Με ένα παθιασμένο φιλί η Madonna επιβεβαίωσε τη νέα σχέση της με τον 29χρονο σύντροφό της

Με ένα παθιασμένο φιλί η Madonna επιβεβαίωσε τη νέα σχέση της με τον 29χρονο σύντροφό της

Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for Burberry

Δυο εβδομάδες μετά τον χωρισμό της από τον 23χρονο Andrew Darnell, η Madonna έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της κι έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Josh Popper.

 

Είναι απελευθερωμένη, δεν την ενδιαφέρει καμία διαφορά ηλικίας και θέλει να το ζει. Και αυτό κάνει η Madonna, η οποία είναι full in love με τον νέο σύντροφό της, Josh Popper. Η βασίλισσα της pop χώρισε στα τέλη Φεβρουαρίου από τον 23χρονο Andrew Darnell και δεν έχασε ευκαιρία… Βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο 29χρονου μποξέρ.

Μετά, λοιπόν, από την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram στην οποία πόζαραν με άλλους συμπαίκτες του Josh Popper και φούντωσαν τις φήμες για ειδύλλιο, τώρα ήρθε η επιβεβαίωση. Madonna και Josh ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί σε μια αρκετά περίεργη λήψη.

Η Madonna απαντά για τις πλαστικές και το πρήξιμο από το χειρουργείο

Η φωτογραφία-απόδειξη της νέας σχέσης της Madonna

Ειδικότερα, ένα Insta Story σε μαύρο τοπίο ανέβασε η Madonna επιβεβαιώνοντας τη νέα της σχέση. Στη φωτογραφία απεικονίζεται η ίδια- ντυμένη Queen Esther- με τον σύντροφό της την ώρα που ανταλλάσσουν ένα «καυτό» φιλί.

madonna_neos_syntrofos.jpg

Η 64χρονη star έχει γράψει στη λεζάντα: «Δολοφόνοι που κάνουν πάρτι».

Η πρώτη κοινή φωτογραφία Madonna-Josh Pepper

Πριν λίγες εβδομάδες η τραγουδίστρια πόζαρε στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου με τον 29χρονο να δημοσιεύει αργότερα τη φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Ο Popper προπονεί αθλητές και συμμετέχει και στο reality «Summer House».

https://www.instagram.com/p/Cok7HTNuXD_

Όπως αποκάλυψε πρώτη η DailyMail, η βασίλισσα της pop βγαίνει με τον πυγμάχο Josh Popper και περνά ανέμελες στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι ο Popper προπονεί ένα από τα έξι παιδιά της Madonna στο γυμναστήριό του, Bredwinners, στη Νέα Υόρκη.

Η Madonna χαμογελά ξανά μετά τον θάνατο του αδελφού της

Ο Josh Popper ήρθε σαν… δώρο Θεού στη Madonna μιας και την έκανε να χαμογελάσει λίγο μετά τον θάνατο του αδελφού της. Η pop star στις 28 Φεβρουαρίου έχασε τον μεγαλύτερο αδελφό της, Anthony Ciccone, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 66 ετών. Τη θλιβερή είδηση ανακοίνωσε ο σύζυγος της αδερφής της βασίλισσας της pop, Joe Henry.

Ακολούθησε μια συγκινητική αφιέρωση μέσω Insta story, την οποία έκανε η 64χρονη τραγουδίστρια για να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα αδελφό της. Συγκεκριμένα, η Μadonna ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε με τον Anthony Ciccone και άλλους φίλους. Όπως η ίδια τόνισε, θυμήθηκε με αγάπη τη σοφία που της μετέδωσε, από τη διαφορετική θρησκεία και τους αγαπημένους του μυθιστοριογράφους έως και τις μουσικές προτάσεις του.

madonna_thanatos_aderfou.jpg

«Ευχαριστώ που με συγκλόνισες ως νεαρό κορίτσι και με σύστησες στον Charlie Parker, τον Miles David, τον Βουδισμό, τον Ταοϊσμό, τον Charles Bukowski, τον Richard Brautigan, τον Jack Kerouac, την επεκτατική σκέψη έξω από το κουτί. Φύτεψες πολλούς σημαντικούς σπόρους», έγραψε η Madonna.