«Για όλα φταίει ο Μαθιός»: Γίνεται το εύκολο θύμα - ύποπτος για 3 διαφορετικούς φόνους στον Σασμό

Κατερίνα Μπούσιου
«Για όλα φταίει ο Μαθιός»: Γίνεται το εύκολο θύμα - ύποπτος για 3 διαφορετικούς φόνους στον Σασμό

Το φινάλε της σειράς και ο μεγάλος προβληματισμός. Σκότωσε έναν από τους τρεις ή κανέναν; Ο Δημήτρης Λάλος ως Μαθιός θα μπει στο στόχαστρο και δεν θα ξεφύγει εύκολα. 

Φαίνεται ότι το πλάνο των σεναριογράφων του Σασμού μέχρι το τέλος της σεζόν, στοχεύει στο να πυροδοτεί τη σχέση μεταξύ των δύο οικογενειών της βεντέτας, για να μην φτάσουμε ποτέ στην πολυπόθητη ανακωχή. Για το σασπένς, δηλαδή.

Αλλιώς δεν εξηγείται η ανατροπή που έρχεται στο προσεχές μέλλον. Με τον Μαθιό - Δημήτρη Λάλο, σε ένα συνεχές πήγαινε - έλα, στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου και στο γραφείο του Φραγκιαδάκη. Όμως θα τον κατηγορήσουν και για τον φόνο του Αντώνη όπως και για άλλους δύο ακόμη. Τελικά υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά; Και για ποιο λόγο ο Μαθιός γίνεται το εύκολο θύμα; Αλλά το μεγάλο ερώτημα παραμένει άλλο. Για το αν τελικά θα τον δούμε να μπαίνει στη φυλακή για τον φόνο του Στεφανή. Γιατί αυτό θα καθορίσει όλη τη σειρά.

Οι περισσότεροι άλλωστε από τους ήρωες θα επηρεαστούν.

https://www.instagram.com/p/Corb21qoWu1

Γιατί δεν μας λένε τι θα γίνει τελικά με τον Γ' κύκλο και τι θα συμβεί με τον Μαθιό;

Αν σου αρέσουν τα spoiler και είσαι μεγάλος φαν του Σασμού, μην περιμένεις να μάθεις ακόμη το τέλος της δεύτερης σεζόν, γιατί απλούστατα όχι μόνο δεν έχει γραφτεί, αλλά γιατί κανείς από το σεναριακό team δεν ξέρει ακόμη ποιος ηθοποιός θα παραμείνει και αν θα υλοποιηθεί η πρόθεση να γίνει τρίτος κύκλος, για να πράξουν τα ανάλογα.

Αν η σειρά λήξει, θα πρέπει να κορυφώσουν αρκετές από τις ιστορίες.

Υπάρχουν όμως μερικοί ρόλοι που ήταν εξαρχής με ημερομηνία λήξης, όπως για παράδειγμα του Ευθύμη Φαρμάκη, δηλαδή του Δημήτρη Αλεξανδρή .

Ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά της σειράς, εκτός από το πρωταγωνιστικό ζευγάρι Ορφέα Αυγουστίδη - Χριστίνας Χειλάς Φαμέλη, είναι και η συνέχεια του ρόλου του Δημήτρη Λάλου.

Με απλά λόγια, αν θα τιμωρηθεί ως φονιάς του Στεφανή ο Μαθιός στην λήξη της σεζόν ή αν γλιτώσει. Και τι θα γίνει σε περίπτωση που πάμε για τρίτη σεζόν. Βασικά, τι θα συμβεί στην περίπτωση που όλοι οι άλλοι γύρω του δεν συμφωνήσουν για να είναι στη σειρά και μείνει μόνος με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

https://www.instagram.com/p/CohZ8pAoWp-

Προς το παρόν θα γίνει το εύκολο θύμα, ύποπτος για όλες τις περιστάσεις. Και για την δολοφονία του Πάνου, αλλά και αργότερα του Αντώνη την ημέρα του γάμου του με την Μαρίνα. Ο Παύλος Βρουλάκης θα τον κατηγορήσει ευθέως. Δεν πηγαίνει ακόμη το μυαλό του πως είναι ο κολλητός του, ο Ευθύμης πίσω από αυτή την ενέργεια.

Οι φήμες και οι αλήθειες του Σασμού: Η διάψευση για τον Αντώνη & η πραγματική μητέρα της Βασιλικής

Ο Μαθιός θα μπει στο στόχαστρο την επόμενη εβδομάδα και για τον θάνατο του Σταύρου. Ο αδελφός του Βαγγέλης, θα τον κατηγορήσει πως ηθελημένα ώθησε το αυτοκίνητο του πρώην συζύγου της Αργυρώς στο δυστύχημα.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει αυτό, ο Ευθύμης θα τον έχει παγιδεύσει και στην δολοφονία του Πάνου κρύβοντας το φονικό μαχαίρι στο δικό του αυτοκίνητο. Για όλα - με πολύ μεγάλο όμως κόπο - και αφού κρυφτεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα αθωωθεί.

https://www.instagram.com/p/CoP9eIvqoti

Που αποσκοπούν όμως όλα αυτά; Γιατί δεν βλέπουμε επιτέλους μία αξιόλογη εξέλιξη με το θέμα της δολοφονίας του Στεφανή; Σε λίγο οι τηλεθεατές δεν θα θυμούνται καθόλου για ποιο λόγο γνωρίσαμε τον Μαθιό την πρώτη σεζόν.

Πάντως από τις πιο σημαντικές στιγμές του Μαθιού, θα είναι η αποκάλυψη πως ο Νικηφόρος είναι γιος του. Κάτι είναι και αυτό. Ξαφνικά η Καλλιόπη βρίσκεται με δύο εγγόνια, τόσο από τον Αστέρη, όσο από τον Μαθιό.