Αθηνά και Εύα: Η ζωή των δύο γυναικών στη Γη της ελιάς κινδυνεύει από δύο διαφορετικούς εχθρούς

Κατερίνα Μπούσιου
Αθηνά και Εύα: Η ζωή των δύο γυναικών στη Γη της ελιάς κινδυνεύει από δύο διαφορετικούς εχθρούς

Άντζελα Γκερέκου και Χρύσα Παππά ως Αθηνά και Εύα θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει στη Γη της ελιάς και όχι με τον πιο ευχάριστο τρόπο. 

Το «σατανικό» ζεύγος όπως έχουν χαρακτηρίσει οι φανς στη Γη της ελιάς, την Μυρτάλη και τον Αλέξη, ετοιμάζει νέα σχέδια.

Με έμμεσο αλλά και με άμεσο τρόπο θα δούμε και τον Δημοσθένη να καταστρώνει τα δικά του και έτσι οι δύο κυρίες της Μάνης, η Αθηνά και η Εύα που φαινομενικά δεν έχουν σχέση μεταξύ τους θα βρεθούν να αντιμετωπίζουν κίνδυνο κατά της ζωής τους και να σχετίζονται με τα σχέδια του ζευγαριού. Ποια θα καταφέρει τελικά να ξεφύγει;

Μυρτάλη, Αλέξης και Δημοσθένης με νέα σχέδια

Μπορεί η πρώτη απόπειρα να απέτυχε αλλά η Μυρτάλη και ο Αλέξης στη Γη της ελιάς θα καταστρώσουν νέο σχέδιο εξόντωσης της Αθηνάς - Άντζελας Γκερέκου. Θα γίνουν εμμονικοί μαζί της και μάλιστα ο Αλέξης θα ξεκινήσει να της στέλνει ανώνυμα απειλητικά μηνύματα.

https://www.instagram.com/p/CnmAbsPrWSk

Και πάλι εκείνη θα βρει καταφύγιο στον εισαγγελέα. Ο Μιχάλης θα προειδοποιήσει ξανά τον Αλέξη, αλλά αυτό θα τον εξοργίσει και εκεί πιθανότατα θα έχουμε και την ανατροπή με το πρόωρο τέλος του. Έτσι λένε προς το παρόν τα spoilers.

Επίλογος για Σκουρλέτη και Λιάντου με φόνο επί 2 και τον εισαγγελέα το νέο θύμα στη Γη της ελιάς;

Ο Αλέξης και η Μυρτάλη όμως θα βάλουν στόχο και τον Χρήστο. Θα θελήσουν να ανοίξουν ένα εστιατόριο - ανταγωνιστικό ως προς εκείνον για να τον δουν να καταστρέφεται οικονομικά. Το διαβολικό τους σχέδιο έμμεσα αφορά και την Εύα που βλέπει τον αγαπημένο της να διαλύεται.

https://www.instagram.com/p/Com1i1fMx4J

Η Εύα -Χρύσα Παππά, όμως έχει να αντιμετωπίσει μεγαλύτερο γολγοθά. Εκεί γύρω στο Πάσχα θα δούμε άλλωστε τα επεισόδια και θα είναι επίκαιρα με τη θρησκευτική ατμόσφαιρα.

Θα βρεθεί μία ποσότητα από τα ναρκωτικά που διακινεί ο αδελφός της στο σπίτι της και θα συλληφθεί. Εν αγνοία της πληρώνει τις παρανομίες του Δημοσθένη και του επιπόλαιου Άρη. Μετά από πολύ κόπο θα καταφέρει να πείσει τον αστυνόμο πως εκείνη δεν εμπλέκεται στην υπόθεση. Φαντάζεσαι την έκπληξή της όταν δει όταν καταλάβει το αντίθετο για τον αδελφό της.

https://www.instagram.com/p/Cn4McBjovd4

Μέσα σε όλη αυτή την καταστροφή οι πληροφορίες λένε πως με πολύ κόπο και οι δύο γυναίκες θα καταφέρουν να επιβιώσουν. Με τραύματα ψυχικά και συναισθηματικά, αλλά και με οικονομική καταστροφή στην περίπτωση της Εύας.

Όμως αυτό είναι το μικρό τίμημα μέχρι την ολική τιμωρία του Αλέξη και του Δημοσθένη. Η οποία θα κλείσει και πανηγυρικά στο δραματικό κομμάτι τη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν της σειράς.