Η σταδιακή αλλαγή που έκανε η Τζένη Θεωνά στην εμφάνισή της και λάτρεψαν όχι μόνο οι μαμά- δες

Η σταδιακή αλλαγή που έκανε η Τζένη Θεωνά στην εμφάνισή της και λάτρεψαν όχι μόνο οι μαμά- δες
Instagram

Η απόχρωση στα μαλλιά που ταιριάζει και σε όσες φοβούνται να τολμήσουν αλλαγές. 

Η Τζένη Θεωνά εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός, είναι και μία επίσης καλή παρουσιάστρια: άμεση, με άνεση και χιούμορ, κάνει όλους τους καλεσμένους της να νιώθουν ότι βρίσκονται σε ένα άκρως οικείο περιβάλλον. Με θεματικό concept τη μητρότητα (αλλά και την πατρότητα), το Μαμά-δες στην ΕΡΤ, της ταιριάζει απόλυτα μιας και αντικατοπτρίζει τη δική της καθημερινότητα ως μητέρα του μικρού Αρίωνα. Πρόκειται για τον γιο που έχει αποκτήσει με τον σύντροφό της και τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη.

Το σπίτι της Παπουτσάκη είναι «δίπλα πόρτα» με της Θεωνά & οι φίλες περνούν τα καλύτερά τους χρόνια

Αν και οι επιλογές της σε μαλλιά- μακιγιάζ είναι ανά τα χρόνια αρκετά σταθερές, η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί και φέτος στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» και μάς έχει συστηθεί ως πλατινέ ξανθιά, κάνει ενίοτε μερικές αλλαγές ως προς τις αποχρώσεις του ξανθού.

https://www.instagram.com/p/Ck_F8aisboW

Στο πλαίσιο αυτό των διακριτικών ανανεώσεων, που πολλές γυναίκες (μαμά-δες και μη) κάνουν εν όψει του καλοκαιριού, η Τζένη Θεωνά αποφάσισε να απαλλαχθεί από τα τακτικά ραντεβού της βαφής ρίζας διατηρώντας συνάμα το λαμπερό της ξανθό.

Έτσι, καθιέρωσε σταδιακά ένα ξανθό balayage, ανάλογο με εκείνο που είδαμε προσφάτως να κάνει και η Αθηνά Οικονομάκου δια χειρός Νικόλα Βιλλιώτη. Με πιο σκούρα ρίζα, σίγουρα την ευνοεί το γεγονός ότι είναι εκ φυσικού της πιο ανοιχτόχρωμη, μιας και προκύπτει το τέλειο blend-άρισμα.

https://www.instagram.com/p/CqGp30uMTXk

Και επειδή κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει το δυναμικό come back των 90s, ούτε η Τζένη Θεωνά θα αποτελούσε την εξαίρεση. Υιοθέτησε λοιπόν το trend που θέλει δύο από τις μπροστινές τούφες να είναι πιο ανοιχτόχρωμες από τα υπόλοιπα μαλλιά, οι γνωστές και ως chunky highlights. Είναι το πιο έξυπνο τρικ να μοιάζεις πιο ξανθιά, χωρίς να ταλαιπωρείς με βαφές όλα τα μαλλιά σου.

https://www.instagram.com/p/CqGBQyhs8d7

Δες περισσότερες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί

Το σπίτι της Τζένης Θεωνά και του Δήμου Αναστασιάδη με την υπέροχη θέα και τη μοναδική αισθητική

a6fb22e9-jennytheona_270646479_425377295947675_2017355671814176936_n.webp

Μία μονοκατοικία στου Παπάγου, ακριβώς κάτω από τους πρόποδες του Υμηττού έχει γίνει το κέντρο της οικογενειακής τους ευτυχίας. Η ηθοποιός Τζένη Θεωνά και ο τραγουδιστής Δήμος Αναστασιάδης, ζουν εκεί τα τελευταία 4 χρόνια μαζί με τον γιο τους Αρίωνα. Το ζευγάρι έχει παρέμβει στην αρχιτεκτονική και στην διακόσμηση, κάνοντας τον χώρο που μένουν άνετο, λειτουργικό και συνάμα elegant.

Η Τζένη Θεωνά θέλει και δεύτερο παιδί: Τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης, ο Δήμος & το τέλειο σπίτι τους

Δίπλα στην φύση

Το σπίτι αποτελεί μία από τις κλασσικές κατοικίες που οικοδομήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του '90 στην περιοχή, είναι φωτεινό και διαθέτει μία μοναδική θέα. Η ταράτσα για τον μικρό Αρίωνα είναι ένας τέλειος παιδότοπος, τώρα που έχει μεγαλώσει και το hot spot του σπιτιού τα θερμά βράδια του καλοκαιριού, καθώς απολαμβάνουν τη δροσιά του βουνού.

https://www.instagram.com/p/CEOW1-OMXXY

Το λευκό μάρμαρο κυριαρχεί παντού στο σπίτι και για αυτό το λόγο η Τζένη έχει φροντίσει να σπάει την χρωματική μονοτονία με τον καφέ και τον μπλέ καναπέ στο άνετο σαλόνι, διακοσμημένο με μεγάλους καθρέπτες και μία βιβλιοθήκη στο χρώμα του ανοιχτού ξύλου.

Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε για την Τζένη Θεωνά και είπε ό,τι θέλει να ακούσει μια γυναίκα

theonaspiti3.jpg

Η εσωτερική μαρμάρινη σκάλα έχει επενδυθεί και οδηγεί στα υπνοδωμάτια. Είναι και το σημείο που η ηθοποιός προτιμά πάντα για μία selfie. Αυτή η σκάλα δίνει ωστόσο μία δόση κλασσικής αρχιτεκτονικής στο σπίτι, που θυμίζει τις μονοκατοικίες της περιοχής την δεκαετία του '70.

https://www.instagram.com/p/CdnebIRsQq3

Η Τζένη σε αρκετά σημεία του σαλονιού έχει προσθέσει ρετρό στοιχεία, όπως μία παλιά ραπτομηχανή που έχει μετατραπεί σε μία καλαίσθητη κονσόλα και έχει επενδύσει τους τοίχους με κορνίζες σε χρυσό μοτίβο.

https://www.instagram.com/p/CUpGQITMFmH

Η κουζίνα είναι απλή με ανοιχτόχρωμα κλασσικά ντουλάπια και άσπρα πλακάκι. Ήταν και αγαπημένο σημείο για τον Αρίωνα όταν ήταν μικρότερος σε ηλικία για να είναι κοντά στην μαμά του.

https://www.instagram.com/p/CCfsBbfsuJH

Το παιδικό δωμάτιο του μικρού έχει γαλάζιες και πράσινες αποχρώσεις.

https://www.instagram.com/p/B7Tl0PchdmU

Από τα σημεία που μας έκαναν εντύπωση είναι και ένα άλλο σημείο του ευρύχωρου σαλονιού με τον καφέ καναπέ και στον τοίχο φωτογραφίες του ζευγαριού, όταν εκείνη ήταν έγκυος στον γιο τους, χαρίζοντας μία ρομαντική ατμόσφαιρα.

theonaspiti1.JPG

Στη photo gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από το ιδιαίτερης διακόσμησης σπίτι της οικογένειας Αναστασιάδη - Θεωνά