Μικρούτσικος: Η ανησυχία της Καινούργιου και της συντρόφου του- H showbiz στέλνει τα περαστικά της

Μικρούτσικος: Η ανησυχία της Καινούργιου και της συντρόφου του- H showbiz στέλνει τα περαστικά της

Ο 70χρονος παρουσιαστής παραμένει στην εντατική με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.

Δύσκολες ώρες περνά ο Ανδρέας Μικρούτσικος αφού εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο γνωστός παρουσιαστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Πέμπτη (23/02) μετά από έντονη δύσπνοια που ένιωσε.

Έπειτα από μια σειρά εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε οι γιατροί έκριναν αναγκαία την νοσηλεία του. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή ενώ σύμφωνα με τη σύντροφό του οι γιατροί είναι αισιόδοξοι. Ο 70χρονος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας και είχε νοσηλευτεί ξανά πριν από ένα χρόνο για τρεις μήνες.

Oι celebrities στέλνουν μηνύματα αγάπης

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» ξεκίνησε σήμερα με το τραγούδι «Σε Χρειάζομαι»: «Δεν είναι τυχαία η έναρξη της εκπομπής με αυτό το τραγούδι. Ο Ανδρέας μας χρειάζεται δεν είναι καλά», είπε εμφανώς συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο παρουσιαστής απουσίαζε τις τελευταίες ημέρες από την εκπομπή με την παρουσιάστρια να κάνει λόγο για αδιαθεσία.

Πριν λίγες ώρες η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα post στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με τον παρουσιαστή και έγραψε: «Οι προσευχές μας …μαζί σου 🙏🏻 @andreasmikroutsikos Τα εμπόδια και οι δυσκολίες είναι για τους δυνατούς και εσύ απέδειξες ότι είσαι αληθινός μαχητής! Καλή και ταχεία ανάρρωση…σε περιμένουμε σύντομα κοντά μας …♥️ Σ αγαπάμε Ανδρέα μας …Στείλτε κ σεις όλη την θετική σας ενέργεια».

https://www.instagram.com/p/CpCdQB-oX2k

Σύμφωνα με τις σημερινές δηλώσεις της συντρόφου του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενας Μαστραγγελή ο παρουσιαστής είχε ίωση και εχθές δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

https://www.instagram.com/p/ClrdhAsL_p7

«Πήγαμε στο νοσοκομείο και τον έβαλαν στην Εντατική. Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί αλλά δεν ξέρουμε πως θα εξελιχτεί», ανέφερε on air.

Συγκινημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε: «Να ξέρεις και να ξέρει πως είναι τεράστιο το κύμα αγάπης». «Εγώ προσευχήθηκα, ο Ανδρέας μας είναι μαχητής της ζωής και νιώθω πως θα βγει νικητής», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Περαστικά στον Ανδρέα Μικρούτσικο, την αγάπη μας και στην σύντροφό του που είναι στο πλευρό του», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Ανδρέα σ’ αγαπάμε, να βγεις νικητής και από αυτή την μάχη γιατί άκουσα ότι είναι στην εντατική με βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του «Happy Day».

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ανακοίνωσε από το νοσοκομείο την επιστροφή του στο πλευρό της Καινούργιου!

https://www.instagram.com/p/CpBGke9qqCy

Η Σοφία Βόσσου πέρα από χρόνια σύντροφός του παρουσιαστή στο παρελθόν παραμένει στενή του φίλη. Η τραγουδίστρια ανησυχεί για την πορεία της υγείας του και θέλησε να στείλει ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Πηγή κεντρικής: andreasmikroutsikos