Οι φήμες και οι αλήθειες του Σασμού: Η διάψευση για τον Αντώνη & η πραγματική μητέρα της Βασιλικής

Κατερίνα Μπούσιου
Οι φήμες και οι αλήθειες του Σασμού: Η διάψευση για τον Αντώνη & η πραγματική μητέρα της Βασιλικής

Τελικά ισχύει η παλαιότερη διάψευση του Alpha για τον Δημήτρη Ήμελλο ως Αντώνη; Και γιατί θα δούμε την Βασιλική στον Σασμό να ανακαλύπτει μία νέα - άγνωστη μητέρα;  

Το παράδοξο των τελευταίων ημερών με τον Σασμό, είναι τα δεκάδες σενάρια που κυκλοφορούν (επίσημα και ανεπίσημα) για το τέλος κάποιων πολύ σημαντικών τηλεοπτικών ηρώων αλλά και για τις επόμενες εξελίξεις ειδικά με τον γάμο του Αντώνη και της Μαρίνας.

Θα πεθάνει τελικά ο Αντώνης απο την σφαίρα του Φαρμάκη και γιατί αρχικά βιάστηκε ο Alpha με tweet να το διαψεύσει; Είναι ο Ευθύμης παλαιός συνεργάτης της Αιμιλίας; Τι θα γίνει με την Μαρίνα; Πάντως το πιο παράξενο - παράδοξο spoiler που ακούσαμε αφορά στην Βασιλική και την πραγματική βιολογική της μητέρα, η οποία θα είναι η γιαγιά Ειρήνη. Απίστευτο;

Ο Ευθύμης συνεργάτης της Αιμιλίας, ο Λευτέρης και ο Αντώνης

Μπέρδεμα Νο 1 στον Σασμό. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Φαρμάκη (Δημήτρη Αλεξανδρή) να ενοχοποιεί τον Μαθιό για τον θάνατο του Πάνου. Με τα πολλά, ο Λευτέρης που ήταν παρών στην δολοφονία θα πει την αλήθεια στον Αντώνη και οι ρόλοι θα αντιστραφούν. Ο Ευθύμης θα βρεθεί στη φυλακή αλλά όχι για αυτό το περιστατικό, γιατί ο ρόλος του Λευτέρη ως μυστικού αστυνομικού δεν πρέπει να αποκαλυφθεί. Τώρα, είναι ύποπτος για την δολοφονία του Κώστα.

Ο Τόλης μίλησε. Και τώρα ξεκινούν τα δύσκολα. Γιατί κάπως έτσι θα μάθουμε πως ο Ευθύμης στο παρελθόν υπήρξε συνεργάτης της Αιμιλίας (Γιώτα Φέστα) για να της προδίδει ανθρώπους της νύχτας. Η συμφωνία (σύμφωνα με το περιοδικό ΤV24) ήταν να μην διαπράξει εκείνος αδίκημα για να μένει ελεύθερος.

https://www.instagram.com/p/ConJwKBqjRv

Η εισαγγελέας Αιμιλία για αυτό τον λόγο είχε βάλει τον Λευτέρη (Γιώργο Γεροντιδάκη) να λειτουργεί ως μυστικός αστυνομικός, για να προσέχει τις κινήσεις του Ευθύμη. Κομφούζιο.

Μπέρδεμα Νο 2. Ο ρόλος και ο γάμος του Αντώνη. Ο Φραγκιαδάκης θα βάλει αλλά θα βγάλει από την φυλακή τον Ευθύμη, με εντολή της Αιμιλίας για τον προηγούμενο που σου ανέφερα, λόγο. Και πλέον θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου του με την Μαρίνα.

https://www.instagram.com/p/CbCvJB3AoTr

Ο Δημήτρης Ήμελλος θα ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της Μαρίας Πρωτόπαππα. Οι πληροφορίες λένε πως μόλις βγει από την εκκλησία ο Φαρμάκης θα τον πυροβολήσει ως εκδίκηση για τον θάνατο της γυναίκας του.

Οι πληροφορίες λένε πως θα μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Αυτό ξέρουμε με τα επεισόδια που ήδη έχουν γυριστεί.

Ο Alpha πριν από λίγες εβδομάδες είχε διαψεύσει με Tweet ότι ο ήρωας πεθαίνει.

aphasasmos.JPG

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν. Ειδικά αφού Ήμελλος και η Πρωτόπαππα δεν θα συνεχίσουν στον τρίτο κύκλο. Οι σεναριογράφοι έχουν αποφασίσει, αλλά δεν έχουν ακόμη γυρίσει τα επεισόδια όπου θα τον δούμε μετά από αρκετό καιρό στο νοσοκομείο, να πεθαίνει. Προς το παρόν τον έχουν σε κώμα.

Με την Μαρίνα στην τραγικότερη στιγμή της.

https://www.instagram.com/p/Ckf6B9MoUtO

Μπέρδεμα Νο 3. Κάπου εδώ θα μπλεχτεί και η Βασιλική. Και υπάρχει η πληροφορία πως ξαφνικά θα δούμε την Μαριλίτα Λαμπροπούλου ως η χαμένη κόρη της Όλγας Δαμάνη, δηλαδή της γιαγιάς Ειρήνης.

Αυτό γράφτηκε στο Twitter. Αλήθεια, τώρα; Η Βασιλική Σταματάκη, ξαφνικά θα είναι μία Βρουλάκη; Και θα μάθουμε δηλαδή πως είχε χαθεί ένα παιδί και αυτό ήταν η Βασιλική; Όπως ο Λευτέρης που θα είναι τελικά παιδί της Αιμιλίας;

Κάτι τέτοιο από τις δικές μας πληροφορίες προς το παρόν δεν ισχύει. Και λέμε το προς το παρόν γιατί στον Σασμό δεν λειτουργούν όπως λειτουργούσαν οι σεναριογράφοι στις παλιές ελληνικές σειρές που έγραφαν εξαρχής γνωρίζοντας που θα καταλήξει η υπόθεσή τους. Γράφουν ανάλογα με τις συνθήκες.

Τώρα ξαφνικά μπορεί να δούμε τον Μαθιό να είναι αδελφός του Στεφανή. Ή την Μαρίνα αδελφή της Καλλιόπης.

Πλάκα δεν θα είχε;