Το μ΄αγαπάς της Καρολίνας, τα τατουάζ με το Μ, το «πάρτι έκανες Μαρ μου» & το Twitter πάρταρε

Το μ΄αγαπάς της Καρολίνας, τα τατουάζ με το Μ, το «πάρτι έκανες Μαρ μου» & το Twitter πάρταρε

Τα καλτσάκια, η ενόχληση της Ελευθερίου, και το Survivor All Star έγινε μεξικάνικο σίριαλ.  

Ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor All Star παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Τρίτης (21/02) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Οι παίκτες του reality επιβίωσης βιώνουν πολύ έντονες καταστάσεις με τις σχέσεις πολλών να είναι τεταμένες.

Η σαρωτική νίκη των μπλε με 10-2 και η άνετη κατάκτηση της 3ης ασυλίας προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις και κόντρες στην ομάδα των κόκκινων που έπρεπε να βγάλουν δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Κόρομι και η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι οι δυο παίκτες της κόκκινης ομάδας που συμπλήρωσαν την 4αδα των υποψηφίων προς αποχώρηση από το Survivor All Star μετά τη δεύτερη ήττα των Διάσημων από τους Μαχητές. Ο Σπύρος Μαρτίκας και άλλοι συμπαίκτες του εξαπέλυσαν πυρά στον Κωνσταντίνο Βασάλο, για το γεγονός ότι δεν ψηφίζεται ποτέ για αποχώρηση.

«Έχω έρθει ξεκάθαρα για το ριάλιτι, είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι», τους απάντησε ο γυμναστής με ειρωνικό ύφος.

Το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

https://www.instagram.com/p/Co8TABKLcB1

«Τα κριτήρια ψηφοφορίας φέρνουν εντάσεις στις ομάδες🌴 Νέος αγώνας επικοινωνίας έρχεται και αν κερδίσουν οι Διάσημοι ο Μάριος έχει ηχητικό μήνυμα από την Καρολίνα💥 Νέο επεισόδιο #SurvivorAllStarGr στις 21:00 @skaitv.gr ⚡️
#SurvivorGr #SkaitvGr».

Τα καλτσάκια της Καρολίνας και τα νέα τατουάζ

Η είσοδος των νέων παικτών έχει φέρει αναστάτωση με την έλευση της Ελευθερίας Ελευθερίου να προκαλεί αμηχανία στον πρώην σύντροφό της, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Ο 35χρονος ήρθε κοντά με την Καρολίνα Καλύβα, όσο η τελευταία βρισκόταν στο παιχνίδι και όλοι μιλούσαν για ένα τρυφερό ειδύλλιο.

Τις τελευταίες μέρες Μάριος και Ελευθερία έδειχναν να έχουν αφήσει πίσω το παρελθόν και τις διαφορές τους, ωστόσο το έπαθλο επικοινωνίας για το οποίο θα παλέψουν οι Διάσημοι και οι Μαχητές στο αποψινό επεισόδιο θα «ανάψει φωτιές».

Στο τρέιλερ, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει ότι οι παίκτες θα αγωνιστούν για έπαθλο επικοινωνίας και στη συνέχεια αποκαλύπτει στον Μάριο ότι αν οι Διάσημοι κερδίσουν θα λάβει μήνυμα από την Καρολίνα. Η ενόχληση της Ελευθερίας; Δεδομένη.

Το τρέιλερ δείχνει σε πρώτο πλάνο μια φωτογραφία της στην οποία φοράει κάλτσες με καρδούλες που γράφουν πάνω «μ΄αγαπάς» αλλά και δύο τατουάζ με δύο καρδιές ενωμένες που μοιάζουν με αρχικά με Μ.

Το Twitter είχε πολλά να πει όπως πάντα

Για ακόμη μια φορά οι χρήστες του ελληνικού Τwitter σχολίασαν τις εξελίξεις στο reality επιβίωσης, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Το ενδιαφέρον όλων έχει στραφεί στο αποψινό έπαθλο επικοινωνίας. Αν νικήσει η ομάδα των διάσημων ο Μάριος θα δει το μήνυμα της Καρολίνας και η αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου αναμένεται να είναι απολαυστική.

Την ίδια ώρα η Kαρολίνα στηρίζει Μαριαλένα

Στο επεισόδιο της Τρίτης (21/2) η πρώην παίκτρια του Survivor All Star παρακολούθησε το reality από τον καναπέ της και δημοσίευσε ένα Instagram-story όλο νόημα.

«Πάρτυ έκανες Μαρ μου», έγραψε η Καρολίνα θέλοντας να στηρίξει τη φίλη της, Μαριαλένα Ρουμελιώτη που παραμένει στον Άγιο Δομίνικο. Βέβαια το Μαρ για τους πιο υποψιασμένους έχει άλλο αποδέκτη ή αλλιώς #diplis.

marialena.jpg

Όσα ειπώθηκαν ανάμεσα σε Ελευθερίου & Πρίαμο

Στο επεισόδιο της Κυριακής (19/02) έκανε την πρώτη της εμφάνιση η Ελευθερία Ελευθερίου και φυσικά η κατάσταση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ήταν αρκετά έντονη. Η τραγουδίστρια ξέσπασε μετά το σκάνδαλο με την σχέση Μάριου-Καρολίνας και τα τρυφερά τετ-α-τετ τους.

«Με τον Μάριο γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, πριν από τη συμμετοχή μου στο Survivor, από το 2017. Αρκετά χρονάκια. Είχαμε πάντα άψογες σχέσεις και νομίζω ότι κάπου έχει μείνει μέχρι εκεί», τόνισε αρχικά, η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Χθες το βράδυ κοιμήθηκες καλά; Χθες το βράδυ, που έγινε το σκηνικό, με έπιασες ρε μαλ…α να πεις, πως είναι αυτή η κοπέλα εδώ και έναν μήνα έξω που την κυνηγάνε; Δεν τοποθετήθηκα, Μάριε, να ξέρεις πουθενά. Κρύβομαι μέχρι να έρθω στο παιχνίδι. Δεν ήθελα να μιλήσω γιατί προφανώς υπάρχει και ένας αντίλογος. Και πας και με αδειάζεις με μια κοπέλα που της έχω πει ότι έχω κάνει παρέα και τυπικά είναι φίλη μου; Πλέον ο ορισμός φίλος, για μένα, έχει ξεφτιλιστεί», φώναξε η Ελευθερία στον Μάριο μπροστά σε όλη την κόκκινη ομάδα και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.

«Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου! Mε έλεγες αγάπη σου, μωρό σου», είπε η τραγουδίστρια με έντονο ύφος στον συμπαίκτη της.

Και πρόσθεσε: «Χέσ…ες αυτή τη στιγμή και για την Καρολίνα! Αυτή τη στιγμή κοιτάς πως να σώσεις τον κω..ο! Είσαι απαράδεκτος, Μάριε! Είσαι η ντροπή της Κύπρου» τόνισε, μεταξύ άλλων πολλών… γαλλικών, η νέα παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Το ότι με έχεις αδειάσει, Μάριε, με τέτοιο τρόπο δεν στο συγχωρώ».

Πηγή κεντρικής: carolinajacq