Η ζωή με την κόρη της Αντέλα και η «Ζωή» της Μαρίας Καβογιάννη μετά τον Maestro

Η ζωή με την κόρη της Αντέλα και η «Ζωή» της Μαρίας Καβογιάννη μετά τον Maestro

Μπέτυ Λιβανού, Κατιάνα Μπαλανίκα, Κατερίνα Χέλμη, Γιώργος Καραμίχος, Τόνια Σωτηροπούλου, Πάνος Μουζουράκης, Τάνια Τσανακλίδου, Ορέστης Χαλκιάς, Χρήστος Βασιλόπουλος είναι μερικοί μόνο από τους guests που θα βρεθούν δίπλα στην Μαρία Καβογιάννη στη νέα σειρά του ΑΝΤ1+ «Ζωή».  

Αν κάναμε έναν απολογισμό της τηλεοπτικής χρονιάς που τελειώνει τον Ιούνιο, θα της δίναμε τον τίτλο της ηθοποιού της χρονιάς και κανείς δε θα διαφωνούσε μαζί μας. Η Μαρία Καβογιάννη έρχεται όμως και με τρίτη τηλεοπτική σειρά σε ρόλο αγγελικό και ανατρεπτικό και αυτό αποτελεί μεγάλη έκπληξη.

Σε αυτή τη δουλειά θα βρεθεί με μία μεγάλη παρέα φίλων της και συναδέλφων της, με πολλούς από αυτούς να έχουν φιλοξενηθεί και στις γνωστές γιορτές που κάνει στο σπίτι της στον Βύρωνα αλλά και στο εξοχικό της στο Πήλιο. Εκεί που δεύτερη οικοδέσποινα στο πλευρό της είναι η μοναχοκόρη της Αντέλα και μεγάλη της αδυναμία.

https://www.instagram.com/p/ClLbWWir_u-

Η τηλεοπτική επιστροφή και η μεγάλη αποστολή στη «Ζωή»

Μετά τον Maestro στο πλευρό του φίλου της πια Χριστόφορου Παπακαλιάτη και το «Μία νύχτα του Αυγούστου» στο πλευρό του Γιώργου Καραμίχου, η Μαρία Καβογιάννη αυτή τη φορά έχοντας στο πλευρό της την Ευδοκία Ρουμελίωτη ετοιμάζεται να γίνει η Ζωή στην ομότιτλη νέα σειρά του ΑΝΤ1 + . Και θα κάνει κάτι ως ρόλος που συνηθίζει να κάνει και στην κανονική της ζωή. Να βοηθά τους φίλους της.

Αυτή τη φορά μετά από ένα ατύχημα που είχε η ίδια και μία μικρή μεταθανάτια εμπειρία, έχει την ικανότητα να βλέπει ως όραμα εκείνους που έχουν φύγει από τη ζωή και δεν έχουν προλάβει να ικανοποιήσουν κάποιες από τις επιθυμίες τους.

Σε αυτό τον μεγάλο κύκλο που ανοίγει με ζώντες και νεκρούς θα έχουμε μία πληθώρα guests: Μπέτυ Λιβανού, Κατιάνα Μπαλανίκα, Κατερίνα Χέλμη, Γιώργος Καραμίχος, Τόνια Σωτηροπούλου, Πάνος Μουζουράκης, Τάνια Τσανακλίδου, Ορέστης Χαλκιάς, Χρήστος Βασιλόπουλος, Τάνια Τρύπη είναι μερικοί από αυτούς.

Πολλοί από αυτούς είναι και προσωπικοί της φίλοι, όπως η Ευδοκία Ρουμελιώτη που συπρωταγωνιστεί μαζί της, αλλά και η Τάνια Τσανακλίδου.

https://www.instagram.com/p/CmWsrjxoMZV

Η τραγουδίστρια μένει την τελευταία δεκαετία μόνιμα στο Πήλιο και έγινε φίλη με την Μαρία όταν και εκείνη αγόρασε μαζί με τον σύζυγό της και γνωστό γλύπτη Πέτρο Δριτσώνα, εξοχικό στις Μηλιές. Καλοκαίρι, Πάσχα, Χριστούγεννα αλλά και όταν έχει χρόνο πηγαίνει εκεί, έχοντας μάλιστα και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ως γείτονα. Οι τρεις τους είναι αχώριστοι στα γλέντια και στις χαρές τους.

Η Μαρία Καβογιάννη είχε γενέθλια και η μισή showbiz ήταν εκεί - Η απίστευτη throwback φωτογραφία

Έχουμε δει πολλές φορές στα social media φωτογραφίες από αυτές τις γιορτές της Μαρίας, με την μισή ελληνική showbiz συγκεντρωμένη. Δεν θα δεις όμως ποτέ ένα πλάνο του συζύγου της αλλά και της 27χρονης κόρης της Αντέλας που είναι πάντα εκεί δίπλα της αλλά αποφεύγουν τη δημοσιότητα.

1680002321873-251638807-kavogianni_kori.jpg

Η μοναχοκόρη της έχει σπουδάσει Ψυχολογία και η ηθοποιός ήταν έγκυος σε εκείνη την εποχή που συμμετείχε στην Dolce Vita και ο σκηνοθέτης προσπαθούσε να μην την παίρνει πλάνο με φουσκωμένη κοιλιά: «Προσπάθησα και προσπαθώ ακόμα να γίνω μία καλή μαμά. Κάνω πολλά λάθη ως μαμά, μεγάλωσα την κόρη μου ενστικτωδώς», είχε πει σε συνέντευξή της στην Δανάη Μπάρκα η οποία σχεδόν μεγάλωσε ταυτόχρονα με την Αντέλα, αφού η μαμά της Βίκυ Σταυροπούλου είναι κολλητή με την Μαρία.

Όταν πλέον έγινε μαμά ήδη πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Εκγλήματα» και η Καίτη Κωνσταντίνου έγινε και η νονά της κόρης της.

Η πρεμιέρα της νεάς σειράς «Ζωή» έρχεται τη στιγμή που η Μαρία ετοιμάζεται για τα πρώτα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Maestro.

https://www.instagram.com/p/Cp_MDQpKTcs