H Ιλένια Williams είναι καλύτερα από ποτέ και αυτό βγαίνει προς τα έξω- Οι αλλαγές στη ζωή της

H Ιλένια Williams είναι καλύτερα από ποτέ και αυτό βγαίνει προς τα έξω- Οι αλλαγές στη ζωή της

Η 33χρονη διανύει μια πολύ καλή περίοδο τόσο σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.

Πιο ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά είναι η Ιλένια Williams αφού βιώνει την απόλυτη ευτυχία στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Η τραγουδίστρια- παρουσιάστρια είχε βυθιστεί το πένθος μετά την απώλεια του μπαμπά της, Ρόμπερτ Williams τον Αύγουστο του 2022. Η 33χρονη έχει επιστρέψει δυναμικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και δείχνει πιο λαμπερή και fit από ποτέ.

Η Ιλένια Williams απέκτησε την πιο fit εκδοχή της

Όπως η ίδια αποκάλυψε, έχει βάλει για τα καλά τη γυμναστική στη ζωή της και συγκεκριμένα τις pilates. Η Ιλένια προπονείται μαζί με την αδερφή της, εκτελώντας πιστά τις οδηγίες της coach Αντιγόνης Ματσούκα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η τραγουδίστρια διαθέτει εκρηκτικές αναλογίες και η γράμμωσή της διακρίνεται αρκετά με τα looks που επιλέγει για τις εμφανίσεις της.

https://www.instagram.com/p/Cpkw_HHISLY

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές φωτογραφίες που μαρτυρούν τις αλλαγές στο σώμα της.

Η Ιλένια Williams στον ραδιομαραθώνιο του Ουγγαρέζου: Μίλησε για τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα

H 26χρονη Μάρθα Williams έχει αδυναμία στην Ιλένια και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρουν μαζί στον φακό δημοσιεύοντας αργότερα τις λήψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι δύο αδερφές είναι πολύ δεμένες και στηρίζουν έμπρακτα η μία την άλλη.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες των αδερφών Williams.

Η φημολογούμενη σχέση με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο

Ζευγάρι φαίνεται πως είναι τους τελευταίους μήνες η Ιλένια Ουίλιαμς και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor All Star. Οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την 33χρονη και τη ρώτησε για τη φημολογούμενη σχέση της με την ίδια να δηλώνει: «Αυτό τώρα από πού προκύπτει; Ο Κώστας είναι πάρα πολύ κοντά μου τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν. Με στήριξε και με τον θάνατο του πατέρα μου. Αυτό» απάντησε η Ιλένια Ουίλιαμς στη Φαίη Φώτου και πρόσθεσε: «Θα σου πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ήρεμη».

Και πρόσθεσε: «Και να είχα σχέση με οποιονδήποτε, δεν θα σου το έλεγα. Δεν θέλω να απασχολήσω με τα προσωπικά μου. Έχει γίνει στο παρελθόν και δεν θέλω να ξαναγίνει».

Μπορεί η τραγουδίστρια να μην επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική της ζωή, ωστόσο η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε μια αποκάλυψη από τον αέρα της εκπομπής της αναφέροντας: «Έχω αποκλειστικό. Ο πειρατής Αναγνωστόπουλος μένει πίσω από το σπίτι μου σε ένα στενό. Έχω γειτόνισσα-κατάσκοπο που μου επιβεβαίωσε ότι είναι μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς εδώ και μήνες. Βγάζουν τα σκυλιά στο πάρκο μαζί βόλτα».

Η Iλένια επέστρεψε δισκογραφικά

Πρόσφατα η Ιλένια ένωσε τις δυνάμεις της με τους REC, ηχογραφώντας το απόλυτο hit που συνοδεύεται από ένα εκρηκτικό video clip.

Πριν από μερικούς μήνες η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της video clip για το τραγούδι «Δικό Μου Θέμα» που κυκλοφορεί από την Panik Records. Η 33χρονη στέλνει μουσικά το μήνυμα ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και όλοι πρέπει να σεβόμαστε τις επιλογές του άλλου χωρίς να τον κρίνουμε.

Πηγή κεντρικής: ileniawilliams