H Γαία Μερκούρη κάνει καριέρα στο TikTok- Το σπάνιο video με τον διάσημο μπαμπά της

H Γαία Μερκούρη κάνει καριέρα στο TikTok- Το σπάνιο video με τον διάσημο μπαμπά της

Η 19χρονη έχει καθημερινή παρουσία στα social media και μοιράστηκε το πιο fun video με τον γοητευτικό πατέρα της.

Η Γαία Μερκούρη έχει βρεθεί στο επίκεντρο του Τύπου λόγω της σχέσης της με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο αλλά και από το πρόσφατο ντεμπούτο της ως μοντέλο.

Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη ζει τον απόλυτο έρωτα τα τελευταία δύο χρόνια και ενώ έχει δηλώσει πως θέλει να σπουδάσει σκηνοθέτης, όλα δείχνουν πως έχει αναθεωρήσει. Η 19χρονη ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς της και πραγματοποιεί τα πρώτα της βήματα στο χώρο του modeling ενώ η μεγαλύτερη αδελφή της Ηλέκτρα, σπουδάζει σχέδιο μόδας στο Amsterdam.

Η νεαρή κοπέλα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο λογαριασμός της στο TikTok μετρά σήμερα περισσότερους από δέκα χιλιάδες followers και εκατοντάδες χιλιάδες likes.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια μαμά όπως όλες μας: Η αποκάλυψη για τον γιο της και το δράμα που έζησε

Το νέο TikTok της Γαίας μαζί με τον μπαμπά της

Η Γαία ποζάρει συχνά με τη μαμά, την αδερφή και τον αγαπημένο της ωστόσο δεν είχαμε δει ποτέ το πρόσωπο του μπαμπά της, Ward Stegerhoek ο οποίος ζει μόνιμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ολλανδία όπου εργάζεται ως κομμωτής.

Πρόσφατα η 19χρονη δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στην πλατφόρμα όπου την βλέπουμε να χορεύει όσο ο μπαμπάς της τρώει καθισμένος σε μια καρέκλα.

Ο διάσημος κομμωτής έχει χτενίσει μερικά από τα πιο γνωστά μοντέλα (Cindy Crawford, Naomi Campbell, Linda Evangelista κ.ά) και όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο διαθέτει το δικό του ξεχωριστό στυλ.

Η Γαία είχε ταξιδέψει πριν λίγο καιρό στο Άμστερνταμ με τον μπαμπά της και μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα στο TikTok, δείχνοντάς μας αρχικά το πακετάρισμα της βαλίτσας της.

Η Δωροθέα Μερκούρη έχει αποκτήσει ακόμη μια κόρη, την Ηλέκτρα από τον γάμο της με τον Ολλανδό κομμωτή. Η νεαρή κοπέλα έχει μετακομίσει στο Άμστερνταμ και είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τη Γαία.

«Περνάγαμε πολύ ωραία μαζί. Είναι Ολλανδός, δεν ήθελε τη γυναίκα στο σπίτι. Όταν, όμως, έκανα την Ηλέκτρα, αισθάνθηκε και λίγο παραμελημένος. Φύγαμε αρκετά χρόνια μετά από τη Νέα Υόρκη. Ήρθε και ο σύζυγός μου εδώ, το προσπαθήσαμε. Εγώ, όμως, δεν μπορούσα άλλο να μένω στην Αμερική. Ήθελα να μείνω στην Ευρώπη. Ο πρώην σύζυγός μου είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, έχει μεγάλη καριέρα στην Αμερική, δεν θα άφηνε τη δουλειά του για να πάει σε μια άλλη χώρα», είχε δηλώσει η ηθοποιός στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα».

«Οι κόρες μου είναι καλύτερες από εμένα και από τον μπαμπά τους. Εάν τα παιδιά δεν είναι το εξελιγμένο μας μοντέλο, κάτι έχει πάει λάθος. Θα ήθελα να κάνουν περισσότερα και καλύτερα πράγματα από εμένα. Τους λέω είσαι καλύτερη από εμένα, πιο όμορφη, πιο έξυπνη», τόνισε σε παλαιότερη συνέντευξή της η Δωροθέα Μερκούρη.

«Με τα παιδιά μου τα πηγαίνω καλά. Δεν έχουμε ανταγωνιστική σχέση ως γυναίκες. Προσπαθώ να κρατάω ισορροπίες χωρίς να είμαι υπερβολικά αυστηρή. Το μεγάλωμα των παιδιών είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά, ίσως η πιο δύσκολη που έχω κάνει ποτέ. Δεν το ήξερα όταν το επέλεγα. Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μάνα. Με τη γέννηση της Ηλέκτρας ενηλικιώθηκα κι εγώ αυτόματα. Όταν γνώρισα τον πατέρα των παιδιών μου ήθελε κι εκείνος παιδιά. Νομίζω πως αυτός ήταν ο προορισμός της σχέσης μας. Να κάνουμε μαζί παιδιά! Ήμουν 24 χρονών. Δεν ξέρω αν ήταν έρωτας», έχει δηλώσει η 48χρονη στο περιοδικό Votre Beaute.

Πηγή κεντρικής: gaiamercurii