Περιμένοντας τα Όσκαρ 2023 κάνουμε μια αναδρομή στα περσινά beauty looks

Μαρία Ροδίτη
Περιμένοντας τα Όσκαρ 2023 κάνουμε μια αναδρομή στα περσινά beauty looks

Photo by David Livingston/Getty Images

Οι εμφανίσεις των Hollywood stars στα περσινά Όσκαρ είχαν από όλα: statement μακιγιάζ και μαλλιά, κλασικές επιλογές και πιο extravagant. Αλήθεια, τις θυμάσαι;

Βρισκόμαστε μια ανάσα από τη λαμπερή βραδιά των Όσκαρ 2023 και η αλήθεια είναι ότι θέλουμε όσο τίποτα άλλο να μάθουμε ποιοι και ποιες ηθοποιοί θα κρατήσουν στα χέρια τους το πολυπόθητο αγαλματίδιο. Ποιες ταινίες θα βραβευθούν, αλλά και τι θα φορέσουν οι Hollywood stars.

Για αυτό, βέβαια, θα σε ενημερώνει live απόψε τα ξημερώματα το fashion department του Queen.gr, όπως θα κάνει και το beauty department για τις επιλογές των διάσημων κυριών σε μαλλιά και μακιγιάζ.

Τα Oscars 2023 έρχονται και εμείς προβλέπουμε τα looks των stars στο κόκκινο χαλί

Επειδή, όμως, βρίσκεσαι στη στήλη της ομορφιάς και για ομορφιά ήρθες εδώ, αποφάσισα σήμερα να κάνουμε μια μικρή αναδρομή στις εμφανίσεις των κυριών που πέρασαν από το κόκκινο χαλί στα Oscars 2022. Να προετοιμαστούμε για την αποψινή τελετή με αρκετές δόσεις λάμψης και κομψότητας από νωρίς.

Πριν τα beauty looks του 2022 όμως… μάθε ότι τέλος το κόκκινο χαλί για τα Oscars

Ναι, κι όμως! Το εμβληματικό «κόκκινο χαλί» των Oscars, το οποίο ονειρεύονται πολλοί και πολλές ηθοποιοί να περπατήσουν για να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους, αλλάζει χρώμα. Για πρώτη φορά, μετά από 62 χρόνια, το διάσημο «κόκκινο χάλι» από φέτος δεν θα είναι κόκκινο αλλά… σαμπανιζέ.

Όσκαρ 2023: Τα φαβορί και οι προβλέψεις μας για την πιο φανταχτερή βραδιά του Χόλιγουντ

Το νέο χρώμα αποκαλύφθηκε την Τετάρτη (8/3) από τον οικοδεσπότη της φετινής τελετής, Τζίμι Κίμελ. «Αυτό το χαλί είναι τόσο όμορφο», δήλωσε ο Κίμελ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου χαλιού έξω από το Dolby Theatre στο Hollywood. Ένα χαλί που για πρώτη φορά μετά το 1961 αλλάζει χρώμα.

Συνέχισε τώρα στην gallery και δες τα beauty looks των stars από την περσινή τελετή, από τα Oscars 2022.

Το Everything Everywhere All at Once σπάει ακόμα ένα ρεκόρ πριν καν τα Όσκαρ 2023