος μπαμπάς. Σ´αγαπώ και σε θαυμάζω για όλα όσα είσαι!», έγραψε η παρουσιάστρια κάτω από το post για τον σύζυγό της.

Ο γάμος με τον Θέμη Σοφό και η 11η επέτειος

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης σε μια ρομαντική τελετή, στον Ιερό ναό του Αγίου Σεραφείμ, στο κτήμα Νάσιουτζικ. Στην τελετή έδωσαν το παρών 300 καλεσμένοι από τον συγγενικό και φιλικό κύκλο του ζευγαριού.

Με μια σπάνια throwback φωτογραφία από τον γάμο τους θέλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή να ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό για την 11η επέτειο του γάμου τους. Το λαμπερό ζευγάρι συμπλήρωσε 11 χρόνια κοινής πορείας στις 25 Ιουνίου 2022. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τη Νάγια, τη Μαίρη και τον μικρό Γιάννη.

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής μας!».

https://www.instagram.com/p/CfPYWqtjdiX

Το lovestory με τον Θέμη της καρδιάς της

Η παρουσιάστρια με αφορμή τη γνωριμία της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη, οι οποίοι πρόκειται να παντρευτούν, ανέφερε στην κάμερα πως η Φαίη Σκορδά προσπαθούσε να της γνωρίσει τον Θέμη Σοφό που ήταν φίλος του Γιώργου Λιάγκα, χωρίς ωστόσο επιτυχία. Οι δύο τους όμως συναντήθηκαν και ερωτεύτηκαν 2 χρόνια αργότερα.

«Και μένα με τον Θέμη, προσπαθούσε να μου τον γνωρίσει τότε η Φαίη, που ήταν φίλος του Γιώργου. Δεν είχε γίνει και γνωριστήκαμε δυο χρόνια μετά μόνοι μας. Δηλαδή ήταν καρμικό να συναντηθούμε. Συμπέρασμα. Αν σας κάνουν προξενιό, δοκιμάστε!», είπε αναφέρει on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πηγή κεντρικής: stam_tsimtsili