Το πλάνο του Μαθιού σε ρόλο Jon Snow στον Σασμό λίγο πριν την σύλληψη - ανατροπή του Ευθύμη

Κατερίνα Μπούσιου
Το πλάνο του Μαθιού σε ρόλο Jon Snow στον Σασμό λίγο πριν την σύλληψη - ανατροπή του Ευθύμη

Ο Σασμός θύμισε Game of Thrones με το αξεπέραστο πλάνο του Μαθιού κρυμμένου στην σπηλιά και η ερωτική σκηνή με την Βασιλική «τάραξε» το Twitter για την έμπνευση των σεναριογράφων. 

Αρκετά...βουκολικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο στον Σασμό, με την σκηνογραφική αλά Game of Thrones, προσέγγιση στο καταφύγιο που βρήκε ο Μαθιός στο βουνό για να γλιτώσει την σύλληψη για το όπλο του φόνου του Πάνου.

Στην ίδια σπηλιά τον επισκέφτηκε ο Αστέρης αλλά και η Βασιλική για να του φέρει προμήθειες, αλλά τελικά το ζευγάρι κατέληξε σε ερωτική σκηνή. Ένα πλάνο όμως του Μαθιού έφερε τρελό γέλιο στο Twitter, λίγο πριν δούμε την σύλληψη του Ευθύμη, στην πιο κρίσιμη στιγμή του Σασμού. Τελικά για ποιο λόγο μισεί ο Ευθύμης τον Μαθιό;

https://www.instagram.com/p/CnPJiMSoeOE

«Στάσου μύγδαλα...»

Περήφανος για το κατόρθωμά του ο Ευθύμης απήλαυσε την όλη διαδικασία στον Σασμό με την αστυνομία να αναζητά τον Μαθιό. Το όπλο με το οποίο ο Φαρμάκης σκότωσε τον Πάνο και το άφησε στο αυτοκίνητό του, έφερε τον Σταματάκη στην πιο δύσκολη θέση.

Για να κρυφτεί πήγε σε ένα γνώριμο στους τηλεθεατές μέρος, την σπηλιά στο βουνό στην οποία είχε κρυφτεί και στο παρελθόν ο αδελφός του ο Αστέρης. Ήταν λίγες ώρες αφού είχε δολοφονήσει τον Πέτρο και αδελφό της Αργυρώς.

Τότε ο Μαθιός τον είχε βρει και του είχε φέρει προμήθειες. Τώρα ήρθε η σειρά του Αστέρη. Βέβαια μόνο μία μικρή κουβερτούλα του πήγε για το κρύο η οποία στη συνέχεια έγινε το τέλειο σκηνικό.

Το πλάνο του Δημήτρη Λάλου ως Μαθιού τυλιγμένος με την κουβέρτα, θύμισε Γιάννη Βόγλη με την κάπα να φωνάζει «Στάσου μύγδαλα» αλλά και τον Jon Snow από το «Game of Thrones». Το κοινό στο Twitter γέλασε με την σκηνή και κυρίως όταν ανέβηκε η Βασιλική να τον βρει για να του δώσει προμήθειες και κατέληξαν σε καυτή ερωτική σκηνή. Καταζητούμενος μεν, ερωτευμένος δε.

Τελικά τι θα γίνει στη συνέχεια και πως θα την γλιτώσει ο Μαθιός; Και βασικά για ποιο λόγο τον μισεί τόσο πολύ ο Ευθύμης;

Το κρύο δεν αντέχεται στο βουνό και ο Μαθιός κατεβαίνει στα πεδινά για να κρυφτεί. Όμως εκεί που μπαίνει στο παλιό σπίτι του αστυνόμου, βρίσκει μέσα τον ίδιο, όπως μας αποκάλυψε και το νέο τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας.

https://www.instagram.com/p/CpCmlnYIxTJ

Ο Αντώνης είναι και αυτός που θα τον σώσει τον Μαθιό, γιατί θα μάθει από τον Λευτέρη ότι τον φόνο τον έκανε ο Ευθύμης. Δεν μπορεί όμως να αποκαλύψει εύκολα την πηγή του για αυτό και θα σκαρφιστεί...διάφορα για να τον απαλλάξει σταδιακά. Αρχικά θα τον συλλάβει. Και στην συνέχεια θα του αποκαλύψει πως στόχος του είναι να συλλάβουν με την βοήθειά του τον πραγματικό ένοχο.

Τα πρώτα πλάνα από τον ματωμένο γάμο του Σασμού και η απόλυτη έκπληξη με την Καλλιόπη & τον Παύλο

Ο Ευθύμης συλλαμβάνεται την στιγμή που ο Μαθιός αποφυλακίζεται και προσπαθεί να καταλάβει για ποιο λόγο τον έχει στοχοποιήσει.

https://www.instagram.com/p/ConJwKBqjRv

Σίγουρα είναι αδύνατον να γνωρίζει ότι έχει σκοτώσει τον Στεφανή. Ο μόνος λόγος είναι τελικά ότι επειδή είχε διαφορές στο παρελθόν με τον πρώην σύζυγο της Βασιλικής θέλει να εκδικηθεί συνολικά την οικογένειά του και τα έβαλε με τον αρχηγό των Σταματάκηδων, που τυπικά είναι ο Μαθιός.

Για λίγο ακόμη θα παραμείνει στόχος ο Μαθιός. Γιατί ξαφνικά ο Ευθύμης θα στραφεί στον κολλητό και παιδικό του φίλο, τον Παύλο.