Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν την πιο απρόσμενη υποστήριξη

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν την πιο απρόσμενη υποστήριξη

Το ζεύγος Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης έχει κατακλύσει το ίντερνετ με τις viral ερωτικές του εκφράσεις και εχθές είχαν την πιο απρόσμενη υποστήριξη.

Η Λίτσα Γιαγκούση γίνεται ξανά trend τον τελευταίο καιρό με την εμφάνισή της στη μουσικοχορευτική εκπομπή Just the 2 of Us και μιλάει ανοιχτά όχι μόνο για τη συμμετοχή της, αλλά και για το ζευγάρι Δέσποινα Βανδή - Βασίλη Μπισμπίκη.

Μήνυμα ελήφθη: Τι πραγματικά ήθελε να μας πει η Βανδή όταν πήγε στη Βίσση με τον Μπισμπίκη

https://www.instagram.com/p/Co7DDkwIMC6

Η Λίτσα Γιαγκούση στην επάνοδο

Η διάσημη τραγουδίστρια που αγαπήθηκε περισσότερο τη δεκαετία του '90, επιστρέφει στο προσκήνιο με τη συμμετοχή της στο J2US. Μιλώντας στην ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, "Χαμογέλα και πάλι!", σχολίασε τη συμμετοχή της, το πόσο της αρέσει, ενώ πήρε και ξεκάθαρη υποστηρικτική θέση για την παλιά της φίλη, Δέσποινα Βανδή.

Με αφορμή το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια δεν ζει στην Αθήνα, ρωτήθηκε από την εκπομπή αν η συμμετοχή της στο J2US σηματοδοτεί κάποια μεγάλη επιστροφή, με την Λίτσα Γιαγκούση να λέει: «Σίγουρα είναι κάτι που με ευχαριστεί πάρα πολύ η συμμετοχή μου στο Just, σίγουρα είναι μια βοήθεια, το χαίρομαι, αυτό θέλω βασικά, να το χαρώ

Είναι αυτό το μουσικοχορευτικό show μια ευκαιρία να ξανασυστηθεί στο κοινό και κυρίως στο νέο κοινό που δεν έχουν χορέψει στα τραγούδια της; Η απάντηση είναι ναι, γιατί όπως είπε και η ίδια «Υπάρχουν κάποια παιδιά νεαρά που δεν με ξέρουν.»

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η Μελίνα Νικολαϊδη στήριξαν το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη

Λίτσα Γιαγκούση για Δέσποινα Βανδή: «Είναι πολύ ωραίο πράγμα να είσαι ερωτευμένος»

Η τραγουδίστρια συμφωνεί με το γεγονός πως υπάρχει ένα πολύ ζεστό κλίμα στην εκπομπή, αφού με την Δέσποινα Βανδή τους ενώνει μια παλιά φιλία και μια σχέση αγάπης, ενώ αστειεύτηκε πως γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο "έχει και μέσο" για να τα πηγαίνει καλά με την κριτική επιτροπή.

Στο ίδιο κλίμα αγάπης και υποστήριξης προς την Βανδή συνέχισε στη συνέντευξή της στην εκπομπή όταν ρωτήθηκε σχετικά με το πώς την βλέπει τώρα που είναι πάρα πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη: «

«Χαίρομαι γι' αυτήν πολύ, είναι πολύ ωραίο πράγμα να είσαι ερωτευμένος", δηλώνει κατηγορηματικά και παίρνει μια ανθρώπινη και ξεκάθαρη θέση πάνω στο viral βίντεο που σχολιάστηκε εκτενώς που δείχνει τον Βασίλη Μπισμπίκη να ανεβαίνει στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή για να χορέψει ζεϊμπέκικο και να μην διστάζουν να κρύψουν τον έρωτά τους χορεύοντας αγκαλιά και ρίχνοντας παθιασμένα φιλιά: εγώ είμαι αυτή της άποψης έτσι κι αλλιώς, να κάνουμε ό,τι μας αρέσει. Αν δεν ενοχλούμε τον διπλανό μας, να κάνουμε ό,τι μας αρέσει.»

"Είναι πάντα λαμπερή η Δέσποινα Βανδή, αλλά ίσως τώρα λίγο παραπάνω, όταν υπάρχει πολύς έρωτας...» συμπληρώνει η Λίτσα Γιαγκούση για τη φίλη της.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπο από τη συνέντευξή της στο "Χαμογέλα και πάλι!»

Η Λίτσα Γιαγκούση δεν είναι η μόνη που υποστηρίζει τον ένθερμο έρωτα του ζευγαριού Βανδή-Μπισμπίκη. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε την απόλυτη στήριξή του στον Μπισμπίκη (δείτε στο βίντεο παρακάτω) και στον μεγάλο αυτό έρωτα, ενώ φαίνεται να έχει και την υποστήριξη της κόρης της, Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία με ανάρτησή στης στο Instagram, έγραψε «Έρωτα θέλει η ζωή, έρωτα θέλει, κι άσε τους άλλους να ζηλεύουν είναι επόμενο.»