O Hugh Grant μετά από 29 χρόνια στο πλευρό της Andie MacDowell και η συνέντευξη που έγινε viral

Κατερίνα Μπούσιου
O Hugh Grant μετά από 29 χρόνια στο πλευρό της Andie MacDowell και η συνέντευξη που έγινε viral

 (AP Photo/Chris Pizzello)

Invision

Η συνέντευξη - παρωδία με την Ashley Graham λίγο πριν ξεκινήσει η βραδιά της απονομής των Oscars και ο σαρκασμός του Grant, σχολιάζεται διεθνώς στα social media. 

Την στιγμή που η Lady Gaga αποθεώνεται από τα social media, επειδή στο χαλί πριν την είσοδο στα βραβεία, γύρισε αστραπιαία και σταμάτησε για να βοηθήσει έναν παπαράτσι που σκόνταψε στην ουρά του φορέματός της, o Ηugh Grant σχολιάζεται αρνητικά για μία συνέντευξή του πριν μπει στην αίθουσα.

Απρόθυμος και αρκετά σαρκαστικός έφερε σε δύσκολη θέση την Ashley Graham που ήταν και εκείνη που ρωτούσε τους επώνυμους για το πως αισθάνονται λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη βραδιά. Όμως αποζημίωσε τους φανς του με μία ιστορική συνάντηση με την συμπρωταγωνίστριά του από την ταινία «4 γάμοι και μία κηδεία» 29 χρόνια μετά την συνεργασία τους.

Το βρετανικό και κακό χιούμορ του Grant και οι υποστηρικτές του

Το μοντέλο Ashley Graham ήταν η παρουσιάστρια της εκπομπής του ABC «Coutdown to Oscars 95» και ήταν επιφορτισμένη κατά την είσοδο να υποδέχεται τους λαμπερούς καλεσμένους και να τους ρωτά για την βραδιά.

Με τον Hugh Grant η συζήτηση ξεκίνησε από την συμμετοχή του στην ταινία «Glass Onion: A Knives Out Mystery» και εκείνος ορθά κοφτά της είπε με αρκετά σνομπ ύφος πως «Μετά βίας συμμετείχα. Συμμετείχα μόνο για τρία δευτερόλεπτα».

Όταν όμως η κουβέντα τους έφτασε στο πως βλέπει την εκδήλωση εκείνος απάντησε μονολεκτικά πως είναι μάταιη, ενώ η αμήχανη Graham έφερε την κουβέντα στα μέτρα της, δηλαδή στην μόδα ρωτώντας τον το brand του κοστουμιού του με εκείνον να κοιτά βαριεστημένα αριστερά δεξιά, λέγοντας πως δεν θυμόταν ποιος είναι ο ράφτης του.

Η συμπεριφορά του σχολιάστηκε αρκετά στα social media με τους περισσότερους να μιλούν για την αγένειά του και το γνωστό βρετανικό σνομπ ύφος του και με συμπονετικούς χαρακτηρισμούς για την Graham, η οποία μάλλον ήθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί και σε live σύνδεση μάλιστα.

Όσκαρ 2023 Νικητές: Χωρίς πολλές εκπλήξεις αλλά με πολλή συγκίνηση η μεγαλύτερη βραδιά του Χόλιγουντ

Όμως υπήρχαν κάποιοι που χαρακτήρισαν την στάση του επαναστατική: «Δεν βλέπετε ότι δεν θέλει να λάβει μέρος σε όλη αυτή τη φιέστα;» θεωρώντας πως ο Grant ήθελε με τον τρόπο του να αντιδράσει στην νέα εποχή των βραβείων και καταλόγισαν ελαφρότητα στις ερωτήσεις της Graham σε έναν τέτοιο ομολογουμένως μεγάλο ηθοποιό.

Στην σκηνή των Oscars όπου ξαναβρέθηκε με την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «4 γάμοι και μία κηδεία» Andie MacDowell και συνέχισε τα κρύα του αστεία μιλώντας για τα γεννητικά του όργανα αλλά κάνοντας και κοπλιμέντα στην παρτενέρ του λέγοντας πως πάντα ήταν εκθαμβωτική.