To Twitter βλέπει την έξοδο του Κώστα Παπαδόπουλου από το Survivor

Τσακιρίδου Χριστίνα
To Twitter βλέπει την έξοδο του Κώστα Παπαδόπουλου από το Survivor

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star ωστόσο οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων έχουν ήδη προβλέψει ποιος θα ετοιμάσει βαλίτσες για Αθήνα.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star η κόκκινη ομάδα κατάφερε να κερδίσει την μπλε και το έπαθλο επικοινωνίας. Ο Κώστας Παπαδόπουλος, ένας από τους 4 υποψήφιους προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα έλαβε μήνυμα από τον φίλο του Ανδριανό, τον οποίο ωστόσο δεν αναγνώρισε.

Μαζί του στον τάκο βρίσκονται ο Γιώργος Κόρομι, η Αφροδίτη Σκαφίδα και η Μελίνα Μεταξά. Ακούγοντας προσεκτικά το μήνυμα, ο παίκτης του Survivor All Star γύρισε και κοίταξε γεμάτος απορία τους συμπαίκτες του.

https://www.instagram.com/p/Co-27DOuW9g

«Ποιος είναι αυτός;», αναρωτήθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος και όλοι ξέσπασαν σε γέλια. Ο ζαχαροπλάστης δεν κατάφερε να αναγνωρίσει τον αποστολέα του μηνύματος, τον ευχαρίστησε όμως για τα καλά του λόγια.

TWEET.jpg

Όπως ήταν αναμενόμενο, το συγκεκριμένο απόσπασμα σχολιάστηκε έντονα στο Twitter, με τους χρήστες να τρολάρουν επικά τον 36χρονο.

Το εξώδικο της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μετά την είδηση που θέλει την Ασημίνα Χατζηανδρέου να στρέφεται ενάντια της παραγωγής. Η νεαρή αθλήτρια αποβλήθηκε από τον φετινό κύκλο του Survivor μετά τις κατηγορίες του Νίκου Μπάρτζη ο οποίος κατήγγειλε πως η παίκτρια έκανε χρήση κινητού με την Κατερίνα Δαλάκα.

Οι δύο αθλήτριες μετά την αποβολή τους δεν επέστρεψαν αμέσως στην Ελλάδα. Έμειναν για κάποιες ημέρες σε ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο, με την 25χρονη να στέλνει τώρα εξώδικο στον Acun Ilıcalı και στην εταιρεία παραγωγής, υποστηρίζοντας πως την κρατούσαν όμηρο και της έδιναν ηρεμιστικά χάπια.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», το εξώδικο που έστειλε η Ασημίνα Χατζηανδρέου αναφέρει: «Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου.

Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσα κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα…

Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς τρία ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου».

Ποια Καρολίνα; Η ανιψιά της Βίσση έστειλε μήνυμα στην Ελευθερίου αλλά η Κοκκίνου έγινε viral

Το Τwitter κάνει spoiler και όλοι μιλούν για έξοδο του Κώστα Παπαδόπουλου

Τα τελευταία 24ωρα πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο αναφέρουν πως ο παίκτης που αποχωρεί απόψε από το Survivor All Star είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο ζαχαροπλάστης ήταν ο αδύναμος κρίκος της ομάδας του και όπως φαίνεται συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του κοινού με αποτέλεσμα να ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα.

Πίσω στο 2021 ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωνε ότι ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο ζαχαροπλάστης ήταν τελικά αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από τους τέσσερις παίκτες (Τριαντάφυλλος, James Καφετζής και Γιώργος Ασημακόπουλος) και θα επέστρεφε στην Αθήνα για να κάνει Πάσχα μαζί με την οικογένεια του.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης ο 36χρονος πήρε τον λόγο και είπε: «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, αλλά αρχίζουν άλλα ακόμα πιο ωραία. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με στήριξε για σχεδόν πέντε μήνες. Αυτό είναι ένα παιχνίδι αλλά έξω είναι το πραγματικό Survivor. Θα πάω να σουβλίσω με τα παιδάκια μου. Το παιχνίδι ήταν ένα όνειρο ζωής, ένα πανεπιστήμιο χωρίς δίδακτρα. Όταν ξαπλώνω με τα παιδάκια μου και θα μου λένε πες μας ένα παραμύθι θα τους λέω μια πραγματική ιστορία από το Survivor. Νιώθω μια λύπη που δεν κατάφερα να προχωρήσω περισσότερο και να τους κάνω λίγο ακόμα υπερήφανους» ανέφερε ο παίκτης πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι», προκαλώντας συγκίνηση.

Η υπέροχη οικογένεια του Κώστα Παπαδόπουλου

Πίσω στην Αθήνα ο γνωστός ζαχαροπλάστης βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της συζύγου του και των 4 παιδιών τους. Τον Ιούνιο το ζευγάρι υποδέχθηκε το 4ο παιδάκι τους και ζουν καθημερινά τρυφερές στιγμές με την 9μηνών κορούλα τους. Η αγαπημένη οικογένεια ζει στο Μενίδι όπου ο 39χρονος διατηρεί και το ζαχαροπλαστείο του, «Βυζάντιο».

https://www.instagram.com/p/ChSPojSqib7

Πηγή κεντρικής: twitter