Η Kris Jenner πόζαρε με μονόπετρο και πυροδότησε τις φήμες αρραβώνων με τον Corey Gamble

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Kris Jenner πόζαρε με μονόπετρο και πυροδότησε τις φήμες αρραβώνων με τον Corey Gamble

H 67χρονη momager των Kardashians και ο 42χρονος ηθοποιός είναι ερωτευμένοι κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Tον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα τελευταία 24ωρα οι φήμες που θέλουν την Kris Jenner να αρραβωνιάστηκε κρυφά τον σύντροφό της, Corey Gamble. Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί από το 2014 και μετρά 9 χρόνια κοινής πορείας. Οι δυο τους ζουν μαζί σε μια πολυτελή έπαυλη στο Calabasas, δίπλα στη μεγαλύτερη κόρη της Κris, Κhloe Κardashian.

Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία που δημοσίευσε σε Instagram story η διάσημη momager, μητέρα των Kardashians με το εντυπωσιακό διαμαντένιο, μονόπετρο δαχτυλίδι της, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το εντυπωσιακό μονόπετρο της Kris Jenner έβαλε φωτιά στις φήμες περί αρραβώνα

Η 67χρονη πέρασε μια άκρως ρομαντική #ValentinesDay με τον σύντροφό της και μοιράστηκε στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα, που αποτελούνταν από λουλούδια και σαμπάνια.

Το γεγονός ότι δεν πρόσθεσε καμία λεζάντα στη φωτογραφία, εκτόξευσε την περιέργεια των θαυμαστών της και πυροδότησε διάφορα σενάρια. Αρκετοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για έναν κρυφό αρραβώνα ωστόσο η Kris Jenner δεν έχει σχολιάσει ακόμη τις φήμες.

daxtylidi.png

Το εκθαμβωτικό δαχτυλίδι εκτιμάται ότι κοστίζει 1,2 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με εκτίμηση ειδικού κοσμημάτων, ο οποίος τόνισε ότι το διαμάντι που φέρει το δαχτυλίδι είναι περίπου 10 καρατίων.

Η Kylie Jenner δείχνει τον γιο της για πρώτη φορά και το όνομά του μόλις αποκαλύφθηκε

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kris Jenner πυροδοτεί φήμες για έναν ενδεχόμενο μυστικό γάμο με τον Corey Gamble. Σε προηγούμενο επεισόδιο του reality «The Kardashians», η Κhloe Kardashian σχολίασε το διαμαντένιο δαχτυλίδι που κοσμούσε το χέρι της μητέρας της και τη ρώτησε αν παντρεύτηκε κρυφά. Εκείνη διέψευσε τις φήμες, δηλώνοντας ότι αν παντρευόταν, θα γινόταν ένα μεγάλο πάρτι.

https://www.instagram.com/p/CWGlf36vJzu

Jenner και Gamble γνωρίστηκαν τον Αύγουστο του 2014 στο πάρτι των 40ων γενεθλίων του σχεδιαστή μόδας, Riccardo Tisci στην Ibiza. Όπως αναφέρει το Cosmopolitan, τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς ταξίδεψε μαζί με την οικογένεια στο Las Vegas για τα γενέθλια της Kim Kardashian. Την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2015 οι δυο τους έκαναν και το επίσημο «ντεμπούτο» τους στο Instagram.

Πηγή κεντρικής: krisjenner