Όλα λάθος: Μετά τον Μάνο στη Γη της ελιάς άλλοι 2 Μανιάτες «γράφουν» το τέλος του Δημοσθένη

Όλα λάθος: Μετά τον Μάνο στη Γη της ελιάς άλλοι 2 Μανιάτες «γράφουν» το τέλος του Δημοσθένη

Η υπεροψία και τα λάθη πληρώνονται ακριβά στη Γη της ελιάς. Πώς όμως η απαγωγή του Μάνου συνδέεται τελικά με τον Δημοσθένη; 

Λίγη βία και αρκετή αγωνία θα ζήσουν οι φανς στη Γη της ελιάς. Η αναπάντεχη απαγωγή του Μάνου Βρετάκου ενώ φαινομενικά είναι λίγο άκαιρη με όσα άλλα συμβαίνουν, τελικά έχει στόχο.

Όταν πια θα αφεθεί ελεύθερος από τους απαγωγείς του, μετράμε αντίστροφα για το τέλος του Δημοσθένη. Ακόμη δύο ήρωες μας + ένας guest, θα δώσουν το τελειωτικό χτύπημα και εδώ είναι πολύ ενδιαφέρουσα η αστυνομική καθαρά εξέλιξη στη σειρά.

Μάνος, Δήμητρα και Ορέστης σε κοινό μέτωπο

Όλοι οι Βρετάκοι (πλην της Μυρτάλης) βρίσκονται ενωμένοι στη Γη της ελιάς, για να αντιμετωπίσουν τη νέα απειλή της οικογένειας. Ο Μάνος (Τάσος Ιορδανίδης ) ο οποίος κανέναν δεν έχει ενοχλήσει, πέφτει θύμα απαγωγής.

Και θύμα ωμής βίας. Γιατί οι απαγωγείς θα θέλουν να δείξουν σε όλους ότι δεν αστειεύονται με τα λύτρα που ζητούν. Ο Ισίδωρος καταρρέει και μαζί με την Μαρίνα, την Ιουλία και την Αθηνά, κάνουν διαπραγματεύσεις και μετά το DVD που βλέπουν με τον Μάνο, κάνουν ενέργειες αρχικά με την αστυνομία και μετά μόνοι (ριψοκίνδυνο αρκετά αυτό) για να τον ξαναέχουν κοντά τους.

Αν αναρωτιέσαι γιατί έχουν αφήσει έξω από όλο αυτό την Μυρτάλη, είναι απλό. Δεν την εμπιστεύονται. Σήμερα είναι απολαυστικός ο καυγάς της με την Άννα. Καθόλου απολαυστική η απόφαση που θα πάρει να βάλει τον Αλέξη να κόψει τα φρένα στο αυτοκίνητο της Αθηνάς.

https://www.instagram.com/p/CpxHq-2NsQe

Ο Αλέξης στη Γη της ελιάς οδηγεί στον γκρεμό 3 γυναίκες αλλά αυτό δεν είναι το τέλος της Γκερέκου

Όταν ο αστυνόμος Κουράκος εμπλακεί στην όλη υπόθεση θα καταλάβει πως οι απαγωγείς είναι ντόπιοι και καθόλου άσχετοι με το κύκλωμα της νύχτας.

https://www.instagram.com/p/CpyF4satysU

Και όλα οδηγούν στον Δημοσθένη. Οι δικοί του άνθρωποι είναι εκείνοι που έχουν κάνει την απαγωγή και με τα λύτρα στο χέρι προσπαθούν να ξεφύγουν. Όμως αυτό είναι ένα μεγάλο σφάλμα του Καπερνάρου. Γιατί μόλις θα συλληφθεί μέλος της συμμορίας και τα ομολογήσει όλα, θα ξετυλίξει το κουβάρι γύρω από τον Δημοσθένη.

Το νήμα από άλλη πλευρά όμως, έχει αρχίσει ήδη να ξετυλίγει η Δήμητρα και οσονούπω και ο Κωνσταντίνος μόλις η Ισμήνη ανακαλύψει το δεύτερο κινητό του (εκείνο που έχει για τις παράνομες δουλειές του).

https://www.instagram.com/p/CmMgnakNn7w

Προσθέστε και τον άρτι αφιχθέντα Ορέστη (Γιώργο Αγγελόπουλο) ο οποίος ξεκινά την κρυφή έρευνά του για τον θάνατο του Κίμωνα. Ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποια είναι τα κίνητρά του. Σίγουρα μας κάνει για κρυφός αστυνομικός ο οποίος ασχολείται με τα δύο μεγάλα κυκλώματα της νύχτας.

3 Μανιάτες και ένας Αθηναίος λοιπόν, γράφουν τον μεγάλο επίλογο του Δημοσθένη. Και έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτό το πολύπλοκο σεναριακό παζλ.