Η Καλομοίρα επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα και μας θύμισε εποχές 2005

Η Καλομοίρα επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα και μας θύμισε εποχές 2005

Η νυχτερινή έξοδος της Καλομοίρας, η εμφάνιση on stage και το τραγούδι από τα πρώτα της βήματα.

Εδώ και λίγο καιρό η Καλομοίρα βρίσκεται στην Ελλάδα και περνά ξέγνοιαστες στιγμές. Η ίδια σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τις βόλτες και τις εξορμήσεις της και το ίδιο συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (17/2). Η τραγουδίστρια αποφάσισε μετά από καιρό να ζήσει αυτό που λέμε Athens by night κι έτσι βρέθηκε σε κεντρικό μαγαζί της Αθήνας με την παρέα της για να διασκεδάσει.

Φυσικά… δεν έμεινε μόνο στο τραπέζι της κοιτώντας την πίστα. Η Καλομοίρα ανέβηκε on stage, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε φέρνοντας στον νου όλων την εποχή που πρωτοξεκίνησε την καριέρα της, λίγο μετά το τέλος του Fame Story 2.

Αν θυμάσαι την Καλομοίρα του Fame Story δεν θα πιστεύεις τη μεταμόρφωση με hot ολόσωμο μαγιό

Η εμφάνιση της Καλομοίρας στην πίστα και το τραγούδι από το 2005

Φορώντας καφέ δερμάτινο παντελόνι και μπεζ top, η Καλομοίρα ξεσήκωσε τους θαμώνες νυχτερινού μαγαζιού της πρωτεύουσας. Η 38χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε στο μαγαζί για να διασκεδάσει, αλλά οι καλλιτέχνες που εμφανίζονταν on stage- μόλις κατάλαβαν ότι βρίσκεται εκεί- της έδωσαν αμέσως το μικρόφωνο.

Και το Καλομοιράκι δεν έχασε την ευκαιρία να θυμηθεί τα πρώτα της βήματα και να τραγουδήσει την επιτυχία που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο 2005 με τίτλο «Κι όλο περιμένω» και που συμπεριλαμβάνεται στο δεύτερο cd album της «Παίζεις». Το συγκεκριμένο album περιλαμβάνει 12 επιτυχίες της, δύο από τις οποίες η ίδια η Καλομοίρα είχε γράψει. Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφερθεί ότι εκείνη την εποχή και μετά την κυκλοφορία του cd, κυκλοφόρησε σε όλα τα περίπτερα ένα περιοδικό με τίτλο Παίζεις; - The Magazine, το οποίο περιείχε πολλά αυτοκόλλητα από τις σκηνές του video clip του κομματιού Παίζεις, accessories για τα κορίτσια και μια ντίσκο μπάλα. Στο video clip του κομματιού «Κι Όλο Περιμένω» εμφανίστηκε και ο Θέμος Αναστασιάδης.

Στην πρόσφατη νυχτερινή της έξοδο, η Καλομοίρα τραγούδησε, επίσης, και την επιτυχία που της χάρισε την 3η θέση στη Eurovision 2008, «My secret combination». Λες αυτή της η εμφάνιση να είναι μια προοικονομία και η Καλομοίρα Σαράντη να ετοιμάζεται να επιστρέψει στη νυχτερινή Αθήνα και σε κάποιο σχήμα μετά από χρόνια απουσίας από τα μουσικά δρώμενα;

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Καλομοίρας Σαράντη

Το τελευταίο διάστημα η Καλομοίρα είναι πιο ανανεωμένη και διαφορετική από ποτέ. Η 38χρονη τραγουδίστρια – που γεννήθηκε και ζει στην Αμερική- έχει γίνει πλατινέ ξανθιά και έχει μιλήσει για τους λόγους που πήρε την απόφαση να κάνει μια τόσο ριζική αλλαγή στην εικόνα της.

https://www.instagram.com/p/CoaM47Qrc6_

«Να σου πω την αλήθεια, ήμουν λίγο στενοχωρημένη και είπα να αλλάξω την ενέργειά μου. Σηκώθηκα μια μέρα και λέω στον Γιώργο θα γίνω εντελώς ξανθιά και θα κοντύνω τα μαλλιά μου, σε πειράζει; Μου λέει δεν με νοιάζει. Πάω στην κομμώτριά μου και το είπα και με ρώτησε αν είμαι καλά. Της είπα κόψε τα μαλλιά και κάνε αυτό που λέω. Μόλις το έκανα, ένιωσα ανανεωμένη. Στον ένα μου γιο, τον Νίκο, δεν του αρέσει ακόμα. Η 6χρονη κόρη μου είναι ok και μάλιστα με ρώτησε γιατί δεν έκανα τα φρύδια μου. Excuse me; Στον άλλο μου γιο άρεσε η αλλαγή», τόνισε η Καλομοίρα.