Ο Jonathan Majors: «Εντελώς αθώος» και όχι ο πραγματικός δράστης, άλλος ο λόγος σύλληψης

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Ο Jonathan Majors: «Εντελώς αθώος» και όχι ο πραγματικός δράστης, άλλος ο λόγος σύλληψης

Jordan Strauss/Invision/AP, File

Ο Jonathan Majors κατηγορήθηκε για επίθεση μετά από μια υποτιθέμενη διαμάχη σε ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν, αλλά έχει αδιάσειστα στοιχεία για την αθώωσή του και η δικηγόρος τους ξεκαθαρίζει την κατάσταση.

Ο Jonathan Majors όχι μόνο υποστηρίζει ότι είναι «εντελώς αθώος» σχετικά με τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν, έχει και βαρβάτα αποδεικτικά για να το υποστηρίξει, ενώ η δικηγόρος του εξηγεί τον πραγματικό λόγο που συνελήφθη τελικά.

John Wick 4: Το πιο αιματηρό, επίπονο και μεγάλο sequel που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε

Jonathan Majros: Αποδεικτικά με βίντεο, μαρτυρία και όχι μόνο

Ο Jonathan Majors, ένα από τα πιο hot ονόματα του Χόλιγουντ αυτήν τη στιγμή, κατηγορήθηκε το Σάββατο για επίθεση σε μια 30χρονη γυναίκα μετά από μια υποτιθέμενη διαμάχη μαζί της. Ο Majors συνελήφθη σχεδόν αμέσως με την κατηγορία της επίθεσης και της παρενόχλησης.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο Jonathan Majors την χτύπησε στο πρόσωπο με ανοιχτό χέρι και έβαλε το χέρι του στον λαιμό της. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό, ενώ ο ηθοποιός τέθηκε υπό κράτηση, αν και αφέθηκε μετά ελεύθερος.

Ο 33χρονος ηθοποιός έχει αρνηθεί οποιαδήποτε αδικοπραγία, με τη δικηγόρο του να ισχυρίζεται ότι η γυναίκα ήταν στην πραγματικότητα η δράστης και να τονίζει πως έχει και αποδεικτικά στοιχεία για να αποδείξει την αθωότητά του.

Τι λέει η δικηγόρος του Jonathan Majors και ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που συνελήφθηκε

Την επόμενη κιόλας ημέρα, η δικηγόρος του, Priya Chaudhry, υποστήριξε πως η γυναίκα που έκανε την καταγγελία είναι στην πραγματικότητα η επιτιθέμενη, η οποία μάλιστα έχει ανακαλέσει τους ισχυρισμούς της. Πιο συγκεκριμένα, σε δήλωσή της (μέσω Independent), είπε: «Ο Jonathan Majors είναι εντελώς αθώος και αποδεδειγμένα το θύμα ενός καυγά με μια γνωστή του γυναίκα. Συγκεντρώνουμε γρήγορα στοιχεία και τα παρουσιάζουμε στον εισαγγελέα με την προσδοκία ότι όλες οι κατηγορίες θα αποσυρθούν άμεσα.»

Στα στοιχεία αυτά που αθωώνουν τον ηθοποιό, συμπεριλαμβάνονται ένα βίντεο με το όχημα όπου έλαβε χώρα το επεισόδιο, μαρτυρίες από τον οδηγό και άλλους που είδαν και άκουσαν το επεισόδιο και, το σημαντικότερο, δύο γραπτές δηλώσεις της γυναίκας που ανακαλεί τους ισχυρισμούς αυτούς.

https://www.instagram.com/p/CSpObc4M5d6

«Δυστυχώς, το περιστατικό αυτό προέκυψε επειδή η γυναίκα αυτή βρισκόταν σε συναισθηματική κρίση και γι' αυτό μεταφέρθηκε χθες σε νοσοκομείο. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης είναι υποχρεωμένη να προβαίνει σε συλλήψεις σε αυτές τις περιπτώσεις, και αυτός είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο συνελήφθη ο κ. Majors. Αναμένουμε ότι οι κατηγορίες αυτές θα αποσυρθούν σύντομα.», πρόσθεσε η δικηγόρος.

Γιατί πρέπει να βιαστεί;

Το «σύντομα» είναι η λέξη κλειδί εδώ, διότι ο Jonathan Majors συμμετέχει αυτόν τον καιρό σε εξαιρετικά δημοφιλή blockbuster και δεν έχει το περιθώριο να αφήσει αυτές τις κατηγορίες άλυτες για πολύ καιρό. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί ως αντίπαλος στην τρίτη προσθήκη "Creed" απέναντι στον Michael B. Jordan, ενώ έχει πάρει και τα ηνία του νέου μεγάλου αντίπαλου της Marvel, ονόματι Kang. Μάλιστα, ήταν και ο βασικός αντίπαλος του Ant-Man στην πρόσφατη ταινία του, "Quantumania".

Ant-Man 3 Review: Στο Quantumania ευτυχώς ξεχωρίζει αυτός που έπρεπε

ANT-MAN AND THE WASP: QUANTUMANIA

© 2022 MARVEL.

Η Disney δεν έχει μεγάλη υπομονή με τέτοιου είδους κατηγορίες από αστέρες της και συνήθως τείνει να κινείται πολύ γρήγορα και άμεσα για να μην συνδεθεί καθόλου με βίαια περιστατικά. Για την ακρίβεια, η Disney δεν θέλει ποτέ να συνδέεται με οποιονδήποτε αρνητικό θόρυβο, είτε άμεσα είτε έμμεσα και συνήθως παίρνει απόσταση χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν η δικηγόρος του Majors λέει αλήθεια και όλη αυτή η ιστορία λήξει γρήγορα, τότε τέλος καλό όλα καλά. Αν όμως καθυστερήσει ή βγει κάτι άλλο αρνητικό στη φόρα, τότε η Marvel θα έχει μεγάλο πρόβλημα γιατί η Disney δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσει στο ρόστερ της ηθοποιό που κατηγορείται για βιαιοπραγία και το κινηματογραφικό σύμπαν θα πρέπει να βρει νέο cast ή νέο villain. Σε μια περίοδο που το όνομα ενός διάσημου μπορεί να διαβρωθεί ανεπανόρθωτα πολύ εύκολα, οι κινήσεις εκκαθάρισης πρέπει να είναι γρήγορες, άμεσες και αποτελεσματικές.

Succession: Οι 30 καλύτερες ατάκες που μας αποστόμωσαν ή μας έκαναν να πονέσουμε περισσότερο