Ο Πιλίδης έγινε ο νέος ήρωας του Survivor All Star και η κούκλα σύντροφος του άρχισε τις αφιερώσεις

Ο Πιλίδης έγινε ο νέος ήρωας του Survivor All Star και η κούκλα σύντροφος του άρχισε τις αφιερώσεις

Ο Μάνθος Φουστάνος από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» Μάριος Πρίαμος και η νέα μεγάλη κόντρα στο Twitter ανάμεσα στους φανς του Σάκη Κατσούλη και του Γιώργου Πιλίδη.

Δύο ήταν τα κεντρικά πρόσωπα του χθεσινού επεισοδίου στο Survivor All Star και το κοινό στο Twitter μοιράστηκε στα σχόλια, τόσο για την συμπεριφορά του Μάριου Πρίαμου στην Ελευθερία Ελευθερίου που έφερε αντιδράσεις και στις δύο ομάδες, όσο και για το ντεμπούτο στην αγωνιστική δράση του Γιώργου Πιλίδη.

Η κούκλα σύντροφός του Όλγα Καρπουζίδου ζούσε την δική της αγωνία για το χρυσό παιδί της πάλης και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις ευχές για να πάνε όλα καλά για την συνέχεια. Και εκείνη που της συμπαραστάθηκε είναι μία γνωστή μας, επίσης παίκτρια του Survivor All Star. Πρώην για την ακρίβεια.

https://www.instagram.com/p/CYo74AmKXxA

Το κολιέ της Καρολίνας και ο Δον Ζουάν Μάριος

Ο Μάριος Πρίαμος παραμένει το πρόσωπο που συζητιέται αυτές τις ημέρες στο Survivor All Star και χθες είχε νέα κόντρα με την πρώην σύντροφό του - ή και νυν κανείς δεν ξέρει - Ελευθερία Ελευθερίου. Όλα ξεκίνησαν από το κολιέ με τα κοχύλια που συνεχίζει να φορά εκείνος και ήταν δώρο της Καρολίνας.

Η Ελευθερία έριξε και νέα βόμβα με τις δηλώσεις της καθώς είπε ότι ο Μάριος - τον οποίο και χαρακτήρισε Δον Ζουάν - έχει σχέση και με τρίτη κοπέλα, αλλά το καλύτερο σχόλιο το έκανε η Ευριδίκη Παπαδοπούλου θυμίζοντάς μας τον τηλεοπτικό γόη Μάνθο Φουστάνο από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» τον οποίο υποδυόταν ο Βασίλης Κούκουρας.

Και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Έλα Χριστέ και Παναγία μου, μας βγήκε ο Πρίαμος, Μάνθος Φουστάνος. Πιατάκι - πιατάκι θα πηγαίνω από αύριο στην ζούγκλα, μήπως μου έρθει από πουθενά ο Μάριος. Και με την Καρολίνα και με την ....(εδώ ακούστηκε ένα μπιπ) και με την Ελευθερία. Μπράβο ταμπεραμέντο, μπράβο σεξουαλικότητα. Τι να πω...».

Η τρίτη κοπέλα στην οποία αναφερόταν η Ελευθερία όπως είπε είναι από προηγούμενο Survivor: «Τον ρώτησα και εν μέρει μου το παραδέχτηκε». Η τραγουδίστρια ωστόσο παρόλο που λέει ότι θέλει να βάλει μία τελεία σε όλο αυτό το ζήτημα, η δική του συμπεριφορά δεν την αφήνει. Εδώ ισχύει και η λαϊκή ρήση «τραβάτε με και ας κλαίω». Αντιδράσεις όμως ξεσήκωσε ο Μάριος όταν στην λιποθυμία της Ελευθερίας ενώ αγωνιζόταν, αντί να τρέξει για βοήθεια, σφύριζε αδιάφορα. Συμπεριφορά που σχολιάστηκε από όλους στο παιχνίδι.

Το μ΄αγαπάς της Καρολίνας, τα τατουάζ με το Μ, το «πάρτι έκανες Μαρ μου» & το Twitter πάρταρε

Στα highlights του επεισοδίου με νικήτρια επάθλου φαγητού την μπλε ομάδα, ήταν και ο αγώνας του νεοφερμένου και παλιού μας γνώριμου Παγκόσμιου Πρωταθλητή της πάλης, Γιώργου Πιλίδη, ο οποίος έφερε μία αναστάτωση στις κλίκες και των δύο ομάδων, γιατί έρχεται ως φαβορί. Στην πρώτη αναμέτρηση έφερε και νίκη και στο Twitter οι τηλεθεατές τον καλωσόρισαν με πολύ θερμά σχόλια, αν και οι φανς του Σάκη Κατσούλη θεωρούν πως στην μεταξύ τους μελλοντική αναμέτρηση ο Σάκης θα καταφέρει να τον νικήσει. Ο Γιώργος Λιανός έδειξε ξεκάθαρα και την συμπάθειά του στον Γιώργο με τα κοσμητικά επίθετα στην περιγραφή ενώ έκανε το run του.

Αγωνία για την πορεία του αγαπημένου της, είχε και η αισθητικός στο επάγγελμα σύντροφός του Πιλίδη, Όλγα Καρπουζίδου η οποία έδωσε τις ευχές της για τη συνέχεια αλλά εξέφρασε και ένα παράπονο γιατί τον «έχασε» για δεύτερη φορά λόγω του παιχνιδιού.

https://www.instagram.com/p/CWBNZSrqm0J

Αλλά η Βρισηίδα Ανδριώτου που έχει γίνει η καλύτερη φίλη όλων εντός και εκτός Survivor έσπευσε να την παρηγορήσει λέγοντάς της ότι ο αγώνας του δεν θα πάει χαμένος: «Πήγε για το μέλλον σας μικρή μου πριγκίπισσα. Θα έρθει πίσω νικητής», συμπληρώνοντας και το «Welcome to the club», δηλαδή το club συντρόφων που παρακολουθούν με αγωνία τους αγαπημένους τους να αγωνίζονται.

vrisiida2.JPG

Ο Παύλος Γεωργιάδης, προπονητής και στενός φίλος του Πιλίδη, είχε μιλήσει πριν από 2 χρόνια στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it» για την σχέση του ζευγαριού: «Πήγε στο Survivor για να σταματήσει να δουλεύει η μαμά του. Της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία και παλεύει κάθε μέρα για εκείνη. Άφησε πίσω και τη σχέση του. Μία πολύ ωραία και καλή κοπέλα. Είναι αισθητικός και του συμπαραστέκεται σε πολλά άλλα πράγματα. Είναι μαζί περίπου τέσσερα χρόνια, δεν μένουν μαζί όμως. Το πήρα χαλαρά και εκείνη ότι πάει στο Survivor».

Η σύντροφός του Γιώργου συχνά κάνει αναρτήσεις με τον αγαπημένο της δείχνοντας την αγάπη της αλλά κυρίως τον θαυμασμό της.

https://www.instagram.com/p/CgkzE6NqOEB

Και όπως βλέπουμε και στο προφίλ της στο Instagram είναι μία εντυπωσιακή αν μη τι άλλο κοπέλα και όπως είχε αποκαλύψει ο αθλητής, ο γάμος είναι μέσα στα μελλοντικά τους σχέδια.

https://www.instagram.com/p/Ci-DOFkqgtz