«Όλα γύρω σου γυρίζουν Δημήτρη Αλεξανδρή»: Το τέλος του Αντώνη στον Σασμό και το κόλπο με τον Μαθιό

Κατερίνα Μπούσιου
«Όλα γύρω σου γυρίζουν Δημήτρη Αλεξανδρή»: Το τέλος του Αντώνη στον Σασμό και το κόλπο με τον Μαθιό

Θα δολοφονήσει τον Αντώνη και όλα μετά θα αλλάξουν και θα φέρουν το τέλος του Ευθύμη στον Σασμό; Κάπως έτσι θα δούμε και τον Δημήτρη Αλεξανδρή να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη σειρά. 

Ένα από τα πιο σημαντικά entry της φετινής σεζόν του Σασμού, εκτός από τον Στέλιο Μάινα και τον Γιώργο Γεροντιδάκη, είναι ο Δημήτρης Αλεξανδρής.

Τα τελευταία επεισόδια είναι όλα «πάνω» του ως Ευθύμης μέχρι να έρθει και ο δικός του επίλογος.

Το πώς θα γίνει αυτό θα εξαρτηθεί από δύο νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά. Εκείνος τα «βάζει» με τον Μαθιό, αλλά όλοι οι υπόλοιποι τα βάζουν μαζί του. Ποιος θα καταφέρει να τον νικήσει και πώς θα είναι το τέλος του; Τελικά ισχύει πως το φινάλε του θα ξεκινήσει από μία γυναίκα επειδή σκότωσε τον Αντώνη;

1676637599573-29228262-alexandrisdimitris.jpg

Ο ερχομός του Οδυσσέα και της Ελένης και οι εχθροί που θα φέρουν το τέλος του Ευθύμη

Με το που τον είδαμε στον Σασμό ως Ευθύμη και αφού μάθαμε τα στοιχεία του τηλεοπτικού του χαρακτήρα, θεωρήσαμε ότι είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα έχει άσχημο τέλος ως κακοποιός. Ο Δημήτρης Αλεξανδρής έχει φέρει άλλη πνοή στην σειρά και θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός, γιατί ο δικός του ρόλος σε σχέση με κάποιους άλλους πρωταγωνιστικούς, είναι καλύτερα δομημένος και πολυδιάστατος.

https://www.instagram.com/p/ConJwKBqjRv

Χθες ο ηθοποιός έδειξε ένα ακόμη κομμάτι του ταλέντου του, όταν δολοφόνησε τον Πάνο και πιο στενό του συνεργάτη με το κοινό στο Twitter - αν και του «θυμώνει» καμιά φορά όταν ενοχλεί τον Μαθιό- να του αναγνωρίζει την αξία του όπως κάνει από την αρχή της σεζόν.

Εκείνος όπως θα είδες και στα σχόλια, προσπαθεί να «σώσει» τις σεναριακές παραφωνίες της φετινής σεζόν. Μαζί με τον Στέλιο Μάινα, τον Ορφέα Αυγουστίδη και τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

Στα επόμενα επεισόδια θα τον δεις να θέλει να καταστρέψει τον Μαθιό. Αφήνει το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τον Πάνο στο αυτοκίνητό του και εκείνος θα αναγκαστεί να κρυφτεί στο βουνό για να διαφύγει την σύλληψη. Βασιλική, Καλλιόπη και Αστέρης είναι σε απόγνωση.

Ο Λευτέρης θα είναι εκείνος που θα σώσει τον Μαθιό, αφού ήταν παρών στην δολοφονία και θα ειδοποιήσει τον Αντώνη και την Αιμιλία.

Ο Ευθύμης καταστρώνει νέο σχέδιο. Αλλά θα έχει δύο νέους συμμάχους. Στην Κρήτη καταφθάνει ένα ακόμη μέλος της συμμορίας εμπορίας όπλων και συνεργάτης του, ανώτερος στην ιεραρχία.

Η είσοδος του Οδυσσέα στη σειρά θα φέρει μεγάλες αλλαγές. Η δική του σύντροφος είναι η Έλενα και πρώην σύντροφος του Λευτέρη που γνωρίζει πως είναι μυστικός αστυνομικός.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης στον Σασμό ζει τον εφιάλτη με την επιστροφή της πρώην συντρόφου του

https://www.instagram.com/p/CoJ5nM5or4r

Και θα αναρωτιέσαι το πώς θα έρθει το τέλος του Ευθύμη και από ποιον, έτσι όπως έχουν μπερδευτεί όλοι με όλους.

Θα είναι ο Λευτέρης σε συνεργασία με τον Αντώνη που θα τον τιμωρήσει;

Ο Λευτέρης σε συνεργασία με την Αιμιλία όπως ήταν το αρχικό σχέδιο;

Ο Οδυσσέας λόγω εσωτερικής διαμάχης στο κύκλωμα των λαθρεμπόρων;

Ο Μαθιός για να τον εκδικηθεί που τον έμπλεξε στην δολοφονία του Πάνου; Ή η Καλλιόπη;

Ή μήπως ο Παύλος Βρουλάκης όταν καταλάβει πως έμπλεξε το βαφτιστήρι του, τον Μανόλη με τις παρανομίες του;

Η απάντηση είναι πως με κάποιο τρόπο όλοι μαζί αλλά κυρίως η Αιμιλία.

Και εδώ έχουμε το μεγάλο γρίφο με την δολοφονία του Αντώνη. Όλα τα spoilers συγκλίνουν ότι θα δώσει εντολή του θανάτου του ο Ευθύμης την ημέρα του γάμου του.

Αυτός ο θάνατος κινητοποιεί για τιμωρία τόσο τον Λευτέρη όσο και την Αιμιλία που συνδέονταν στενά μαζί με τον Φραγκιαδάκη.

Βέβαια αυτό το τέλος σε αυτόν τον ήρωα δεν άξιζε με αυτόν τον τρόπο, αλλά ήταν ήδη γνωστό πως εκείνος μαζί με την Μαρία Πρωτόπαππα δεν θα συνεχίσουν για τρίτη σεζόν στην σειρά. Πολλοί φανς της σειράς θα απογοητευτούν με αυτή την εξέλιξη.