Γαία Μερκούρη και Άγγελος Λάτσιος μετρούν 2 χρόνια σχέσης και έχουν τις πιο #couplegoals φωτογραφίες

Γαία Μερκούρη και Άγγελος Λάτσιος μετρούν 2 χρόνια σχέσης και έχουν τις πιο #couplegoals φωτογραφίες

Η παιδική φιλία που εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα και τα ωραιότερα στιγμιότυπα του ζευγαριού.

Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος γνωρίζονται από παιδιά και η φιλία τους εξελίχθηκε σε έναν πολύ τρυφερό έρωτα. Η 18χρονη και ο 20χρονος ζουν τον απόλυτο έρωτα, έχοντας μάλιστα και την έγκριση των γονιών τους.

Οι δυο τους γνωρίζονται από παιδιά και λίγα χρόνια αργότερα η φιλία τους εξελίχθηκε σε ένα love story, με τις κοινές τους εμφανίσεις να πληθαίνουν. Το ζευγάρι περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί, κάνοντας fun δραστηριότητες ή ταξιδεύοντας σε αγαπημένους τους προορισμούς.

https://www.instagram.com/p/CeRM0flqp-2

«Δύο κεφάλια μία καρδιά», είχε γράψει τον περασμένο Ιούνιο η Γαία δημοσιεύοντας στο Instagram το παθιασμένο τους φιλί.

Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη είναι σε σχέση με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη τα τελευταία δύο χρόνια και ενώ έχει δηλώσει πως θέλει να σπουδάσει σκηνοθέτης, φαίνεται πως ο χώρος της μόδας της έχει κλέψει την καρδιά. Η 18χρονη ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς της και πραγματοποιεί τα πρώτα της βήματα στο χώρο του modeling ενώ η μεγαλύτερη αδελφή της Ηλέκτρα, σπουδάζει σχέδιο μόδας στο Amsterdam.

Οι #couplegoals φωτογραφίες τους

Άγγελος και Γαία είναι αρκετά ενεργοί στο Instagram και δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα και τις εξορμήσεις τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που ευχήθηκαν ο ένας στον άλλον μέσω τρυφερών posts, δείχνοντάς μας πόσο ερωτευμένοι είναι.

Η Δωροθέα Μερκούρη σχολίασε τη σχέση της Γαίας με τον Άγγελο Λάτσιο

«Δε φοβάμαι για τη δημοσιότητα της σχέσης της κόρης μου. Είναι παιδάκια. Είναι παιδάκια για μένα. Δε βλέπω δημοσιότητα πίσω από αυτό, βλέπω δυο παιδιά που περνάνε πολύ ωραία μαζί. Αυτό βλέπω. Δε βλέπω αυτά που γράφουν και λένε. Καμιά φορά μου τα στέλνουν κάποιοι φίλοι μου και βάζω τα γέλια. Ζουν κάτι δικό τους. Εγώ έχω σχέση με τα παιδιά, κάνω και δικά μου πράγματα. Το αφήνω αυτό ελεύθερο, ζουν κάτι δικό τους. Τώρα αν έχει τύχει να είναι τα δικά μας παιδιά, τι να πεις», έχει πει στο παρελθόν on camera η Δωροθέα Μερκούρη.

https://www.instagram.com/p/ClmRHGcq5Jd

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια μαμά όπως όλες μας: Η αποκάλυψη για τον γιο της και το δράμα που έζησε

Πηγή κεντρικής: gaiamercourii