Λίγο μετά τον χωρισμό η Kendall Jenner είναι ξανά ερωτευμένη- Τα τρυφερά φιλιά με τον Bad Bunny

Τσακιρίδου Χριστίνα
Λίγο μετά τον χωρισμό η Kendall Jenner είναι ξανά ερωτευμένη- Τα τρυφερά φιλιά με τον Bad Bunny

To 27χρονο μοντέλο έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό από τον Devin Booker.

Στα καλύτερά της δείχνει η Kendall Jenner, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον μπασκετμπολίστα του NBA, Devin Booker. Πριν λίγα 24ωρα το διάσημο μοντέλο εθεάθη στο ίδιο εστιατόριο με τον Bad Bunny, πυροδοτώντας τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Kendall Jenner και Bad Bunny είναι το νέο ζευγάρι στο Hollywood

Η 27χρονη και ο 28χρονος δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο του Beverly Hills αλλά έφυγαν από διαφορετικές εξόδους. Στις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου η Kendall Jenner φορά ένα δερμάτινο crop top και ασορτί παντελόνι. Ο Bad Bunny ήταν ντυμένος με casual διάθεση επιλέγοντας μπεζ παντελόνι και ένα μπλουζάκι σε παρόμοια απόχρωση.

Ο Bad Bunny, του οποίου το κανονικό όνομα είναι Benito Antonio Martínez Ocasio, προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και θέλησε να αποφύγει τα φλας των παπαράτσι. Τόσο το μοντέλο αλλά και ο τραγουδιστής προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/p/CoVeSX3Smqg

Κι εμείς λατρεύαμε το ζευγάρι Kendall Jenner-Devin Booker αλλά ο χωρισμός είναι γεγονός

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, τη στιγμή που η Kendall Jenner αποχωρούσε από το γυμναστήριο, τη ρώτησαν αν ο Λατίνος σταρ φιλά όμορφα, αλλά δεν απάντησε.

Πριν από μερικές ημέρες δημοσίευμα του blog DeuxMoi ανέφερε ότι το μοντέλο και ο τραγουδιστής είναι ζευγάρι.

«Το μοντέλο εθεάθη να φιλιέται με τον Bad Bunny σε ιδιωτικό κλαμπ στο Los Angeles. Έφυγε από το club, μπήκε στο αυτοκίνητό της και δύο λεπτά μετά έφεραν το αυτοκίνητο του Bad Bunny».

To love story με τον πρώην σύντροφό της, Devin Booker

Η 27χρονη Jenner και ο 25χρονος Booker άρχισαν να βγαίνουν το 2020, αλλά η σχέση τους κρατήθηκε κρυφή για αρκετό καιρό. Το ειδύλλιο επιβεβαιώθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου του 2021, όταν η Kendall Jenner δημοσίευσε στο Instagram μια κοινή φωτογραφία της με τον μπασκετμπολίστα, όπου πόζαραν αγκαλιασμένοι.

Τον Ιούνιο του 2021, το ζευγάρι γιόρτασε την 1η του επέτειο με αναρτήσεις στα social media, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας της Jenner να τυλίγει τα χέρια της γύρω από τον Booker. Οι δυο τους κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο δεν δίσταζαν να κάνουν κοινές εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/CgkAu0-r7zB

Tον Νοέμβριο του 2022 το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους.

«Και οι δύο έχουν απίστευτα φορτωμένα προγράμματα αυτή την εποχή με τις καριέρες τους και αποφάσισαν να δώσουν προτεραιότητα εκεί», ανέφερε μια πηγή στο People και πρόσθεσε: «Τρέφουν μεγάλη αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον και εύχονται τα καλύτερα ο ένας για τον άλλον. Σύμφωνα με την ίδια πηγή η απόφαση για τον χωρισμό ήταν αμοιβαία με τους δυο τους να λένε ότι θα διατηρήσουν επικοινωνία».

Πηγή κεντρικής: kendalljenner