Ο Μπάρτζης προκάλεσε ξανά στο Survivor και ανάγκασε τον James να αντιδράσει στην σπόντα του Σάκη

Ο Μπάρτζης προκάλεσε ξανά στο Survivor και ανάγκασε τον James να αντιδράσει στην σπόντα του Σάκη

Η Νικόλ η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Ο Spiderman του Survivor All Star Ηλίας Μπόγδανος έφερε την νίκη στο πιο κρίσιμο σημείο του χθεσινού αγώνα.

Μπορεί αγωνιστικά να μην είναι στους καλύτερους, αλλά στους πιο τυχερούς σίγουρα συγκαταλέγεται ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος έφερε τον πιο κρίσιμο πόντο της νίκης στους Μαχητές του Survivor All Star νικώντας μάλιστα τον Σάκη Κατσούλη.

Ο Σάκης όμως είχε την τιμητική του χθες και για έναν άλλον λόγο. Μία του φράση υπονοώντας τον James Καφετζή έφερε την δική του απάντηση και επικά σχόλια. Ατυχήσασα προς το παρόν η Νικόλ, που ψηφίστηκε ως η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

https://www.instagram.com/p/Cp_B3FAt2Rw

Λάσπη στη λάσπη και ο Μπάρτζης πάλι στο επίκεντρο

Ο χθεσινός αγώνας του Survivor All Star εκτός από έπαθλο φαγητού, χάρισε και την ασυλία στην νικήτρια ομάδα, δηλαδή τους Μαχητές. Δύσκολο αγώνισμα γιατί είχε δίχτυα και λάσπη και οι περισσότεροι από τους παίκτες είχαν κολλήσει.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος στον τελευταίο και πιο κρίσιμο πόντο με παρτενέρ την Μαριαλένα και αντίπαλο τον Σάκη και την Σταυρούλα. Φέρθηκε έξυπνα και ως μικρόσωμος παίκτης ήταν πιο ευέλικτος αλλά και καλύτερος στο στόχο. Νίκησε έναν μεγάλο αντίπαλο και στο Twitter ξεκίνησαν πανηγυρισμοί.

Αν είχε ένα κεντρικό πρόσωπο χθες το Survivor, αυτός δεν ήταν ο Ηλίας. Ήταν και πάλι ο Νίκος Μπάρτζης . Πρώτα από όλα για την ειρωνεία στον Τάκη Καραγκούνια και δεύτερον με όλη αυτή την μίνι επανάσταση που έχει κάνει στην ομάδα του, όπου τρώει μόνος του και δεν θέλει να τον ενοχλούν.

Καζάνι που βράζει το Twitter για τη Δαλάκα: Ποιοι βλέπουν επιστροφή μετά τις δηλώσεις Ατζούν;

Αυτό όμως προκάλεσε και την δυσαρέσκεια του Σάκη Κατσούλη ο οποίος και στην δήλωσή του είπε: «Αυτό μου θυμίζει και κάτι που είχε γίνει και στο δικό μου Survivor όπου πάλι ο Νίκος είχε κάνει το ίδιο με έναν άλλο παίκτη».

Φυσικά αυτός ο άλλος, ο ανώνυμος παίκτης, ήταν τότε ο James Καφετζής . Δεν ξέρουμε αν έχει πάρει οδηγίες ο Κατσούλης ότι το όνομα του James είναι απαγορευμένο να λέγεται στο Survivor, πάντως ο παίκτης το διασκέδασε με την ψυχή του όπως και οι φανς του στο Twitter. Για την εξαφάνιση και την απαγόρευση του ονόματος που θύμισε ακόμη και τον Βόλντεμορτ στον Harry Potter.

Η ήττα των κόκκινων έφερε όπως αναμενόταν γκρίνιες στο συμβούλιο το οποίο ξεκίνησε αρχικά με τον Καραγκούνια να χαρακτηρίζει τον Μπάρτζη επηρμένο με την συμπεριφορά του και εκείνον απλά να γελά.

Η ψηφοφορία παραλίγο να είχε εξελιχθεί σε θρίλερ γιατί είχαμε ισοψηφία Σπύρου - Ελευθερίας και Νικόλ, αλλά τελικά με μία ψήφο η τελευταία χρίστηκε ως η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Ήταν μία κίνηση στρατηγικής των κόκκινων προς την νεοεισερχόμενη σχετικά παίκτρια με τον Μάριο να μας ξαναλέει για μία ακόμη φορά πως δεν θέλει να ψηφίσει την Ελευθερία. Βέβαια αν χάσουν και στον επόμενο αγώνα, θα είναι μονόδρομος η δική της επιλογή.