Όχι πια φίλοι στο Survivor: Ο Μπάρτζης έκανε επίθεση στον Μαρτίκα αλλά το λάθος θα του στοιχίσει

Κατερίνα Μπούσιου
Όχι πια φίλοι στο Survivor: Ο Μπάρτζης έκανε επίθεση στον Μαρτίκα αλλά το λάθος θα του στοιχίσει

Η Νικόλ αποχώρησε όπως αναμενόταν και μάλλον άδικα πληρώνοντας τις στρατηγικές των άλλων παικτών του Survivor All Star αφού πλέον εκτός από το σχέδιο Μαρτίκα έχουμε και το σχέδιο Μπάρτζη. 

Εκτός από τους τιμωρημένους για μία μέρα Γκότση - Καραγκούνια, στο Survivor All Star είχαμε μία νέα κόντρα.

Οι παλαιοί φίλοι, Σπύρος Μαρτίκας και Νίκος Μπάρτζης πέρασαν σε αντίπαλα στρατόπεδα και αιτία ήταν η χθεσινή αποχώρηση. Υπάρχουν όμως φιλίες σε αυτό το reality ή ένα ατέρμονο παιχνίδι αλληλοεξόντωσης στο παρασκήνιο; Η νέα κόντρα δίχασε το Twitter και μήπως είναι μεγάλο λάθος τελικά που ο Μπάρτζης τα έβαλε με τον Μαρτίκα που είναι δυνατός αντίπαλος στα μαγειρέματα;

«Γαία πυρί μιχθήτω»

Έπαθλο από τα λίγα με πλούσιο μπουφέ με σαρακοστιανά συνοδεία ούζου και τσίπουρου είχαν χθες στο Survivor All Star και οι τυχεροί ήταν οι Διάσημοι. Οι οποίοι το έτσουξαν και λίγο παραπάνω με τον Χανταμπάκη να συνεχίζει το γλέντι και μετά στην καλύβα, χορεύοντας και τραγουδώντας το «Παιδί της νύχτας είμαι εγώ» και την Ελευθερία δεύτερη φωνή. Ο Στέλιος εκδηλώθηκε επιτέλους.

Ο Σάκης Κατσούλης για μία ακόμη φορά ήταν ο πρωταγωνιστής της ομάδας και πήρε ξανά τον τελευταίο πόντο, αλλά ο Βασάλος ήταν ο πλέον άτυχος. Έφερε πόντους αλλά η ομάδα έχασε. Και έφαγε και κατά λάθος ένα κροσέ από την Μαριαλένα που ήθελε να του δείξει κινήσεις μποξ.

vasalos.JPG

Και δεν ήταν απλά άτυχος αλλά και γκαντέμης όπως είπε. Βέβαια ανάμεσα στα γέλια και στα αστειάκια έκανε και την επιθεσούλα τους στις γυναίκες της ομάδας: «Συνήθως όταν κερδίζω χάνουμε. Μήπως είμαι γκαντέμης; Περνάμε μία περίοδο ντεφορμαρίζματος οι γυναίκες δεν μπόρεσαν να μας βοηθήσουν. Στο έπαθλο φαγητού έφεραν μόνο μία νίκη».

Μπάρτζης Vs Μαρτίκα και οι φίλοι που έγιναν εχθροί

Η χθεσινή ψηφοφορία και η ήττα των Μπλε έφερε αλλαγή στρατηγικής. Φίλες και φίλοι δεν υπάρχουν στο Survivor όπως είπε χθες και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο Νίκος Μπάρτζης ξεκίνησε μία συζήτηση περί αποχώρησης με δόλιο όμως στόχο καθώς ευθέως είπε ότι συμφέρει την ομάδα να αποχωρήσει ο Μαρτίκας ή ο Κόρο (αλήθεια τώρα;) για να δυναμώσει η ομάδα. Ο Κόρο που φέρνει και φαγητό στην ομάδα να σου θυμίσω.

«Να έχεις Μαρτίκα και να ψηφίζεις Κόρο»: Έξαλλο το κοινό με την άδικη υποψηφιότητα στο Survivor

https://www.instagram.com/p/CqJTHW_NL6N

Ο Σπύρος Μαρτίκας σήκωσε το γάντι και ξεκίνησε με αρχαίο ρητό μόνο που είπε λάθος το «Εμού θανόντος γαία πυρί μιχθήτω» (σ. σ μετά τον θάνατό μου ας καεί το σύμπαν) δείχνοντας μεν ότι δεν τον νοιάζει αλλά πέταξε μετά και εκείνος την ατάκα του: «Αν αποχωρήσω θα μείνει η Αφροδίτη μόνη της και θα είναι και προτεινόμενη. Ο Νίκος πιστεύει πως αν αποχωρήσει ένας άντρας θα δυναμώσει η ομάδα. Δηλαδή εμπιστεύεται την Ελευθερία. Και όχι ότι οι άντρες θα πρέπει να βρουν τον παλιό καλό εαυτό τους...O Κόρο έφερε τελευταία, νίκη. Εσύ δεν έφερες καμία».

«Πρέπει να φύγεις ή εσύ ο Κόρο για να δυναμώσει η ομάδα του είπα και με κοιτούσε παραξενεμένος» είπε στην συνέχεια ο Μπάρτζης, αλλά αυτό το νέο επεισόδιο σημαίνει ότι ξεκινά ένας νέος πόλεμος μετά την αντιδικία Γκότση και Καραγκούνια. Και ποιος θα κερδίσει ανάμεσα στο σχέδιο Μπάρτση ή Μαρτίκα; Το Twitter διχάστηκε αλλά υπήρξαν κάποιοι που θεώρησαν πως ήταν μέγα λάθος να τα βάλει ο Νίκος με τον Σπύρο. Γιατί θα βγει χαμένος.

Πάντως ο Μαρτίκας δεν είναι αναμάρτητος καθώς προσπάθησε να πείσει την Νικόλ και την Ελένη να ψηφίσουν την Ελευθερία για να βάλει στη συνέχεια την Αφροδίτη να ψηφίσει τον Κόρο. Ο ίδιος βέβαια τα αρνήθηκε όλα αλλά o Bασάλος που λόγω μαγειρεμάτων τον χαρακτήρισε ως «κατσαρολάκια» είπε κάτι πάρα πολύ σωστό. Όλες οι φασαρίες στο παιχνίδι έχουν να κάνουν με τον Σπύρο και κάποιον άλλον.

Βέβαια ο φαρμακοποιός παίζει καλύτερα από όλους το Survivor. Γιατί αυτό είναι το reality. Παιχνίδι παρασκηνίου και στρατηγικής.