Μήπως την ηρωική έξοδο έπρεπε να την κάνει ο Μάριος Πρίαμος και όχι ο Στάθης Σχίζας από το Survivor;

Μήπως την ηρωική έξοδο έπρεπε να την κάνει ο Μάριος Πρίαμος και όχι ο Στάθης Σχίζας από το Survivor;

10 tweets που περιγράφουν τι ζούμε στο Survivor All Star με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Έχουμε μιλήσει πολύ τελευταία για τον Χανταμπάκη του 2017, για το πώς ο Στάθης Σχίζας έγινε ο Χανταμπάκης του 2023 και πραγματικά δεν έχουμε πει το πιο βασικό: Μήπως ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης πρέπει είτε να κάνει ηρωική έξοδο είτε να μας θυμίσει επιτέλους τον Μάριο του 2017.

Γιατί ο Μάριος Πρίαμος του 2017 δεν μας απασχόλησε ποτέ με την προσωπική του ζωή.

Γιατί ο Μάριος Πρίαμος του 2017 επέστρεψε από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό με το βαν της παραγωγής και κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Και ας είμαστε ειλικρινείς: Αν στον τελικό δεν έφτανε με το φαινόμενο Ντάνος, φέτος ο Μάριος θα έπαιζε στο All Star ως νικητής του 2017.

Ήταν ηρωική η έξοδος του Σχίζα; Ναι, αλλά κατόπιν εορτής μίλησε και ο Στάθης.

Με τη σιγουριά του φευγιού του, με το άγχος για το αν τον θέλει η Αλεξάνδρα έξω από το παιχνίδι και χωρίς να φοβάται κάποια ψηφοφορία. Πολύ φοβάμαι πως ο Στάθης αποφάσισε να φύγει ως νικητής του 2022 από το All Star κι όχι ως Χανταμπάκης του 2023. Και αλήθεια, ισχύει και φέτος η ρήτρα της οικειοθελούς αποχώρησης; Θα πάρει ο Στάθης την αποζημίωση για τους δύο μήνες που έμεινε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου ή θα φύγει με άδεια χέρια;

Αν ερμηνεύσουμε πάντως, λέξη – λέξη τα λόγια του Στάθη, πάλι ο Μάριος μπαίνει στη μέση.

«Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει πρόσεχε μου την κοπέλα μου και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν», κι όλοι καταλάβαμε πως μιλάει για το τρίγωνο Μάριος- Bo - Καρολίνα.

«Φεύγεις με το ήθος, τις αρχές και την αξιοπρέπειά σου. Και πάνω απ’ όλα με το κεφάλι ψηλά. Η ψυχική υγεία δεν εξαγοράζεται με κανένα έπαθλο και καμία χρηματική αμοιβή», έγραψε από τη μεριά της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, κι όμως στους δύο μήνες που ο νικητής του Survivor 2022 έμεινε στο παιχνίδι, δεν λες πως δεν μπήκε σε κλίκες και δεν συμμετείχε στην ανθρωποφαγία.

Αν έχει ένα μεγάλο πρόβλημα το φετινό Survivor δεν είναι ούτε οι κλίκες, ούτε το ξεκατίνιασμα, ούτε καν τα βαρετά αγωνίσματα. Το πρόβλημα είναι πως οι παίκτες τα παίρνουν όλα πολύ πολύ σοβαρά και οι μέρες που περάσαμε όλοι στην Ελλάδα μας έδειξαν ποια είναι τα πραγματικά σοβαρά και τραγικά. Είναι αστείο να νομίζει η Ελευθερίου πως την εξέθεσε ο Στάθης ή ο Μπάρτζης και να μην βλέπει το προφανές: η ίδια εξέθεσε εαυτόν με το επικό ξεκατίνιασμα με τον Μάριο και τις ανίκητες ατάκες όπως το «είσαι η ντροπή της Κύπρου».

Τι λείπει από το Survivor All Star

Κι αν υπάρχουν παίκτες που φέτος θα πάνε μπροστά, είναι αυτοί που κάνουν και χιούμορ και πλάκα (μην εκπλαγείς αν δεις τον Βασάλο με τα κοτσιδάκια του στον τελικό). Ότι θα βλέπαμε παλαίμαχους του Survivor πιο αιρετικούς από τον Τάκη Καραγκούνια, ούτε θα το ξεστομίζαμε πέρσι. Ότι θα παρακαλάγαμε να δούμε λίγο Τριαντάφυλλο να φωνάζει «παραμέντικο, ντοκτόρε».

Kι όσο εμείς απορούμε με την σοβαροφάνεια του Survivor All Star, o Μάριος ψηφίζει την Ελευθερία Ελευθερίου κάνοντας έξαλλο το Twitter, το οποίο θα ήταν εξίσου έξαλλο αν ο Μάριος δεν ψήφιζε την Ελευθερία η οποία αγωνιστικά τουλάχιστον δεν τα πηγαίνει καλά.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είπε την πιο μεγάλη αλήθεια για τη στρατηγική στο Survivor & τους νικητές

«Για μένα το Survivor είναι ο στίβος μάχης, Οποιαδήποτε προβλήματα θα τα αφήσω στην άκρη, είτε είναι στην καλύβα, είτε είναι τραυματισμοί. Ό,τι έχει να κάνει εκτός στίβο μάχης, δεν με ενδιαφέρει, έχω γίνει αναίσθητος, ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει», είπε μόλις χτες ο Μάριος του 2023.

Ναι, ο Μάριος του 2017 θα έπαιζε με σπασμένα πλευρά, με σπασμένα δάχτυλα αλλά αναίσθητος δεν υπήρξε. Για το μόνο που μένει να απορήσουμε πια είναι αν ο Μάριος είναι πραγματικά αναίσθητος ή τρομερά αισθηματίας που μπλέκεται σε ιστορίες.

Στην αρχή πάντως του Survivor, ο Μάριος είχε σπεύσει να πει:

Εύλογα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απόρησε αν ο Μάριος είναι ο νέος Μάνθος Φουστάνος...

Πρώτο trend η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Twitter για όλους τους λάθος λόγους