Η Rihanna δεν θυμάται τίποτα από τη ζωή της πριν γίνει μητέρα: «Εκείνος είναι τα πάντα»

Πατούλια Κατερίνα
Η Rihanna δεν θυμάται τίποτα από τη ζωή της πριν γίνει μητέρα: «Εκείνος είναι τα πάντα»

Η 35χρονη Ri Ri μίλησε στις 3 τα ξημερώματα στον δημοσιογράφο Giles Hattersley κυρίως για τη νέα ζωή της ως μητέρα, για την αναγέννησή της και για τον γιο της.

Το τεύχος Μαρτίου της βρετανικής Vogue φιλοξενεί τη Rihanna και τον γιο της και τον αγαπημένο της A$AP Rocky.

Η 35χρονη Ri Ri μίλησε στις 3 τα ξημερώματα στον δημοσιογράφο Giles Hattersley κυρίως για τη νέα ζωή της ως μητέρα, για την αναγέννησή της και για τον γιο της.

Μιλώντας για το «μωρό» χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του, η Rihanna που είναι έγκυος για δεύτερη φορά, παραδέχεται πως ο 9 μηνών γιος της κοιμάται όλο το βράδυ πλέον αλλά η ίδια θέλει την ώρα εκείνη να παρακολουθεί τις σειρές που αγαπά, να έχει τον δικό της χρόνο.

https://www.instagram.com/p/CosM8iwrEp9

Για τους πρώτους μήνες ως νέα μαμά, η Rihanna παραδέχτηκε το αυτονόητο, πως η ζωή πριν τον γιο της είναι κάτι που δεν θυμάται πια:

«Εκείνος είναι τα πάντα, δεν θυμάσαι τίποτα από τη ζωή πριν, αυτό είναι το πιο τρελό πράγμα, προσπαθείς να θυμηθείς και υπάρχουν φωτογραφίες της ζωής μου αλλά αυτό το αίσθημα, τα πράγματα που απολαμβάνεις, τα πάντα, απλά δεν τα θυμάσαι γιατί δεν σου επιτρέπεις να πας εκεί πνευματικά, γιατί απλά δεν έχει σημασία πια», τονίζει η τραγουδίστρια που εξηγεί πως ο τοκετός ήταν υπέροχος αλλά η στιγμή την άλλαξε για πάντα:

«Από ένας άνθρωπος έγινα δύο. Μπαίνεις στο νοσοκομείο ως ζευγάρι και φεύγεις ως οικογένεια των τριών και αυτές οι πρώτες μέρες είναι τρελές, δεν κοιμάσαι, καθόλου, ακόμα κι αν θέλεις να κοιμηθείς.

Ήρθαμε στο σπίτι και τα χάσαμε ήμασταν γονείς με ένα μωρό, σαν ζόμπι κυρίως και έχεις τόσα συναισθήματα και γίνεσαι παρανοϊκός. Σκέφτεσαι πως όλοι αυτοί οι γιατροί και οι νοσοκόμες σε άφησαν να πας σπίτι με ένα μωρό, με μια καινούργια ζωή. Είναι σαν να είσαι εκτός λειτουργίας, αυτό είναι, έχεις τόση χαρά ακόμα κι όταν προλαβαίνεις να κάνεις ένα ντους, θυμάμαι που στην αρχή τον έβαζα στο κρεβατάκι μέσα στο μπάνιο και σκούπιζα τους υδρατμούς για να βλέπω ότι είναι καλά. Τα πρωινά είναι τα αγαπημένα μου, όταν ξυπνάει, με το προσωπάκι του, το να τον βλέπω άλλαξε τα πάντα», τόνισε η Rihanna και αμέσως μετά μίλησε για την εμφάνισή της στη νέα αυτή φάση της μητρότητας:

https://www.instagram.com/p/CosSoekv1Im

«Το να ντύνομαι ούσα έγκυος ήταν παιχνιδάκι. Το να ντυθώ στη λοχεία, πώς το κάνεις. Την εβδομάδα που πήγα σπίτι μετά τον τοκετό φορούσα φόρμες αλλά όσο περνούσαν οι εβδομάδες δεν ήξερα τι να φορέσω, ήταν τα πάντα είτε μεγάλα είτε μικρά».

Όσο για την προστασία του γιου της από τους παπαράτσι η 35χρονη από τα Μπαρμπέιντος εξηγεί:

«Εμένα ρίξτε με στους λύκους, κάντε ό,τι θέλετε αλλά εκείνος δεν έχει καμία σχέση, τον προστατεύουμε και αν δεν δώσουμε έγκριση δεν θα πουληθούν εικόνες του. Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι (με τον Asap ) που έχουμε και ένα μωρό.

Ήμασταν στην ίδια σελίδα πάντα, είχαμε έναν ξεχωριστό δεσμό. Όλα αλλάζουν όταν αποκτάς ένα παιδί αλλά θα έλεγα πως αυτό μας έφερε κοντά», τονίζει η νέα μαμά που εκφράζει κι ένα παράπονο που έχουν όλες οι μαμάδες:

https://www.instagram.com/p/CosQhxeN39b

«Όταν οι δυο τους είναι μαζί, εγώ κάθομαι στη γωνία. Είμαι το κορίτσι που θέλει να μπει στο κλαμπ των αγοριών.

Περιμένω τη σειρά μου αλλά έχει εμμονή με τον πατέρα του. Και εγώ λέω: Εγώ δεν σε γέννησα; Τι συμβαίνει; Η σύνδεσή τους είναι αδιανόητη, τη στιγμή που ο Rocky θα τον κοιτάξει το μωρό παίρνει φωτιά, όλο αυτό που λένε για τις μαμάδες και τους γιους είναι μύθος, οι πατεράδες με τους γιους είναι τρέλα», τόνισε η Rihanna που εξήγησε πως ήξερε το φύλο του μωρού προτού γεννήσει μιας και ο αγαπημένος της ήθελε να είναι αγοράκι.

Η ευχή μου είναι να κάνω κι άλλα παιδιά κι ό,τι μου φέρει ο θεός, είμαι εδώ, ο Rocky πήρε τον γιο του και το επόμενο; Είμαι ανοιχτή, αγόρι κορίτσι, ό,τι θέλει ο θεός.

Η Rihanna έγκυος για δεύτερη φορά στο Super Bowl και η αποθέωση ήρθε (και) από τη Φουρέιρα