Πρώτο trend η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Twitter για όλους τους λάθος λόγους

Πρώτο trend η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Twitter για όλους τους λάθος λόγους

H σύντροφος του Στάθη Σχίζα βρίσκεται στην κορυφή των αναζητήσεων μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor και αυτό θα έπρεπε να μας προβληματίσει.

Nαι, τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς και δίκασε τους συμπαίκτες του. Ο Στάθης έφυγε αρκετά νωρίς, τη στιγμή που το Twitter αναφερόταν σε αυτόν ως Χανταμπάκη του 2023.

«Τελείως τυχαία, ακριβώς την ίδια μέρα, πέρσι μπήκα στο δικό Survivor. Μπήκα με τόσο πολλή αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρο μου να ζήσω αυτή την εμπειρία. Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδυκνείει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα.

Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει πρόσεχε μου την κοπέλα μου και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν.

Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου, κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπεια μου. Με έχουν βρίσει όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντι μου.

Είναι κάτι πολύ ξένο για μένα αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω αλλά κυρίως με νοιάζει που χαίρομαι εγώ Εγώ θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, τέλος και η απόφαση μου είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Σεβαστείτε αυτό που λέω, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι.

Χαίρομαι που θα βγω έξω και θα μπορώ να κοιτάξω στα μάτια τον κόσμο, την κόρη μου και την οικογένεια μου. Γυρνάω λοιπόν στην κόρη μου, στη γυναίκα μου, στην οικογένεια μου. Τέλος, είναι δική μου απόφαση. Δεν είμαι εγώ αυτός που έχει έρθει εδώ μέσα με αυτά που βλέπω».

Από τη μεριά της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τόνισε στο Instagram πως περιμένει τον Στάθη να επιστρέψει.

alexandra.JPG
alexandra2.JPG

Η οικειοθελής αποχώρηση του Σχίζα για τη σχέση με την Παναγιώταρου κάνει άνω κάτω το Survivor

#Παναγιώταρου και #Τέμπη στην κορυφή των Twitter trends

Χαμός επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στο ελληνικό Τwitter με τους χρήστες να σπεύδουν να σχολιάσουν τις εξελίξεις της επικαιρότητας. Το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή των twitter trends συγκεντρώνοντας περισσότερα από 30 χιλιάδες tweets.

Την ίδια ώρα μετά το νέο επεισόδιο του Survivor (04.03), στην πρώτη θέση των τάσεων βρίσκεται η σύντροφος του Στάθη Σχίζα, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, γεγονός που θα έπρεπε να μας προβληματίσει έντονα όταν στη χώρα επικρατεί πένθιμο κλίμα.

trends.jpg

Η ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28.02) στοίχισε τη ζωή 57 συνανθρώπων μας ενώ δεκάδες παραμένουν οι αγνοούμενοι μετά τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα χιλιάδες tweets που γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες στην πλατφόρμα.

Πηγή κεντρικής: alexandra_panagiotarou