«Δεν χαλάνε οι σχέσεις για τα χρήματα Ιουλία»: Στη Γη της ελιάς θα έχουμε χωρισμό πριν τον γάμο 

Κατερίνα Μπούσιου
«Δεν χαλάνε οι σχέσεις για τα χρήματα Ιουλία»: Στη Γη της ελιάς θα έχουμε χωρισμό πριν τον γάμο 

Μεγάλη κρίση στην σχέση της με τον Στάθη στη Γη της ελιάς και πάλι στο επίκεντρο είναι ο Δημοσθένης. 

Λίγο πριν έρθει το Πάσχα και έχουμε την απαραίτητη παύση των σειρών μυθοπλασίας για δύο εβδομάδες, οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν το κατάλληλο σασπένς για να δημιουργήσουν αναμονή κοινού. Αυτό θα συμβεί και στη Γη της ελιάς και με την σχέση Ιουλίας και Στάθη.

Θα περάσουν μία πολύ μεγάλη κρίση και θα φτάσουν ακόμη και στον οριστικό χωρισμό, τινάζοντας στον αέρα τον επικείμενο γάμο τους. Και η αιτία δεν είναι αστεία. Είναι θέμα τιμής και περηφάνιας για τον Στάθη. Και η Ιουλία ως Μανιάτισσα θα έπρεπε να το είχε καταλάβει.

https://www.instagram.com/p/CqDL7rBISLc

Η κρυφή συμμαχία Ιουλίας και Δημοσθένη

Ενώ ακόμη ζούμε με την αγωνία της τύχης του Μάνου μετά την απαγωγή του στη Γη της ελιάς, το ενδιαφέρον στην σειρά σε δεύτερο χρόνο θα εστιαστεί ξανά στον Δημοσθένη, δηλαδή στον ηθοποιό Κούλλη Νικολάου .

Φυσικά και εκείνος κρύβεται πίσω από την απαγωγή, αλλά έχει ανοιχτό και το θέμα με τον Άρη που έχει μπλεχτεί στις παρανομίες του, αλλά και τον Κωνσταντίνο που θέλει να ξεφύγει από αυτές.

Ανάμεσα σε αυτά τα 3 μέτωπα, προκύπτει και ένα θέμα με τον Δημοσθένη και την Ιουλία. Εντελώς ξαφνικά εκείνος αποφασίζει να πουλήσει τους ελαιώνες (τους παλιούς του Στάθη) αφήνοντας τον αγαπημένο της επί ξύλου κρεμάμενο. Περήφανος καθώς είναι δεν θέλει να την απασχολεί με τα δικά του θέματα.

https://www.instagram.com/p/Cpnd7jmN5_y

Εκείνη όμως καταλαβαίνει πως πρέπει να βρει τρόπο για να τον σώσει. Παζαρεύει λοιπόν με τον Δημοσθένη την τιμή του ελαιώνα, αγνοώντας αρχικά όμως ότι για αυτό το κτήμα ενδιαφέρεται και ο αδελφός της Ισίδωρος.

Όλα λάθος: Μετά τον Μάνο στη Γη της ελιάς άλλοι 2 Μανιάτες «γράφουν» το τέλος του Δημοσθένη

Τελικά όμως μάλλον στην Ιουλία (Αντιγόνη Κουλουκάκου) θα κατοχυρωθεί, λόγω καλύτερης προσφοράς. Φυσικά όταν το μαθαίνει ο Στάθης γίνεται έξαλλος κυρίως γιατί έγινε όλο αυτό το deal στα κρυφά, αλλά και γιατί δεν θα δεχόταν ποτέ από την μέλλουσα γυναίκα του τέτοια οικονομική εξάρτηση. Μανιάτης γαρ.

Τσακωμένος όμως με την Ιουλία θα βρεθεί και ο αδελφός της Ισίδωρος, γιατί έχασε τα κτήματα μέσα από τα χέρια του αφενός και αφετέρου γιατί δεν θέλει η αδελφή του να στηρίζει οικονομικά τον σύντροφό της. Άλλωστε εξαρχής της είχε δηλώσει πως εκείνος την θέλει μόνο για την περιουσία της.

Το παιδί της Ιουλίας και το μεγάλο μυστικό στη Γη της ελιάς που έμεινε για χρόνια κρυφό

Το ζευγάρι ωστόσο μετά τον μίνι χωρισμό θα είναι και πάλι μαζί. Όλοι οι φανς της σειράς άλλωστε περιμένουν να γίνει ο γάμος τους και έτσι να κλείσει η φετινή σεζόν της σειράς. Μακάρι.