Ο Τριαντάφυλλος έγινε θέμα συζήτησης στο Survivor και η αντίδρασή του αυτή που περιμένεις

Ο Τριαντάφυλλος έγινε θέμα συζήτησης στο Survivor και η αντίδρασή του αυτή που περιμένεις

Τι κι αν δεν πέταξε ποτέ για τον Άγιο Δομίνικο, τι κι αν είναι πια παίκτης του Just The 2 Of Us, ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να γίνει και πάλι θέμα κουτσομπολιού στο Survivor.

Τι κι αν οι Κόκκινοι κέρδισαν ένα ακόμα έπαθλο φαγητού. Τι κι αν αποχώρησε από το Survivor ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο ζαχαροπλάστης του Survivor All Star, ένα είναι το όνομα που απασχολεί τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης: Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου.

Kαι είναι απορίας άξιο θα πεις, πως ο τραγουδιστής που δεν τα βρήκε ποτέ με τον Ατζούν και την παραγωγή και δεν έχει κανένα σκοπό να ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο, μας απασχολεί τόσο συχνά για όσα λέει ή κάνει.

Tριαντάφυλλος ο σταρ του επεισοδίου

Αυτή τη φορά πάντως, ο Τριαντάφυλλος ήταν εκείνος που άκουσε το όνομά του ουκ ολίγες φορές. Την αποκάλυψη για τα σχόλια που γίνονται για τον Ντάφυ έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία και υποστήριξε πως η Χριστίνα Κεφαλά (απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχει μιλήσει η Ελευθερία) πιάνει τους παίκτες και υποστηρίζει πως ο Τριαντάφυλλος μιλάει για το παιχνίδι και έχει τόση δύναμη που να επηρεάζει το κοινό που τον ακολουθεί για τις ψηφοφορίες στο Survivor.

«Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι εδώ αλλά είναι σαν να μην έφυγε ποτέ. Ακούω σε διάφορα πηγαδάκια να λένε πως ο Τριαντάφυλλος όλο ασχολείται με τον Κόρο και λέει για το περιστατικό που το 2021 δεν του έδωσε φαγητό. Το μυαλό μου πάει στη Χριστίνα και πιστεύω πως είναι εκείνη που έπιασε τα παιδιά και τους είπε πως ο Τριαντάφυλλος μιλάει για τον Κόρο και ο Κόρο νιώθει ανασφάλεια επειδή ο Τριαντάφυλλος μιλάει για εκείνον».

«Το ντέρμπι είναι νομίζω ανάμεσα σε Κόρο και Παπαδόπουλο. Νομίζω ότι ο Κόρο δεν έχει σήμερα καμία ελπίδα, το ίδιο που είχε κάνει ο Κόρο στον Ντάφι το 2021, έκανε και τώρα», είπε η Χριστίνα Κεφαλά κατόπιν.

Πριν δύο ημέρες, η Αφροδίτη είχε επίσης αναφερθεί στον Κόρο θυμίζοντάς του πως κάνει με την ίδια ότι είχε κάνει με τον Ντάφι το 2021.

Σκληρή απάντηση του Ντάφι

Πάντως, ο Τριαντάφυλλος μετά την αναφορά στον όνομά του απάντησε με σκληρό τρόπο, αυτή τη φορά στην παραγωγή του Survivor, την οποία και κατηγορεί πως τον χρησιμοποιεί.

«Κλαίω με την παραγωγή, τι τους βάζετε και λένε; Εγώ σε άλλο παιχνίδι είμαι. Κρατήσατε μέσα τον Κόρο για το τρολάρισμα, το δέχομαι και το 2021 έφυγα από τη Χαμπέρη και την Καρολίνα. Μήπως με την αναφορά σε μένα πετύχατε το 60%»; Αν έχετε χιούμορ, βγάλτε νικητή τον Κόρο για να με τρολάρετε που δεν ήρθα στη φετινή σαπουνόπερα.

Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε τι κάνουν Μαριαλένα και Βασάλος κρυφά στη ζούγκλα του Survivor All Star

Τι είχε συμβεί το 2021 ανάμεσα σε Κόρο και Τριαντάφυλλο

Και το 2021, ο Κόρομι, ο τέταρτος του Survivor, είχε κατηγορηθεί από τον Τριαντάφυλλο πως δεν του έδινε φαγητό από τα ψάρια που ο Κόρο έπιανε. Μετά το Survivor, ο Κόρο είχε υπεραπσιστεί την επιλογή του τονίζοντας:

«Όλα εκεί μεγεθύνονται επί 100. Ένιωθα ότι δεν με σέβεται, ότι δεν με στήριζε καθόλου και μου έκανε μία επίθεση. ήμασταν για ένα μήνα κοντά και η απομάκρυνση έγινε όταν τον ψήφισα. Είχα πει ότι τον ψηφίζω και ας είναι κοντά μου, γιατί θεωρώ ότι σε μια ομάδα κοιτάς η ομάδα να είναι καλά. Ο Τριαντάφυλλος δεν πρόσφερε στην καλύβα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κόρομι και πρόσθεσε:

«Αυτός ήταν ο λόγος και μετά ξαφνικά μου έγινε η επίθεση. Δεν του στέρησα το φαγητό. Το να βουτήξω εγώ 4 ώρες μέσα είναι τόσες θερμίδες που δεν αναπληρώνεται ακόμα και όλα τα ψάρια να έτρωγα. Απλά έχεις μια αλλαγή στη γεύση, σου δίνει λίγο δύναμη, είναι ένα σνακ. Δεν είναι αυτό που θα επιβιώσεις. Αυτό το είχαν μεγιστοποιήσει ότι δεν δίνω φαγητό στον Τριαντάφυλλο. Του είχα δώσει μετά φαγητό».

Το Twitter πάντως, φαίνεται πως στηρίζει Ντάφι δαγκωτό.