Η αρχή της βεντέτας του Σασμού και ο μικρός χωρισμός Αργυρώς και Αστέρη εξαιτίας του Σταύρου

Κατερίνα Μπούσιου
Η αρχή της βεντέτας του Σασμού και ο μικρός χωρισμός Αργυρώς και Αστέρη εξαιτίας του Σταύρου

Μετράμε αντίστροφα μέχρι να ειπωθούν ορισμένες αλήθεις στον Σασμό. Μήπως φτάνουμε και στο τέλος της δράσης ορισμένων ηρώων; 

Σκηνές από την κλασσική κωμωδία «Η νεράιδα και το παλικάρι» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ αναμένονται οσονούπω στον Σασμό.

Θυμάσαι τη σκηνή που κανείς δε θυμόταν από που ξεκίνησε η βεντέτα Βροντάκηδων και Φουρτουνάκηδων; Κάτι παρόμοιο αναμένεται. Γιατί η αρχή αυτής της κόντρας μεταξύ των δύο οικογενειών θα εξηγήσει και την εμμονή των παλαιότερων να μην δώσουν το πράσινο φως στη σχέση Αστέρη και Αργυρώς. Και αφού αναφέραμε το ζευγάρι να σου πω ότι αναμένεται ο χωρισμός τους.

Όπου Σταύρος και πρόβλημα

Χωρισμένος σε αρκετά σεναριακά μέτωπα είναι ο Σασμός και αυτή η παράλληλη δράση έχει ενδιαφέρον.

Tέλος στην αγωνία: Στον Σασμό ο Αντώνης επιστρέφει σπίτι του αλλά η Μαρίνα θα δώσει σκληρό αγώνα

Μέχρι να δούμε τον Αντώνη να συνέρχεται από το κώμα στην αγκαλιά της Μαρίνας του και να περάσει το μεγάλο διάστημα (μέχρι και μετά το Πάσχα) με την αμνησία του, θα έχουμε να πορευτούμε με δύο ακόμη μεγάλα ζητήματα, ανάμεσα στα πολλά.

https://www.instagram.com/p/CqSW_5TuNQM

Το πρώτο είναι ο μικρός Πετρής. Ο Αστέρης επιτέλους μαθαίνει πως είναι ο πατέρας του. Του το λέει ο Σταύρος, χωρίς όμως την κακία του παρελθόντος. Αλλά με το ύφος της αναπόφευκτης πραγματικότητας που έχει αποδεχθεί και ο ίδιος. Ο ρόλος του άλλωστε φτάνει στο τέλος και πριν χάσει τη ζωή του εξαιτίας του αδελφού του, θα αφήσει το στίγμα του.

Θα επακολουθήσει όπως καταλαβαίνεις μεγάλη ταραχή που θα φέρει και τον χωρισμό του Αστέρη και της Αργυρώς για μεγάλο διάστημα. Πώς μπορεί να της συγχωρέσει αυτή τη φορά τόσο μεγάλο ψέμα; Πώς τον κράτησε τόσο καιρό στο σκοτάδι;

Αυτή η κατάσταση συμφέρει τον Παύλο και την Καλλιόπη που δεν θέλουν αυτό τον δεσμό αλλά η ύπαρξη ενός παιδιού είναι που θα τους ταρακουνήσει αρκετά. Ευτυχώς δεν θα το μάθουν αμέσως.

https://www.instagram.com/p/CqQTdhAK9_M

Μάλιστα σε λίγα επεισόδια από σήμερα θα μάθουμε και την ιστορία του Μάνθου Σταματάκη και της Δέσπως Βρουλάκη από το παρελθόν. Και αυτοί οι δύο όπως αργότερα ο Μάρκος Βρουλάκης και η Ανθούλα Σταματάκη, είχαν ερωτευτεί.

Μόνο που ο θάνατος του Μάνθου από ένα ατύχημα αποδώθηκε στην κακοδαιμονία της σχέσης και έτσι δημιουργήθηκε ο μύθος και η κατάρα πως ο έρωτας με μέλη των δύο οικογενειών ποτέ δε στεριώνει. Συνέβη και στην περίπτωση Μάρκου και Ανθούλας όπως έχεις δει.

Η Καλλιόπη, ο Παύλος όπως και η γιαγιά Ειρήνη γνωρίζουν πολύ καλά την ιστορία αυτή και παρόλο που δεν θέλουν να πιστεύουν σε τέτοιες παραδόσεις, το έχουν κατά νου.

Και άλλος θρήνος για την Μαρίνα στον Σασμό και οι φήμες λένε πως η γιαγιά Ειρήνη αυτοκτονεί

Θα συμβούν όμως τόσα γεγονότα ενδιάμεσα που αυτή η κατάρα θα μοιάζει ως σταγόνα στον ωκεανό. Γιατί ο μικρός Πετρής θα τους ενώσει όλους με έναν μαγικό τρόπο. Έτσι δε γίνεται και στα παραμύθια;