Το post του David Beckham για τις γυναίκες της ζωής του είναι ό,τι θα ήθελε κάθε γυναίκα να διαβάσει

Το post του David Beckham για τις γυναίκες της ζωής του είναι ό,τι θα ήθελε κάθε γυναίκα να διαβάσει

O 47χρονος ευχήθηκε στα κορίτσια του με τον πιο τρυφερό τρόπο και δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες.

Ο David και η Victoria Beckham είναι ένα από τα #couplegoals ζευγάρια τoυ Hollywood ακόμη και μετά από 26 ολόκληρα χρόνια σχέσης. Στις 4 Ιουλίου ο ποδοσφαιριστής και η σχεδιάστρια μόδας συμπλήρωσαν 24 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου και ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία μαζί με τα 4 παιδιά (Brooklyn, Harper, Romeo, Cruz) τους.

Λίγα 24ωρα μετά την εντυπωσιακή παρουσία της Victoria Beckham στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, όπου παρουσίασε τη νέα της συλλογή, ο David Beckham θέλησε να τιμήσει τη σύζυγο και όλες τις γυναίκες που βρίσκονται εδώ και χρόνια στη ζωή του.

https://www.instagram.com/p/CpVZvBMI9HD

Το τρυφερό post του David Beckham για την ημέρα της γυναίκας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, ο διάσημος ποδοσφαιριστής έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση. O 47χρονος πόσταρε ένα καρουζέλ με φωτογραφίες της συζύγου, της κόρης, της μητέρας του και της μητέρας της Victoria Beckham, όπως και των αδερφών του.

https://www.instagram.com/p/CphTFa3I2xr

«Σε αυτή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας θέλω να γιορτάσω τις απίστευτες γυναίκες στη ζωή μου που με εμπνέουν με την εργασιακή ηθική τους, την αφοσίωση, την ευγένεια και την αγάπη για τις οικογένειές τους. Νιώθω τυχερός που τις έχω στη ζωή μου. Χρόνια Πολλά σε όλες τις απίθανες γυναίκες στον κόσμο. Σήμερα σας γιορτάζουμε», έγραψε ο ποδοσφαιριστής.

Στο υπερπολυτελές σπίτι των Beckham-Peltz, ο Βrooklyn είναι ο Masterchef που θα ήθελε κάθε γυναίκα

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες.

To love story τους

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1997 σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου που έμελλε να τους αλλάζει τη ζωή. Την ίδια χρονιά άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού και το 1998 αρραβωνιάστηκαν. Λίγους μήνες αργότερα ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, τον Brooklyn. Την επόμενη χρονιά παντρεύτηκαν σε ένα κάστρο στην Ιρλανδία, παρουσία στενών φίλων και αρκετών celebrities. Η τραγουδίστρια φορούσε ένα φόρεμα Vera Wang και μια τιάρα 18 καρατιών, με το νυφικό look της να παραμένει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη όλων των fashion victims.

beckham3.jpg

«Καθόμουν σε ένα δωμάτιο με τον Gary Neville και βλέπαμε στην τηλεόραση τις Spice Girls. Γύρισα και είπα ω, μου αρέσει αυτή με το μικρό μαύρο φόρεμα. Όπως καταλαβαίνεις το κορίτσι με το μαύρο φόρεμα ήταν η Victoria Adams, ένα από τα πέντε μέλη του πιο hot γυναικείου συγκροτήματος των 90s», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο άσσος του ποδοσφαίρου για τη γνωριμία με την Victoria.

Πηγή κεντρικής: