Ο Γιώργος Γεροντιδάκης στον Σασμό ζει τον εφιάλτη με την επιστροφή της πρώην συντρόφου του

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης στον Σασμό ζει τον εφιάλτη με την επιστροφή της πρώην συντρόφου του

Nέα ηθοποιός στον Σασμό και η ζωή του Λευτέρη δεν θα μπορούσε να γίνει χειρότερη. Θα αποκαλυφθεί η ιδιότητά του ως κρυφός αστυνομικός; 

Για πολλά πράγματα έχουμε χαρακτηρίσει την Δανάη Παππά ως άτυχη με τον ρόλο της ως Θοδώρα στον Σασμό. Ποτέ δεν υπήρξε απόλυτα ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή και τώρα που νομίζει ότι όλα βαίνουν καλώς με τον Λευτέρη, μία άλλη γυναίκα από το παρελθόν του, έρχεται να ανατρέψει όσα γνώριζε.

Το μεγάλο μυστικό του Λευτέρη πως είναι undercover αστυνομικός με αποστολή την σύλληψη του Ευθύμη, κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από την πρώην σύντροφό του, η οποία ξαφνικά εμφανίζεται στην ζωή του. Εκτός από τις δικές της απειλές, μήπως τελικά τον δούμε να χωρίζει από τη Θοδώρα;

Η Άσπα, η Θοδώρα και τώρα η Έλενα

Εκτός του Σασμού, ο Γιώργος Γεροντιδάκης έχει μία ήρεμη και απόλυτα ευτυχισμένη ζωή δίπλα στην Άσπα του. Χθες μάλιστα, ένεκα του Αγίου Βαλεντίνου, εκείνη του αφιέρωσε μία κοινή τους φωτογραφία με αφιέρωση γεμάτη αγάπη.

gerodidakis_aspa.JPG

Θα ήταν ιδανικό αν αυτή τη συνθήκη την ζούσε και στην τηλεοπτική του πραγματικότητα, ως Λευτέρης στον Σασμό. Εκεί που τον «πνίγουν» τα μυστικά και ο φόβος μήπως κινδυνέψει η ζωή της Θοδώρας από τον μεγάλο του εχθρό, τον Ευθύμη Φαρμάκη.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ερωτευμένος και αυτή είναι η πρώτη κοινή φωτό με την Άσπα

Μπορεί να είναι ερωτευμένος και προς το παρόν ήρεμος με την Θοδώρα, αν και γεμάτος τύψεις γιατί δεν μπορεί να της πει ότι είναι κρυφός αστυνομικός, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ.

gerodidakis.jpg

Γιατί μία γυναίκα από το παρελθόν του, έρχεται για να του καταστρέψει το παρόν του. Η Έλενα την οποία θα υποδυθεί η νεαρή ηθοποιός Ελπίδα Νικολάου, (θα την θυμάσαι και από τη σειρά «Και όμως είμαι ακόμη εδώ»), έρχεται στο Ρέθυμνο και τον αναζητά.

https://www.instagram.com/p/Cj2dcKZoywY

Με τον Λευτέρη έφτασαν μέχρι τον γάμο πριν μερικά χρόνια, αλλά τον απάτησε με τον καλύτερό του φίλο και χώρισαν επεισοδιακά. Είναι η μόνη που γνωρίζει το παρελθόν του και την ιδιότητά του.

https://www.instagram.com/p/CoSxnBZL4cP

Δεν έρχεται απλά επειδή τον νοστάλγησε, αλλά επειδή θέλει να τον διεκδικήσει ξανά. Καλά θα πάει αυτό, με την κόντρα της με τη Θοδώρα, η οποία δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της.

https://www.instagram.com/p/CnMrm-3omsM

Σχεδόν βέβαιο είναι ότι θα έχουμε χωρισμό. Το θέμα είναι αν θα είναι παροδικός ή οριστικός. Μάλλον το πρώτο γιατί τα επόμενα spoiler μιλούν για γάμο μεταξύ του Λευτέρη και της Θοδώρας. Η οποία μέχρι τότε θα έχει μάθει και όλο το παρελθόν του άντρα που αγάπησε.