Αυτό είναι το αληθινό ζευγάρι του Survivor - Η Δήμητρα Βαμβακούση επιβεβαίωσε τη σχέση με τον Ντάνο

Αυτό είναι το αληθινό ζευγάρι του Survivor - Η Δήμητρα Βαμβακούση επιβεβαίωσε τη σχέση με τον Ντάνο

Ποια είναι η 27χρονη πρώην εστεμμένη που της αφαίρεσαν τον τίτλο και σε ποιο Survivor την είδαμε. 

Ολοένα και περισσότερες είναι οι φήμες που θέλουν την Δήμητρα Βαμβακούση να βρίσκεται σε σχέση με τον νικητή του Survivor 2017, Γιώργο Αγγελόπουλο. Oι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά τους τελευταίους μήνες και αρκετοί τονίζουν πως το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει το παν για να διατηρήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μέχρι στιγμής ο προπονητής θαλάσσιου σκι και η αθλήτρια δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική τους ζωή. Μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την πρώτη τους βραδινή έξοδο και δεν άφηναν καμία αμφιβολία ότι είναι μαζί, πριν λίγες ώρες ήρθε και η πρώτη κοινή ανάρτησή τους στο Instagram.

Survivor:Τα ΣαγαBO στον Μπο, η Ασημίνα & το like του Ντάνου σε post που τον αποθεώνει που δεν μπήκε

Αγγελόπουλος-Βαμβακούση: Tα Instagram stories που επιβεβαίωσαν τη σχέση τους

Το μεσημέρι της Τετάρτης, Βαμβακούση και Αγγελόπουλος βρέθηκαν στο σετ επαγγελματικής φωτογράφισης ωστόσο λίγο αργότερα η γνωστή αθλήτρια δημοσίευσε ένα video μέσα από το αυτοκίνητο όπου τους βλέπουμε να τραγουδούν το «Livin' on a Prayer» των Bon Jovi. Το βίντεο έκανε repost και ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο δικό του προφίλ.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» τον περασμένο Νοέμβριο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε δηλώσει για την προσωπική του ζωή: «Είναι επικίνδυνος ο έρωτας, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος. Λεπτομέρειες δεν χρειάζεται να δώσω».

H νυχτερινή έξοδος και τα τρυφερά τετ-α τετ

Πριν λίγα 24ωρα ο Γιώργος Αγγελόπουλος διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου συνοδευόμενος από τη νέα του σύντροφο, Δήμητρα Βαμβακούση.

Αν και για την ώρα κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τη σχέση τους, η εκπομπή «Super Κατερίνα» πρόβαλε κάποια βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν τα τρυφερά τετ-α τετ που φανερώνουν τον έρωτά τους.

Ποια είναι η Δήμητρα Βαμβακούση

H Δήμητρα Βαμβακούση έχει γεννηθεί το 1995 και είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ. Η νεαρή αθλήτρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 2019, κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και ηττήθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα. Εργάζεται ως γυμνάστρια και influencer με το προφίλ της στο Instagram να μετρά σήμερα 98 χιλιάδες followers.

Η άγνωστη συμμετοχή της Δήμητρας Βαμβακούση στα καλλιστεία

vamvakousi3.jpg

H 27χρονη αθλήτρια είχε συμμετάσχει το 2015 στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία στο Λουτράκι, κατακτώντας τον τίτλο της Μις Πελοπόννησος. Αίσθηση έκανε ωστόσο το γεγονός πως λίγους μήνες αργότερα, η διοργάνωση αποφάσισε (για δικούς της σοβαρούς λόγους) να της αφαιρέσει τον τίτλο, δίνοντάς τον στην αμέσως επόμενη επιλαχούσα.

vamvakousi_kallisteia2.jpg

Πηγή κεντρικής: dimitravmk