Στο χθεσινό Survivor All Star η απάντηση ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου & το Twitter είχε πολλά να πει

Στο χθεσινό Survivor All Star η απάντηση ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου & το Twitter είχε πολλά να πει
Instagram

Στο αδιάφορο επεισόδιο της Τετάρτης (15/2), στο Survivor All Star, νικητής ήταν ο αθλητισμός.

Χωρίς ιδιαίτερο σασπένς εξελίχθηκε το Survivor All Star της Τετάρτης (15/4) με τους Μαχητές να παίρνουν την ασυλία και τον Σπύρο Μαρτίκα να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση, συμπληρώνοντας το καρέ με τους Μπλε, Γιώργο Ασημακόπουλο, Κρις Σταμούλη και Μελίνα Μεταξά.

Ο 45χρονος Μαρτίκας, μάλιστα, φάνηκε απογοητευμένος από τις ψήφους των συμπαικτών του και κυρίως του Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος εξήγησε γιατί ψήφισε τον φαρμακοποιό: «Χθες ανέφερα πως δύο παίκτες έχουν κάνει δουλειά. Ο Χάντα κι ο Μαρτίκας. Ο Μαρτίκας έχει φέρει έναν πόντο. Κανονικά έπρεπε να ψηφίσω τον Χάντα, αλλά προσφέρει πολλά στην καλύβα. Είναι ο "μπαμπάς" μας στην καλύβα, βοηθάει. Ξύπνησε στις 6.30 το πρωί και μας έφτιαξε πιτάκια», ανέφερε ο ζαχαροπλάστης, με τον Μαρτίκα στη συνέχεια να τα βάζει μαζί του.

Την ίδια ώρα που συνέβαιναν όλα αυτά, ωστόσο, όλοι μιλούσαν για το παγκόσμιο ρεκόρ του Μίλτου Τεντόγλου με άλμα 8.41 μέτρα!

«Γύρισες τη μπιφτέκα Κώστα»: Το κοινό δίκασε τον Μισθοφόρο στη Σκορδά αλλά ο ίδιος έχει άλλη γνώμη

Η ειρωνεία του Μαρτίκα και το «δεν πουλιέμαι» του Παπαδόπουλου

«Χαίρομαι που ο Κώστας βρήκε τον μπαμπά του στην ομάδα, χαίρομαι πολύ που δικαιολόγησε την ψήφο του σε εμένα, ότι ο Στέλιος ξύπνησε μισή ώρα νωρίτερα και τηγάνισε πιτάκια. Και ο Κώστας ένιωσε την πατρική στοργή του Στέλιου στο πρόσωπό του. Πόσο εμετικά κουτοπόνηρος γίνεσαι ρε Κώστα; Πόσο νομίζεις ότι εξασφάλισες τη θέση σου στο παιχνίδι για ακόμα μια εβδομάδα, καταρρακώνοντας την υπόληψή σου και την προσωπικότητά σου τόσο;», ανέφερε με ειρωνεία on camera ο Σπύρος Μαρτίκας βάζοντάς τα με τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Και συνέχισε: «Δεν το περίμενα. Φέρνω κάθε μέρα νίκες στην ομάδα μου. Πριν λίγες μέρες με εκθείαζαν για την αγωνιστικότητά μου… Με ψήφισε μία κλίκα της υποκρισίας… μία κλίκα που κρύβεται πίσω από τις αλήθειες της».

Λίγο αργότερα ο Κώστας Παπαδόπουλος ξέσπασε λέγοντας ότι δεν ανήκει σε καμία κλίκα και ανέφερε χαρακτηριστικά βουρκωμένος: «Εγώ κάθε βράδυ σκεπάζομαι και ονειρεύομαι τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου. Αυτά είναι τα στηρίγματά μου και για αυτά είμαι εδώ. Κι ας είμαι βδομάδα παρά βδομάδα υποψήφιος, τα αντιμετωπίζω όλα αυτά για αυτούς. Και δεν μπαίνω σε καμία κλίκα, δεν πουλιέμαι για κανέναν, είμαι εδώ για ιερό σκοπό, για τα παιδιά μου».

Όταν οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στο στίβο μάχης ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε και αυτός σε κλίκα της ομάδας του και τα έβαλε με τον Κώστα Παπαδόπουλο λέγοντάς του ότι «πουλήθηκες για να προστατευθείς».

tentoglou_miltos.jpg

Μίλτος Τεντόγλου

Την ίδια ώρα ο Τεντόγλου «πέταξε» στα 8.41 μ και έγινε viral

Λίγες ώρες μετά την ακύρωση της προηγούμενης προσπάθειας (8,40 μ) από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου στο Τορούν λόγω… ακατάλληλων παπουτσιών, ο Μίλτος Τεντόγλου «έβαλε τα γυαλιά» σε όλους και έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στα 8.41 μ. στο Λιεβέν της Γαλλίας.

tentoglou.jpg

Το όνομά του έγινε πρώτο trend στο ελληνικό Twitter με τον αθλητή να ευχαριστεί όλους τους Έλληνες για την υποστήριξη και τα epic σχόλια, με ένα Insta Story.