Τα προγνωστικά μιλούν για κόκκινη ήττα στο MasterChef - Πότε όμως αποχωρεί η Στέλλα;

Κατερίνα Μπούσιου
Τα προγνωστικά μιλούν για κόκκινη ήττα στο MasterChef - Πότε όμως αποχωρεί η Στέλλα;

Εκτός τελικής δεκάδας η παίκτρια του MasterChef που έχει ξεσηκώσει τους φανς του διαγωνισμού; 

Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη στιγμή του MasterChef γιατί ήδη έχουμε φτάσει στους 18 παίκτες και όλοι παλεύουν για να μείνουν τουλάχιστον μέχρι την τελική δεκάδα, ενώ κάποιοι ήδη ονειρεύονται την κούπα στα χέρια τους.

Η χθεσινή δοκιμασία με τα 4 fine dining πιάτα των 3 σχηματισμένων ομάδων πήγε σχετικά καλά και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Παρά την γκρίνια που επικράτησε στην πράσινη ομάδα για τον αρχηγό Δημήτρη, τα προγνωστικά δείχνουν πως η κόκκινη ομάδα θα είναι η ηττημένη. Στο Twitter μάλιστα, οι χρήστες βρήκαν και το σχετικό φωτογραφικό ντοκουμέντο που το αποδεικνύει.

https://www.instagram.com/p/Cp3e0pBr0rF

Τους στοίχισε το λάθος της καραβίδας

Μία εμπειρία υψηλής γαστρονομίας ήταν η χθεσινή δοκιμασία για τους παίκτες του MasterChef με τα 4 πιάτα fine dining που αντιπροσώπευαν και τις 4 βασικές γεύσεις: αλμυρό, γλυκό, πικρό και ξινό.

Το επεισόδιο έδειξε καταρχάς την μπλε ομάδα σε τρελά κέφια, με τον Θοδωρή να δίνει τον παλμό, τους ίδιους τους κριτές να αυτοτρολάρονται διαρκώς, τον Πορφύρη από τους κόκκινους να λέει τα γνωστά δικά του αστεία και την μόνη μουρμούρα μέσα στο πλατώ, την εντοπίσαμε στο στρατόπεδο των πράσινων.

Εκεί βρισκόταν ο αρχηγός Δημήτρης και νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας, αλλά και αυτός που όρισε τις ομάδες. Στην δική του ομάδα, διάλεξε την dream team των φετινών σεφ, δηλαδή τους: Hλία, Νίκο, Αλέξανδρο, Πωλίνα και Άγγελο.

https://www.instagram.com/p/Cp3KmncIpZ4

Όλα δείχνουν όμως, ότι τελικά δεν έκαναν κακά πιάτα, όπως και οι μπλε και πως όλοι είχαν κάποιες μικρές αστοχίες στον προσδιορισμό των γεύσεων.

Σε μειονεκτική θέση όπως καταλάβαμε από χθες είναι οι κόκκινοι, κυρίως όταν ο δαιμόνιος Σωτήρης Κοντιζάς ανακάλυψε ωμό πόδι καραβίδας.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς πέρασε σε άλλο level το MasterChef και το λάθος που ανακάλυψε φέρνει κόντρες

Οι χρήστες όμως του Twitter αποδεικνύονται οι καλύτεροι ρεπόρτερ και δες πως ανακάλυψαν πως τελικά οι κόκκινοι χάνουν και μαζί με μία ακόμη ομάδα οδηγούνται σε ψηφοφορία και αργότερα σε δοκιμασία αποχώρησης. Από ένα καρέ του τρέιλερ είδαν το βραχιόλι στο χέρι της παίκτριας που ψηφίζει (άρα έχουν χάσει). Λέτε να έχουν δίκιο ότι αυτό ανήκει στην Μαρία Ματσούκαρου;

kokkinoi.JPG

Μένει να δούμε αν θα επαληθευτούν.

Η Στέλλα η οποία δεν είναι η πιο αγαπητή παίκτρια στον φετινό διαγωνισμό - ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει - δεν φαίνεται να καταφέρνει να φτάσει στην τελική δεκάδα.

Εκτός από τις δικές μας πληροφορίες, υπάρχουν και τηλεθεατές που την έχουν εντοπίσει εκτός διαγωνισμού να κυκλοφορεί δημόσια. Όταν συμβεί όμως η αποχώρησή της θα έχουμε χαρές και πανηγυρισμούς στα social media. Κάποιοι εύχονταν ήδη από χθες να χάσει η μπλε ομάδα.