«Ένιωθα να πνίγομαι»: Ο Ed Sheeran μιλά για την κατάθλιψη μετά την διάγνωση της γυναίκας του με όγκο

«Ένιωθα να πνίγομαι»: Ο Ed Sheeran μιλά για την κατάθλιψη μετά την διάγνωση της γυναίκας του με όγκο

Ο διάσημος βρετανός συνθέτης και τραγουδιστής έκανε αποκαλύψεις για την περίοδο που άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία του. Ο Ed Sheeran βίωσε την περιπέτεια της υγείας της συζύγου του, ενώ ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους και την απώλεια ενός κολλητού του φίλου. 

Μέχρι σήμερα ο βρετανός συνθέτης και τραγουδιστής δεν είχε μιλήσει ποτέ δημόσια για την μαύρη περίοδο της ζωής του. Tην εποχή που τον έκανε να αναθεωρήσει όλη του την φιλοσοφία, αλλά και το πώς βλέπει την μουσική.

Με μία συγκινητική ανάρτησή του, ο Ed Sheeran, μιλά για την μεγάλη περιπέτεια της υγείας της συζύγου του Cherry όταν ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, αλλά και για τους δικούς του δαίμονες, με την βαριά κατάθλιψη και τις φοβίες του. Όλα αυτά που τον ενέπνευσαν για το νέο άλμπουμ του «Subtract» που σημαίνει αφαίρεση.

https://www.instagram.com/p/CpPY7qyI6XB

«Περνούσα μέσα από φόβο, κατάθλιψη και άγχος. Ένιωθα σα να πνίγομαι».

Στο κείμενο του ο Ed Sheeran μιλά για τον μήνα που η σύζυγός του θα έφερνε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους:

«Μέσα σε ένα μήνα, αρχικά η γυναίκα μου διεγνώσθη με όγκο με την θεραπεία να έπρεπε να ξεκινήσει μετά την γέννηση του παιδιού. Ο αδελφικός φίλος Jamal πέθανε ξαφνικά και βρέθηκα επίσης στο δικαστήριο για να υπερασπίσω την ακεραιότητα και την καριέρα μου ως τραγουδοποιός».

https://www.instagram.com/p/Bh9e-ySnhR-

Και συνεχίζει: «Περνούσα μέσα από φόβο, κατάθλιψη και άγχος. Ένιωθα σαν να πνιγόμουν, σα να ήταν το κεφάλι μου κάτω από την επιφάνεια, κοιτούσα ψηλά αλλά δεν μπορούσα να την διαπεράσω για να πάρω αέρα. Το να γράφω τραγούδια ήταν πάντα η θεραπεία μου και με βοηθούσε στο να κατανοήσω τα συναισθήματα μου.

https://www.instagram.com/p/Co_otnPhD4A

O Sheeran γνωρίζεται με την σύζυγό του Cherry, από τότε που ήταν παιδιά, στα 11 του χρόνια και παντρεύτηκαν το 2018. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την 3χρονη Lyra Antarctica και την δύο χρόνων Jupiter Seaborn.

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Ed Sheeran - Η τρυφερή φωτογραφία

https://www.instagram.com/p/CdOK8VhIQIn

Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να δώσει ξεχωριστά ονόματα στις δύο του κόρες και το μεν όνομα της πρώτης έχει σχέση με την Ανταρκτική και το δεύτερο με το σύμπαν, καθώς αναρέται στον πλανήτη Δία.

Σε κάθε δύσκολη ή ευχάριστη στιγμή του ο Sheeran έβρισκε διέξοδο στη μουσική, γιατί όπως λέει: «Είναι η θεραπεία μου το να γράφω τραγούδια. Βάζω έτσι τα συναισθήματά μου σε τάξη».

https://www.instagram.com/p/CWSPjB8Iwgb