Η cool πλευρά της Αγγελικής Νικολούλη όταν βγαίνει από τα κοστούμια του Φως στο Τούνελ

Η cool πλευρά της Αγγελικής Νικολούλη όταν βγαίνει από τα κοστούμια του Φως στο Τούνελ

«Την απέρριψα ασυζητητί όταν μου είπε ότι είναι έτοιμη να περάσει μπροστά από τις κάμερες» εξομολογήθηκε πρόσφατα ο Τζώνη Καλημέρης και ευτυχώς που η Αγγελική Νικολούλη δεν τον άκουσε και κάνει την πιο πετυχημένη και μακριοβιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. 

Πιστή φίλη, ναζιάρα, γλεντζού, ταξιδιάρα ψυχή με μεγάλη αδυναμία στον γιο της Κωνσταντίνο. Κάπως έτσι περιγράφουν την Αγγελική Νικολούλη εκείνοι που την ξέρουν καλά και είναι αληθινοί φίλοι της.

Και συμπληρώνουν πως δεν έχει καθόλου αλλάξει ούτε ως χαρακτήρας παρά την επιτυχία της. Αν κάνεις ένα γρήγορο flashback στο χρόνο θα δεις ότι ούτε και το look της έχει αλλάξει - μόνο που ελάχιστα φέτος έκοψε το μήκος των μαλλιών της -. Πώς είναι όμως άβαφη και χωρίς τα κοστούμια και τα ταγιέρ του Φως στο Τούνελ η Αγγελική; Όλες οι φορές που τόλμησε λίγο πιο extreme αλλαγές από την κλασσική της εικόνα.

https://www.instagram.com/p/CGz2SiSFccZ

Η τηλεοπτική Μις Μάρπλ και η Αγγελική Λάρα Κροφτ

Η Αγγελική Νικολούλη ποτέ δεν πήρε επιπόλαια τη δουλειά της και αντίστροφα ποτέ δεν την υπερτίμησε. Δεν αισθάνθηκε πως είναι τηλεοπτική περσόνα. Ρεπόρτερ ξεκίνησε και ρεπόρτερ παραμένει στην ψυχή της. Έχει περάσει από χίλιες δύο δυσκολίες προσωπικές και επαγγελματικές, κάποιοι τόλμησαν να την απειλήσουν με όπλο ενώ είχε στην αγκαλιά της τον μικρό τότε γιο της Κωνσταντίνο (από την συνέντευξη στο You η πληροφορία) έζησε και ζει ακόμη δόξα και μεγάλη αποδοχή από το πιστό κοινό που τα βράδια της Παρασκευής τα έχει ταυτίσει με το: «Δεν θα βγω απόψε, έχει Νικολούλη». Πρόσφατα είχε τα γενέθλιά της, κλείνοντας τα 59 της χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CokbnDQo6Dw

Η αγαπημένη Αγγέλω του Twitter, όταν βγάζει τα κοστούμια και τα ταγιέρ του «Φως στο Τούνελ» είναι ένας πολύ cool άνθρωπος που λατρεύει τα ταξίδια, λατρεύει όμως και τις βραδιές σε μπουζούκια και ουζερί, εκεί που σηκώνεται κάθε φορά να χορέψει ζειμπέκικο. Θα την δεις όμως και με τουαλέτα με παγιέτες όταν η περίσταση το απαιτεί.

https://www.instagram.com/p/BqaPi8zAqgG

Την έχουμε δει ως Λάρα Κροφτ (περιοδικό Down Town), ως Αλίκη Βουγιουκλάκη από την «Αλίκη στο Ναυτικό» στο «Μπράβο» της Ρούλας Κορομηλά το 1996, να τραγουδά στο στούντιο Χαρούλα Αλεξίου και να κάνει ένα σωρό extreme αλλαγές όταν τις ζητήθηκαν για περιοδικά και τηλεοπτικές εκπομπές, δείχνοντας τον cool εαυτό της.

nikoloulidowntown.jpg

Στην καθημερινή της ζωή θα την δεις πάντα άβαφη και χωρίς τα παστέλ κοστούμια και ταγιέρ της. Τα κόκκινα το Twitter τα έχει συνδέσει και όταν έχει αποκαλύψεις στο «Φως στο Τούνελ» που αφορούν έναν ένοχο και έχει γίνει κάτι σαν σύνθημα όταν την βλέπουμε στο τρείλερ για να ξέρουμε τι μας περιμένει. Η ίδια βέβαια έχει πει ότι είναι τυχαίο το χρώμα που επιλέγει.

https://www.instagram.com/p/BrKkWaWnCfK

Η Αγγελική Νικολούλη δεν έχει αλλάξει καθόλου το look της όλα αυτά τα χρόνια, ούτε έχει πειραματιστεί με το ξανθό (αλά Βουγιουκλάκη) χρώμα των μαλλιών της, παρά ελάχιστες φορές έχει αλλάξει το μήκος τους, όπως πρόσφατα.

https://www.instagram.com/p/CoC1RRsI4bF

Θα σου δείξω μία φωτογραφία του 2007, δηλαδή 16 χρόνια πριν για να πειστείς ότι είναι σα να μην πέρασε μία μέρα και η Αγγελική είναι ολόιδια.

nikolouli17prin.jpg

Σήμερα (17/2) στο «Φως στο Τούνελ» θα την απασχολήσει ξανά μία δική της υπόθεση από το παρελθόν, δηλαδή 17 χρόνια πριν. Πρόσφατα βρέθηκε στο βυθό του λιμανιού της Κέρκυρας ένα αυτοκίνητο το οποίο ανήκε σε έναν αγνοούμενο τον οποίο και εκείνη για πολλά χρόνια αναζητούσε. Σήμερα θα αποκαλύψει λόγω και των νέω στοιχείων το μυστικό της εξαφάνισής του.

Φυσικά αναμένουμε και το σχόλιό της για την πρόσφατη αυτοκτονία του γιου της μαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου, καθώς και με τους δύο η δημοσιογράφος γνωρίζονταν προσωπικά.