Τι δείχνουν τελικά οι κάμερες του Survivor All Star και γιατί ο Μισθοφόρος «έκαψε» τον Ασημακόπουλο

Τι δείχνουν τελικά οι κάμερες του Survivor All Star και γιατί ο Μισθοφόρος «έκαψε» τον Ασημακόπουλο

Φτάνοντας στο συμβούλιο του νησιού κάθε βράδυ προβολής του Survivor, όσα λένε οι παίκτες μας κάνουν να αναρωτιόμαστε τι ακριβώς συμβαίνει στις παραλίες και πόσα λίγα βλέπουμε από το πραγματικό πρόσωπο των παικτών.

«Εδώ ο καθένας πουλάει τη μάνα του και τον πατέρα του για να παραμείνει στο παιχνίδι», είπε η μικρότερη ever παίκτρια του Survivor, Τζο Μαριδάκη.

Είπαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα από το Love Island με πρωταγωνιστή τον Μάριο Πριάμο Ιωαννίδη και άρχισαν τα beef στο Survivor All Star αλλά είναι σίγουρο πλέον από το χτεσινό συμβούλιο του νησιού πως είναι πολλά εκείνα που γίνονται και λέγονται στα παρασκήνια από τους επαγγελματίες παίκτες του Survivor που κάτι πια πάει στραβά στο μοντάζ.

https://www.instagram.com/p/CpLzqgRsliQ

Υποψήφιος ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης:

Ο νέος παίκτης της Μπλε ομάδας ήταν εκείνος που βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση και δεν έκρυψε την πίκρα του για το αποτέλεσμα:

«Δεν το έχω συνηθίσει, η αλήθεια είναι ότι το 2019 είχα πάρει μόνο μία ψήφο και είχα βγει υποψήφιος μετά από πεντέμισι μήνες. Αναμενόμενο γιατί δεν έχω πάει καλά αγωνιστικά και πιστεύω ότι χρειάζομαι λίγο τον χρόνο μου για να βρω τον στόχο.

Τα πατήματα μου τα έχω βρει αλλά ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι στην ομάδα μου δεν με πιστεύουν και δεν χρειάζεται να το ξαναλέμε αυτό. Δεν έχω να κάνω κάτι παραπάνω για να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ πέρα γιατί αξίζω, έτσι νιώθω» τόνισε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, με τη δεύτερη σε ψήφους Τζο να εξηγεί πως ήταν σίγουρο από μεριάς της πως θα ψηφιστεί από την ομάδα της μιας και δεν έχει δεχτεί να μπει σε κάποια κλίκα.

«Bρισκόμαστε σε ένα παιχνίδι άκρως ανταγωνιστικό, αν δεν ενταχτείς σε κάποια παρέα να έχεις κοινή συνισταμένη στις ψηφοφορίες, δεν μπορείς να προχωρήσεις, τα πάω καλά με όλα τα παιδιά, δεν είναι του στυλ μου όμως να μπαίνω σε παρεάκια και να συζητάω τι θα ψηφίσω», τόνισε η Τζο που μας θύμισε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη όταν μετά την αποχώρησή της τόνισε πως δεν κατάφερε να γίνει μέλος κάποιας παρέας στην ομάδα των Διασήμων με αποτέλεσμα να ψηφιστεί τελικά.

Συμβούλιο με περίεργα vibes

Αυτό που καταλάβαμε από το συμβούλιο του νησιού κι ενώ οδεύουμε στους δύο μήνες του ριάλιτι on air είναι πως λίγα βλέπουμε, περισσότερα γίνονται κι ακόμα πιο πολλά λέγονται χωρίς να μπορεί να σταθεί το συμβούλιο εξαιτίας του κακού μοντάζ (?) ή των μυστικών που οι παίκτες κρατούν για τις ώρες που οι κάμερες δεν τους γράφουν.

Για παράδειγμα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος εναντίον του οποίου ξεκίνησε πόλεμο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, δεν έχει φανεί τουλάχιστον στο υλικό που βλέπουμε εμείς τελικά να είναι ούτε ειρωνικός, ούτε επιθετικός, ούτε τέλος πάντων να δικαιολογείται η πεντάλεπτη επίθεση εις βάρος του από την Παπαδοπούλου και τον Μαρτίκα.

Από την άλλη και όσα υποστήριξε ο Ασημακόπουλος κατά των Μαρτίκα και Παπαδοπούλου για τα σχόλια που αφορούσαν το ύψος του Πηλίδη και πάλι δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι 100% αληθινά.

Η Χριστίνα Κεφαλά μπήκε στο All Star εντελώς διαφορετική-Πώς είναι η ζωή της 30χρονης εκτός Survivor

Τέτοια σχόλια έγιναν από τον Μαρτίκα και κατά της Χριστίνας Κεφαλά χωρίς ξανά να έχει δείξει κάτι η κάμερα που μια χαρά εντόπισε τον Μάριο Πρίαμο με την Καρολίνα τον πρώτο μήνα του Survivor.

Πάντως, τις επιθέσεις κατά του Ασημακόπουλου, φαίνεται να στηρίζει κι ένας πρώην συμπαίκτης του στη μπλε ομάδα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ο Μισθοφόρος τόνισε πως ο Ασημακόπουλος θα έπρεπε να ψηφίζεται κάθε εβδομάδα.

kost4s_3047718056028595649.jpg

Στα social πάντως το κοινό εμφανίζεται μπερδεμένο με όσα λέγονται!