6 χρόνια μετά το Survivor η Σάρα Εσκενάζυ ζει το Instagram-ικό όνειρό της

6 χρόνια μετά το Survivor η Σάρα Εσκενάζυ ζει το Instagram-ικό όνειρό της

Tο νέο επαγγελματικό βήμα, οι υπέροχες φωτογραφίες από τα ταξίδια της και το αθλητικό στυλ που θα σε εμπνεύσει.

Η Σάρα Εσκενάζυ είναι Ελληνίδα ηθοποιός, αθλήτρια και επιχειρηματίας. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 2017, όπου και κατέκτησε την 7η θέση. Από το 2019 η 35χρονη είναι δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αμαρουσίου.

«Το Survivor για εμένα ήταν μια εμπειρία ζωής πάνω από όλα και αφού το έζησα δεν νομίζω ότι έχει να μου προσφέρει κάτι νέο ώστε να συμμετέχω πάλι σε κάτι παρόμοιο. Εξάλλου υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που θα ήθελαν αυτή την θέση και εύχομαι να καταφέρουν να ζήσουν μια παρόμοια εμπειρία με την δική μας», έχει δηλώσει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Το θέατρο και η αγάπη για τον αθλητισμό

Η αγάπη της για την τέχνη οφείλεται στο dna της αφού είναι κόρη του πολύ γνωστού ηθοποιού, Αλμπέρτο Εσκενάζυ. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης σπούδασε υποκριτική και δραματική τέχνη και αργότερα χορό και κινησιολογία σε ιδιωτική σχολή. Το 2018 η Σάρα πρόσθεσε έναν ακόμη τίτλο στο ενεργητικό της και έγινε η συγγραφέας του βιβλίου «Οι μαχητές της Καραϊβικής».

https://www.instagram.com/p/Cd_OBNuKxzp

Η 35χρονη ήταν μια από τις «δυνατές» αγωνιστικά παίκτριες του Survivor 2017 και αυτό οφείλεται στο ό,τι έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με τον στίβο. Η Σάρα Εσκενάζυ υπήρξε πρωταθλήτρια στίβου Πανελληνίως, ενώ επίσης έχει λάβει και Πανευρωπαϊκές διακρίσεις και βραβεία. Τα τελευταία χρόνια δοκίμασε νέους τρόπους άσκησης κάνοντας τοξοβολία και χορό.

Ο Νικόλας Αγόρου επέστρεψε στο Survivor αλλά δεν θυμίζει σε τίποτα τον «Φραουλίτσα»

To απαράμιλλο στυλ, το νέο επαγγελματικό βήμα και οι υπέροχες φωτογραφίες από τις εξορμήσεις της

Η γνωστή ηθοποιός τρέφει μεγάλη αγάπη για την μόδα και τα τελευταία 5 χρόνια διατηρεί το δικό της κατάστημα και e-shop με γυναικεία ρούχα.

https://www.instagram.com/p/CXgMR-Wq5pa

Στην καθημερινότητά της η Σάρα επιλέγει κομψά και θηλυκά items όπως φορέματα, φούστες, χρωματιστά παλτό και αθλητικά σετ που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της.

Μια ματιά στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram αρκεί για να αντλήσεις έμπνευση σε θέματα μόδας και όχι μόνο. Η καλλιτέχνης λατρεύει τα ταξίδια και όταν της το επιτρέπει το πρόγραμμά της πραγματοποιεί αποδράσεις εντός αλλά και εκτός συνόρων.

Πηγή κεντρικής: eskenazisara