«Μια φορά» τραγουδούσε πριν από 20 χρόνια η Κατερίνα Μουτσάτσου & σήμερα ζει το δικό της παραμύθι

«Μια φορά» τραγουδούσε πριν από 20 χρόνια η Κατερίνα Μουτσάτσου & σήμερα ζει το δικό της παραμύθι
Instagram

Η μητρότητα στα 44, ο σωσίας του George Clooney σύζυγός της, οι δύο γιοι τους και το σπίτι που στεγάζει το αμερικανικό όνειρο της ηθοποιού που πριν από 20 χρόνια τραγουδούσε το hit «Μια Φορά» μαζί με τον τραγουδιστή Δημήτρη Κοργιαλά. 

Γεννημένη στις 21 Σεπτεμβρίου του 1972, η Κατερίνα Μουτσάτσου έγινε γνωστή τη δεκαετία του '90 σε πολύ νεαρή ηλικία. Η γνωστή ηθοποιός, έχει συμμετάσχει σε ελληνικές και ξένες κινηματογραφικές παραγωγές όπως το «Η Λίζα και όλοι οι άλλοι» (2003) και «The Hangover» (2009), καθώς και σε τηλεοπτικές σειρές όπως «Cheek to Cheek», «Ένα και ένα», «Θα σε δω στο πλοίο» κ.α.

Οι λάτρεις της ελληνικής μουσικής θα θυμούνται πως η Κατερίνα το 2003 ερμήνευσε το τραγούδι «Μια φορά» μαζί με τον Δημήτρη Κοργιαλά, αποδεικνύοντας έτσι πως έχει ταλέντο και στο τραγούδι.

Το 2012 και ζώντας πλέον μόνιμα στην Αμερική, ήταν μια χρονιά ορόσημο για την Κατερίνα όταν και κυκλοφόρησε στο κανάλι της στο YouTube ένα βίντεο με τον τίτλο «I am Hellene», στο οποίο σχολίαζε την κατάσταση που επικρατούσε στην Ελλάδα.

Αξίζει να αναφερθεί πως το εν λόγω βίντεο έγινε viral και ασχολήθηκαν με αυτό τόσο ελληνικά όσο και ξένα Μέσα.

Η προσωπική ζωή της Κατερίνας

Το 2013, η Κατερίνα Μουτσάτσου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Λος Άντζελες τον Αμερικανό παραγωγό Charles Como (Τσαρλς Κόμο), με τον οποίο απέκτησε δυο γιους, τον (Hylas) Υλας (19 Ιανουαρίου 2017) και τον Aemilian (18 Ιουνίου 2020).

https://www.instagram.com/p/CXY-CwhpOzq
https://www.instagram.com/p/CiTO6J3vIkz

Αξίζει να αναφερθεί πως τον Σεπτέμβριο του 2017, το ζευγάρι πραγματοποίησε και θρησκευτικό γάμο στην Αίγινα.

Το σπίτι που στεγάζει το αμερικανικό όνειρο της ηθοποιού

Οι τέσσερίς τους μένουν σε ένα υπέροχο σπίτι με κήπο, σαν αυτά που βλέπουμε στις ταινίες του Hollywood και μας κάνουν να ονειρευόμαστε να μέναμε και εμείς σε κάποιο προάστιο των ΗΠΑ. Πλάνα από αυτό μοιράζεται συχνά η ηθοποιός στο προφίλ της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CBbcvHWlnIH

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του ζευγαριού

Μιλώντας στην εκπομπή Roomies, η Κατερίνα Μουτσάτσου είχε πει αναφορικά με την τολμηρή της απόφαση να μετακομίσει στο Los Angeles: «Έβγαλα το εισιτήριό μου και έφυγα μέσα σε δύο εβδομάδες. Ήταν άμεση η απόφασή μου, αλλά θυμάμαι ότι σε μια συνέντευξη του 2007 έλεγα ότι είμαι διατεθειμένη να κάνω μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου, γιατί η ζωή μου είναι πιο πάνω από τη δουλειά μου».

Για όσους αναρωτιούνται πώς έγινε η γνωριμία της με τον σύζυγό της, εξήγησε πως κάθισαν τυχαία δίπλα-δίπλα σε μια πρεμιέρα: «Δεν ήταν καλεσμένος στη συγκεκριμένη παράσταση, αλλά είχε χάσει το ¼ από μια άλλη ταινία που έπρεπε να δει. Είδε το κόκκινο χαλί και μπήκε. Όση ώρα βλέπαμε την ταινία, εκείνος έλεγε αστεία και γέλαγα, μετά περπατήσαμε για λίγο μαζί και μου ζήτησε το mail μου και έτσι επικοινωνήσαμε».

https://www.instagram.com/p/CW_hctzPZUY

«Τα τελευταία πέντε χρόνια έχω αφοσιωθεί στα παιδιά μου. Ευτυχώς είχα την υποστήριξη του συζύγου μου σε αυτό», είχε προσθέσει για την απόφασή της να αφιερωθεί για μερικά χρόνια αποκλειστικά στη μητρότητα και την ανατροφή των παιδιών της.