Αλμπέρτο Μποτία: Οι «Πιο έρωτας πεθαίνεις» φωτογραφίες με τις αδερφές και τη μαμά του

Αλμπέρτο Μποτία: Οι «Πιο έρωτας πεθαίνεις» φωτογραφίες με τις αδερφές και τη μαμά του

O 34χρονος ποδοσφαιριστής είναι πολύ δεμένος με την οικογένειά του και έχει μοιραστεί μερικά σπάνια στιγμιότυπα.

Ο Αλμπέρτο Μποτία είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ποδοσφαιριστές της γενιάς του και στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Ο 34χρονος έγινε ευρύτερα γνωστός στη χώρα μας την περίοδο που αγωνιζόταν με την ερυθρόλευκη φανέλα και ξεκίνησε τη σχέση του με την Ελένη Φουρέιρα.

Το ζευγάρι μετράει αρκετά χρόνια κοινής πορείας και στις 7 Φεβρουαρίου η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι. Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τρυφερές στιγμές με το νεογέννητο, έχοντας πάντα στο πλευρό τους στενούς φίλους και τις οικογένειές τους.

Η Ελένη Φουρέιρα γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με τον Μποτία junior- H νέα φωτογραφία του γιου της

Οι #familygoals φωτογραφίες του Μποτία με τη μαμά και τις αδερφές του

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής έχει δυο αδερφές που του έχουν χαρίσει ανίψια στα οποία ο Μποτία τρέφει μεγάλη αδυναμία. Ο Ισπανός άσσος έχει δημοσιεύσει ελάχιστες φωτογραφίες με τη μητέρα και τις αδερφές του δεν δίστασε όμως να μας δείξει πως είναι ο πιο γλυκός θείος.

https://www.instagram.com/p/BCsHRbNguwW

Με αφορμή την γιορτή της γυναίκας ο ποδοσφαιριστής είχε ποζάρει με τις γυναίκες της ζωής του, δημοσιεύοντας αργότερα τη φωτογραφία στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/_xaBJmAuz7

Με μια πρώτη ματιά θα λέγαμε πως ο 34χρονος δεν μοιάζει ιδιαίτερα με τις αδερφές του.

https://www.instagram.com/p/4Z2rwYAu15

Πριν γίνει μπαμπάς ο Μποτία απολάμβανε στο έπακρο τον ρόλο του θείου και στον ελεύθερό του χρόνο πηγαίνει βόλτες με τα ανίψια του. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ισπανός αγαπά πολύ τον θεσμό της οικογένειας και θα είναι ένας γλυκύτατος μπαμπάς.

https://www.instagram.com/p/4K5KHUguwt

O θυελλώδης έρωτας με την Ελένη Φουρέιρα και η δημιουργία οικογένειας

Η εκρηκτική pop star και ο γνωστός ποδοσφαιριστής είναι ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της εγχώριας showbiz τα τελευταία χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016 και παρά τον mini χωρισμό τους και τη σχέση από απόσταση κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να δημιουργήσουν οικογένεια.

Στις 7 Φεβρουαρίου 2023 η 35χρονη γέννησε τον Μποτία junior και

https://www.instagram.com/p/CQgRKLfA2su

«Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά. Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω «Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο». Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…» είχε δηλώσει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στον Fipster.

Πηγή κεντρικής: botia_3