H επική αντίδραση του A$AP Rocky για την 2η εγκυμοσύνη της Rihanna και το σχόλιο του Chris Brown

Τσακιρίδου Χριστίνα
H επική αντίδραση του A$AP Rocky για την 2η εγκυμοσύνη της Rihanna και το σχόλιο του Chris Brown
Invision

O σύντροφος της τραγουδίστριας έγινε viral στο Super Bowl για έναν πολύ όμορφο λόγο και ο πρώην της παρέδωσε μαθήματα ανωτερότητας. 

Η Rihanna ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια του Super Bowl με την πολυαναμενόμενη εμφάνισή της να συνοδεύεται από μια τεράστια έκπληξη. Η pop star ανέβηκε στη σκηνή με total red look και αποκάλυψε ότι διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της, A$AP Rocky δεν σταμάτησε να την καμαρώνει κατά τη διάρκεια του act της. Τη στιγμή που η τραγουδίστρια άφησε να φανεί η κοιλιά της, ο ράπερ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και όπως φαίνεται στα videos που κυκλοφόρησαν χαμογελά και χειροκροτά την αγαπημένη του.

https://www.instagram.com/p/ComJOF4I-eP

Το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί τον Μάιο του 2022 και για την ώρα δεν έχει αποκαλύψει το όνομα του γιου του. Οι διάσημοι καλλιτέχνες μετρούν ήδη αντίστροφα για τον ερχομό του νέου μέλους που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Rihanna δημοσίευσε ένα video στο TikTok και μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του μωρού της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Access Hollywood η 34χρονη ανέφερε για τη μητρότητα: «Η αρχή μοιάζει δύσκολη. Είναι άγριο, τρομερό σαν κόλαση. Είναι τρελό, τον κοιτάς και είναι δικός σου, αλλά είναι ένας ξένος και νέος, και τον μαθαίνεις όπως σε μαθαίνει κι εκείνος και παράλληλα μαθαίνει τον κόσμο. Είναι μια καταπληκτική εμπειρία».

Και συμπλήρωσε: «Το να τον κοιτάς στα μάτια… Ω Θεέ μου, όταν με κοιτάζει στα μάτια μου είνaι όλη μου η ψυχή, δεν μπορώ να καταλάβω αν κάνει κρύο ή ζέστη. Είναι σαν να πέφτω, είναι καταπληκτικό».

Rihanna - A$AP Rocky: Όχι μόνο δεν χώρισαν αλλά έκαναν και baby shower λίγο πριν γίνουν γονείς

H απρόσμενη κίνηση του Chris Brown στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Rihanna

O πρώην σύντροφος της Rihanna, Chris Brown έσπευσε να την συγχαρεί για το ευτυχές γεγονός και έκανε μια απρόσμενη κίνηση. Ο 33χρονος δημοσίευσε ένα Instagram-story στον προσωπικό του λογαριασμό και έγραψε: «GO GIRL» συνοδεύοντας το κείμενό του με μια κόκκινη καρδιά και emoji με τα χέρια που προσεύχονται.

chrisbrown.jpg

Όταν η Rihanna έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί ο διάσημος τραγουδιστής είχε στείλει τις ευχές του αποδεικνύοντας πως οι σχέσεις τους είναι πλέον φιλικές.

Πηγή κεντρικής: apimages.com